Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjkkooppllaassnn

Zakopane - kto zna?

Polecane posty

Gość jjkkooppllaassnn

Mam dwie ciekawe propozycje noclegów w Zakopanem. Patrzyłam na mapie, ale i tak nie wiele mi to mói. Proszę o pomoc, gdzie lepiej: 1. Koscielisko ul. Sobiczkowa 2. Droga do Olczy ul. Pardałówka

Gość znam zakopane
Zdecydowanie opcja druga. Kościelisko jest pare ładnych kilometrów od Zakopanego. Bez transportu ani rusz. Pardałówka to też nie ścisłe centrum, ale w pół godziny dojdziesz do centrum, zawsze są też busy, czesciej niz do/z kościeliska.

Gość jjkkooppllaassnn
Dzięki :) Bo już myśle już od dwóch dni

Gość chodzcie ze m,naa
jesli chcesz byc blizej centrum to druga opcja Kościelisko jest tez fajne ale daleko od centrum, zalezy jaki jest twoj cel wyjazdu odpoczac czy krecic sie w tlumie po centrum

jedno i drugie daleko od busów, czyli transpotru na szlaki czyli jak dla mnie - odpada

Gość jjkkooppllaassnn
Raczej chodzic po górach, ale jade z dziećmi 7 i 10 lat więc raczej łatwe szlaki.

Gość ZAKOPANE
ja proponuje tutaj Szukasz wygodnego noclegu w rozsądnej cenie? Zapraszamy do komfortowych apartamentów oraz pokoi gościnnych znajdujących się w centrum, w urokliwej cichej i spokojnej dzielnicy Zakopanego. Pensjonat znajduje się nieopodal dworca PKS i PKP (około 15 min) oraz kolejki szynowej na Gubałówkę (około 15min). Bliskość zarówno centrum miasta (ok 300m do Krupówek) jak i Tatr (szlaki turystyczne i górskie) oraz obiektów sportowych sprawiają, że nasi goście mogą korzystać z atrakcji turystycznych, sportowych i kulturalnych. W najbliższym sąsiedztwie znajduje się sklepy spożywcze, apteki, knajpki, bary oraz karczmy regionalne, w których można przyjemnie spędzić czas oraz smacznie i niedrogo zjeść. Pensjonat "Astra" położony jest 500 metrów od Wielkiej Krokwi (skoczni), w pobliżu znajdują się wyciągi narciarskie, lodowiska, boiska, baseny, korty tenisowe otwarte i kryte oraz gabinety odnowy biologicznej oraz AQUA PARK (350m). Do dyspozycji gości są duże przestronne pokoje z łazienkami oraz apartament z dwoma łazienkami, radio, TV, TV SAT, bezprzewodowy internet a także ogólnodostępna kuchnia i aneksy kuchenne z całym wyposażeniem. Pensjonat "Astra" to doskonała baza wypadowa na górskie szlaki: - Dolina Białego - Strążyska - Giewont - polana pod Reglami Proponuje pokoje 2,3 i 4 osobowe oraz apartament, który zajmuje całe piętro. Dla wszystkich gości znajduje się ogólnodostępna kuchnia lub aneks kuchenny, które są wyposażone w podstawowy sprzęt oraz naczynia kuchenne. Bezpłatny parking więcej szczegółów tutaj: http://www.zol.pl/noclegi/index.php?action=obiekt&id=558&jak=solo

to jak wrócisz busem ze szlaku i będziesz jeszcze musiała zasuwać 40 minut chodnikiem do domu, to nie zazdroszczę wybierz sobie kwaterę blisko dworca, np. ul. Chramcówki czy Smrekowa

Gość do ewyyy
czy ty kobieto nie masz co robic i wszystkie rozumy zjadłaś bo to juz staje sie smieszne jak wiesz wszystko moze zmien nick na wujek dobra rada, a generalnie pierdzielisz takie bzdury i ludzi w błąd wprowadzasz ze szok i nikogo nie interesuje Twoje zdanie co dla Ciebie odpada czy nie, tylko człowiek zadał pytanie i podejrzewam ze nie interesuje go czy to odpada czy nie nie dla jakies baby ktora 24 h siedzi na kafe i na kazdy temat ma cos do powiedzenia

jak masz jakies prywatne wąty do mnie, to napisz prywatnie, a nie tu kobiecie temat zaśmiecasz osobistymi kretyńskimi wycieczkami

Gość do ewyyy
a moze tez mnie pouczysz masz jakas teorie na temat tego co napisałam przeciez ty jestes wujek dobra rada buhahahaha, tak do Ciebie wiesz ile ja topików azłożyłam zakladajac sie z kolezankami z pracy ze na pewno bedziesz cos na ten temat wiedziala w 90% wygrałam zaklady ha ha ha, jestem Twoja fanka

Gość Julitka.1984
www.apartamenty-zakopane.net.pl Ja byłam w polarnym i było super, polecam wszystkim jeżdżącym na wakacje lub ferie do Zakopanego!

Gość pytanie mam do ciebie
nie wiem jak to pierwsze ale droga do olczy daleeeko od centrum, idzie sie i idzie. My wolelismy jechac sobie samochodem ten kawałek. No chyba ze lubisz dłuuuugie spacery:)

Gość fafuśna89
no ja polecam smrekową ulice byłam jakiś czas temu...dokładnie w sierpniu..przy samym PKP więc do busów 5 min... to jak się wracało z całodniowego marszu to było blisko a i zjeść można było niedaleko.

Gość fafuśna89
ale EWA dobrze napisała, ponieważ jest to bardzo dobrze położona ulica ta smrekowa

Gość pytanie mam do ciebie
do ewy, wez no ty się puknij w łebek ok? Ewa dobrze tu doradza wiec co sie dopierdalaasz?

Gość gość
my zrezygnowaliśmy z noclegu w Zakopanem , bo za drogo, ale niedaleko Zakopanego , w Kościelisku znaleźliśmy nocleg Harnaś II i było naprawdę super

Gość Nocleg_owo
Polecam stronę: http://www.noclegowo.pl/noclegi/zakopane/ Można ustawić wyszukiwanie zgodnie z preferencjami cenowymi oraz poczytać opinie i pooglądać zdjęcia. Nie brakuje także informacji na temat lokalnych atrakcji.

Gość tt5
Oryginalne pantofle góralskie znajdziecie Państwo na naszej stronie. Nasze produkty wyróżniają się na tle konkurencji jakością i estetyką wykonania. http://pantofle-goralskie.pl

Gość gość
Ale się napatrzyłem jak gorale robili kierpce, trepki do chodzena Co dzień jako dziecko biegłem obok , a oni na dworze przy piękne słonecznej pogodzie je robili. Wystukiwali na nich przerózne wzorki , aby były ciekawsze.Pózniej wszyscy wyjechali do Stanów , została tylko ich siostra , która otworzyła hotel dla turystów

Gość gość
21.03 P53 to sa takie orginalne jak robili dawniej

Gość gość
2103 P58 sorry za pomyłke to jest orginał

Gość gość
Uwielbiam Zakopane. Często tam jeżdżę. Zazwyczaj zatrzymuje się w pensjonacie www.pokojemalgorzatka.pl i polecam go również wam. Pensjonat jest świetnie prowadzony i ma bardzo dobre ceny.

Gość Aniaa382
Ja Zakopane znam już jak własną kieszeń. Wszystko dzięki temu, że tak często tu bywam. Jeśli poszukujesz jakiegoś świetnego noclegu, najlepszym jest apartament DELUXE, który cieszy wysokim standardem i jest w na prawdę atrakcyjnej okolicy.