Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwierzcie sie kafeeeee

Kim jest osoba której najbardziej nienawidzicie w swoim życiu?

Polecane posty

Gość muśliniankna
ja nienawidze swojej byłej przyjacióki... tyle lat sie kumplowałyśmy a kiedy wmajełyśmy razem mieszkanie to ta suka mi piękną opinie wśód znajomych i sąsiadów wyrobiła... do dzisiaj jak o tym myśle to mam ochote jej wyjebać!!! poważnie i to dlatego ze była o mnie zazdrosna bo miałam większe powodzenie u facetów (a i jeszcze mojego MIsia podrywała) kurwiszona we wsi ze mnie zrobiła i jeszcze suka do dzisiaj mówi znajomym ze nie wie o co mi chodzi!!! pizda!!

Gość Ania 38
baby z którą mój mąż ma dziecko.......

ja z nimi rozmawiałam (z niektorymi) po szkole, nie wiem czemu... moze taki mam charakter albo "matka" mi odebrala do tego stopnia godnosc... a moze po prostu nie warto rozpamiętywać, skoro nie mam z nimi do czynienia

Gość do autorki topika
Ja nie wiem czy w moim przypadku chodzi o godność. Raczej chyba o o to, że te osoby dziś nie są mi do niczego potrzebne. Kiedyś potrzebowałam ich akceptacji, a dziś jest zupełnie inaczej.

Gość kokodżambo102
Szmaty, przez którą ciepriałam w dzieciństwie... Ponizanie przez całą podsawówkę, NIGDY nie wybaczę tej obesranej wieśniaczce, tego, że codziennie płakałam po kątach.

Gość nizinaaa
też byłam w szkole pniżana... zastanawiam się jak dziś zachowują się osoby, które mnie szykanowały... tak jak kiedyś czy są na przykład matkami i ojcami, którzy dobrze wychowują swoje dzieci... na pewno nie chcieliby, żeby ich dziaci miały tak przejebane przez całą szkołę, a nigdy nie wiadomo...

Gość kokodżambo102
Ja wiem, że połowa tych osób nie skończyła szkoły... Niech ścierwa teraz mają.

Gość leeeeeeeeeeee
teściowa i jej córunia :O Patologia jakich mało. Dopóki nie było ich na mojej drodze miałam piękne, spokojne zycie i nie zdawałam sobie sprawy ,że ludzie potrafią byc dla siebie tak podli i okrutni. Żmija przy nich to maskotka ;)

First of all zajebisty temat:D Ja najbardziej nienawidze swojej wspollokatorki, na ktora wprost nie moge patrzec, denerwuje mnie sama jej obecnosc:/ Ostatnio zaczynam nienawidzic swoja pseudo przyjaciolke, ktora pisze mi na gg, ze jestem jej najlepsza przyjaciolka, a jak sie spotykamy na uczelni to nawet sie do mnie nie odezwie...

ta menda niesmiertelna musi zostac ukarana w najgorszy z mozliwych sposobow i wyraznie o to prosi- suka jedna wszystko w swoim czasie...

spuscizna, smiec ktory prosi o "tragedie"; huj bezczelny i chory z nienawisci do mnie jak jej rodzice mogli ją tak "wychowac"? fuuuuuu

Gość mnie wnerwia
żona mojego kochanka 😡i wzajemnie😡

Gość ostatnio nienawidze nawet
kolezanki z pracy, kierownika i baby na wyzszym stanowisku...ale to i tak nic

Gość podniosę643
upppppp