Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insomnia888

Pytanie o warunki na studiach

Polecane posty

Gość insomnia888

Czy można mieć 2 warunki z tego samego semestru (pierwszy rok)? Są to przedmioty objęte egzaminem. Proszę o pomoc.

Gość insomnia888
W regulaminie jest napisane, że można mieć 2 warunki jeśli nie są to przedmioty sekwencjonowane.... czyli jaKIE?

Gość Niccolle Sikorka
to znaczy ze musisz dac dupy

skad mam wiedziec jakie, moze zapyaj kogos ze swojej uczelni? :o kazda uczelnia ma inny regulamin :o

Gość papierek po cukierku
Może chodzi o przedmioty, które trwają np. rok i druga część będzie realizowana w następnym semestrze a pierwsza nie, wtedy nie możesz bo nie będą prowadzone zajęcia z I semestru a tylko te z II.

Gość aaaaallleeelll
dwa warunki po jednym semestrze? "miszczu" :D u mnie na uczelni możesz mieć jeden warunek przez całe 3 lata (licencjat).... co to za uczelnia, gdzie w ciągu jednego semestru możesz mieć aż dwa? :D

na mojej uczelni mozesz miec nawet kilka przedmitow w plecy, dopoki miescisz sie w progach punktowych to idziesz dalej oczywiscie obronic mozna sie dopeiro wtedy gdy zaliczy sie wszystkie przedmioty

Gość insomnia888
Przepraszam chodzi o przedmioty niesekwencyjne. Te przedmioty o ktorych pisze trwaja tylko 1 semestr. W regulaminie jest tak: 1. W stosunku do studenta, który nie zaliczył semestru, dziekan wydaje decyzję o: powtórzeniu nie więcej niż dwóch przedmiotów, z jednoczesnym warunkowym kontynuowaniem studiów na roku następnym - dotyczy przedmiotów niesekwencyjny To jest napisane wedlug mnie tak nieściśle. Nie jest napisane czy na pierwszym roku też można itp.