Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nIBYYYY

CIĄŻA A PŁEĆ DZIECKA!! WAżNE!

Polecane posty

Gość nIBYYYY

Tak się zastanawiam.. W niektórych artykułach piszą, że jeśli kobieta czuje się w ciąży dobrze to ma dziewczynkę, z własnych przypadków wiem, że jeśli dobrze to na chłopca.. jak to z wami było? A co do jedzenia sprawdziło się??

Gość mama lada dzień
Ja czułam sie niezbyt dobrze-mdlosci,bole zoladka,bole glowy,bolesne krosty na twarzy, potem 2 trymestr nawet dobrze minal,teraz konczy sie trzeci,ktory meczy mnie mega zgagą!Aha do 7 miesiaca jadlam tylko chleb z dzemem i nutella a na widok wedliny mialam odruch wymiotny.Uwielbiam pic coca-cole-nigdy za nie nie przepadalam:)Bedzie dziewczynka

2i3 m-c koszmar mdlosci caly dzien jadlam tylko banany i brzoskwinie, na widok miesa chcialo mi sie wymiotowac, jedzenie mi smierdzialo spalam non stop...2 trymestr rewelacja mialam strasznie duzo energii...poczatek 3 trynmestru horror bole lydek brak snu w nocy, bole plecow a 9 m-c mega zgaga...zadnych zachcianek jedynie na co mialam ochote to owoce zjadalam tony pomaranczy i mandarynek...cera nawet ok troszke plamek na buzi...brzuch nisko przytylam w biodrach...no i mam dziewczynke z mega dluza czarna czuprynka:)a w ciazy ponoc wygladalam rewelacyjnie:) a mowiaz ze corka zabiera urode mamie;)

Gość a aaaaa aa
ja d końća 5go miesiaca "umierałam" 24 h/dobę było mi niedobrze, wymiotowałam nic nie pomagało urodzilam córeczke

Gość ojojojjj
ja mam wstręt do mnostwa jedzenia - ochote na słodysze - zbrzydłam mam pryszcze czułam sie na dziewczynkę a będzie chłopak...

Gość nie wiem jak można wierzyć
w te bzdury:O poczytajcie sobie na topiku: "Planowanie płci dziecka" jak np. matki 3 synów piszą, że dwie ciąże podobne, jedna zupełnie inna. a mają SYNÓW albo i 4 ciąże, każda inna i są 4 dziewczynki samopoczucie w ciąży ma się nijak do płci