Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Narcyyz

Wielokrotnieprzełożona !! Przeszłość ma znaczenie czy nie ??

Polecane posty

Witam, Wiele kobiet oddaje się w dzisiejszych czasach na prawo i lewo nie koniecznie za pieniądze ale np: po alkoholu. Problem jest i chciałbym go omówić.. Panowie czy chcielibyście mieć taką żonę, która w przeszłości zachowywała się jak ninfomanka ? Ponieważ wypiła 2 piwa? Panie pewnie macie w swoich kręgach takie kobiety/koleżanki co o nich myślicie ? I w końcu kobiety, które tak się zachowują proszę, powiedzcie mi jak będziecie się czuć, w stosunku do męża czy dzieci żyjąc, ze świadomością, ze połowa partnerów seksualnych miała na imię x, a miejsce stosunku to krzaczki za dyskoteką albo WC u koleżanki na imprezie?

Ja aktualnie gdybym dowiedział się ze moja przyszła żona w przeszłości, aż tak dobrze się bawiła pewnie bym ja zostawił..:/

dlaczego jest tak że jeśli kobieta się jebie z każdym to jest dziwka a jak facet to robi to jest super gość? narcyzie niektore kobiety takie są. Mam takie koleżanki i są takie same jak te cnotki, niczym się dla mnie nie różnią. To ich sprawa czy się puszczają ;)

No tak mężczyzna moze jest tak traktowany w swoim gronie (męskim) ale według mnie nic w tym fajnego nie ma.. A kobiety są obmawiane kur*wami ponieważ kobieca natura jest inna OWSZEM POTRZEBUJE SEKSU ale musicie mi to przyznać, ze to mężczyźni gwałcą, a mężczyzn stojących na ulicach i świadczących usługi seksualne kobietom nigdy nie widziałem. Te dwie rzeczy świadczą o tym, ze kobieta może nie tyle co nie potrzebuje w mniejszym stopniu seksu niż mężczyzna (bo moze być zupełnie na odwrót) ale widać, kobiety umią panować nad swoimi chormonami. Poza tym to kobieta ogłoszona jest niewiastą, to jej przypisuje się czystość... a kobiety, które oddają się facetom na prawo i lewo mają popieprzony system wartości (najprawdopodobniej) Takie jest moje zdanie na ten temat

krótko mówiąc kobiecie, która na imprezach oddaje się na prwo i lewo przypisuje się miano kór*y ponieważ ona niczym się nie różni od dzi*wki, która stoi na ulicy, czy od panienek, które chodzą po centrach, aaaaa przepraszam różni się. Dziewczyna na telefon, kobieta stojąca na ulicy, czy chodząca po centrum handlowym bierze za to pieniądze i ma wielu partnerów seksualnych, a kobiety, o których mowa w naszym temacie może i nie biorą pieniędzy, ale żeby się z nimi zabawić trzeba postawić. Czyli zestawiając wszystko ze sobą: ulicznice itp. powinny być bardziej szanowane i to one powinny mówić czemu mówią o nas kur*y.. ponieważ w stosunku do naszych kobiet z tematu wyżej się cenią bo za loda wezmą 50 zł a nie 10 czy 15 bo tyle kosztują 2 drinki... a dodam jeszcze to ze jak wezmę kolegę na dziwki i zapłacę 50 zł za tego loda to tylko jednemu z nas będzie dobrze, a przy tych innych paniach co za 2 piwka czy drinki daja pupy moze zabawić sie wiecej osób....

Panowie czy chcielibyście mieć taką żonę, która w przeszłości zachowywała się jak ninfomanka ? Ponieważ wypiła 2 piwa? Panie pewnie macie w swoich kręgach takie kobiety/koleżanki co o nich myślicie ? I w końcu kobiety, które tak się zachowują proszę, powiedzcie mi jak będziecie się czuć, w stosunku do męża czy dzieci żyjąc, ze świadomością, ze połowa partnerów seksualnych miała na imię x, a miejsce stosunku to krzaczki za dyskoteką albo WC u koleżanki na imprezie?

nie mam takich koleżanek, ale na dyskotekach niejedno widziałam uważam że jak ktoś nie umie pić to nie powinien tego robić, na pewno inaczej bym spojrzała na taką osobę chyba że to było jednorazowe w latach młodości np

Gość nieuprzedzona
Dla mnie przeszłość nie ma znaczenia, to już martwe niewarte zachodu dni. Nie jestem puszczalska, jestem flirciarą ale na niczym więcej się nie kończy, jak grze słownej ew. tańcu. Co sądzę o takich koleżankach, bo mam takie... nic nie sądzę, niech używa, skoro ma potrzebę, byle tylko uważała, jedno życie mamy, czasami żałuję że traktuję sex tak poważnie, a dupę mam za świątynię i byle kogo do niej nie wpuszczam. Niech każdy robi co chce, pod warunkiem że nie krzywdzi przy tym innych.

Gość smok z legowiska
"Panowie czy chcielibyście mieć taką żonę, która w przeszłości zachowywała się jak ninfomanka ? Ponieważ wypiła 2 piwa?" pytasz poważnie ? :)

Gość nieuprzedzona
wielokrotnie przełożona ;D

Gość smok z legowiska
wielokrotnie przełożona przez poręcz lub maskę samochodu

Gość 3 x NIE
nie chcmy ZLEWÓW :P

Gość PRAWDE CI POWIEM
one się nie szanują i są szmatami dziwkami teraz , puszczają się za pieniądze zawsze one albo za alkohol

Gość co to znaczy że jest problem
Czyj to problem? Tych kobiet, ich partnerów seksualnych czy może tych osób (mężczyzn i kobiet) które są porządne i nie puszczają się na prawo i lewo?

Jednym z głównych problemów jest to ze te dziewczynki przeważnie mają po 14 lat, a wyglądają na 19 tyle makijażu nałożą na siebie. I problem jest też taki, że jak byś chciał znaleźć za kilka lat porządną żonę to musiał byś szukać w zakonie, bo to poza zakonem w ustach miały tyle penisów ze ciężko zliczyć nawet im samym..