Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka z zakopca

Moj facet mnie zdradza

Polecane posty

Gość lolka z zakopca

a ja go blagam by wrócił :(

Gość Nidda
olej go wiem, latwo mowic ;/

to sie kupy nie trzyma jak moze Ciągle CIe zdradzać skoro nie jest z Tobą ?? ( pisze ze nie jest z Tobą poniewaz błagasz go by wrócił )

Gość lolka z zakopca
nie mogę tak łątwo olac. wiem ze nam sie nie ukladalo i nawet momenatmi traktowalam go jak smiecia, ale jednak kilka lat razem... poza tym on utrzymuje nas, bez niego leżę :(

Gość lolka z zakopca
narcyz - jest i nie jest. jest pewnie z poczucia obowiązku, i przywiązania i moich róznych szantaży, ale kilka razy nie wrocil na noc, znalazłam smsy w telefonie czułe i słodkie do innej i od innej...

Gość lolka z zakopca
powiedzialam mu że wiem, błagam żeby od niej odszedl, poniżam się, nawet grożę że się zabiję. ale nie wiem czy to cos da

Gość lolka z zakopca
dzięki za wsparcie :( nie ma co

Gość nie możesz się tak poniżać
:(:(

wiesz co nie chcę Cię oceniać bo Cię nie znam ale skoro Ty go tak szantażujesz to trochę musiałaś mu utruć życia i nie dziwię się że zwiał do laski bardziej zrównoważonej

Gość lolka z zakopca
ale on nie może mnie zostawic, nie może odejsc!!!! nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie chcę być niemiły ale jesteś strasznie zarozumiała i myślisz tylko o sobie. Facet który z Tobą "jest i nie jest" przebywa tylko i wyłącznie w twoim towarzystwie tylko z tego powodu ze ma poustawiane w głowie.. i ma jakieś poczucie odpowiedzialności.. A Ty słońce nie męcz go i zostaw.. Człowiek zdradza człowieka jeśli : 1. taki po prostu jest 2. Ty nie dajesz mu tego czego mu potrzeba (NIE CHODZI TU O SEKS) człowiek potrzebuje bliskości, a Ty wyzywając go, szantażując go, sprawiałaś sytuację w której czuł się niepewnie. Mężczyzna musi mieć poczucie stabilizacji musi być pewny uczuć partnerki.. widocznie przez wasze notoryczne kłótnie, rozstania i powroty nie czuł się pewnie. W pewnym momencie moze nawet i Twoja koleżanka poświęciła mu chociaż troszkę więcej zainteresowania niż Ty, czego on właśnie potrzebował i tyle....... a Ty zamiast pomyśleć czemu tak jest to jeszcze bardziej stawiasz go w niepewnej sytuacji grożąc mu ze się zabijesz i robisz z siebie cierpiętnice. Przepraszam ze pisze takie coś ale no............................. nie mozna myśleć tylko i wyłacznie o sobie tym bardziej jeśli się kogoś kocha.

a wątpię ze to taki typ który zdradza notorycznie i ogląda się za każdą skoro byliście "tyle lat razem" i teraz to zauważyłaś (ze Cie zdradza) wieć zostalo tylko to 2

Gość gość
wiesz w zyciu nie zawsze ukalda sie jakbysmy chcieli..tez mialam nieprzyjemne doswiadczenia z facetem ktory zrywal ze mna 3 razy...ale wiedziałam że to ten jedyny….i go odzyskałam….. dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urokmilosny24.pl , teraz jest między nami idealnie i oby było jak najdłużej.