Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robicccc

co mam zrobic wiem ze maz mnie zdradza

Polecane posty

Gość co robicccc

wiem ze maz mnie zdradza z koolezanka z pracy co mam zrobic, nie chce sie z nim rozwodzic bo duzo zarabia mamy piekny duzy dom, samochód nie potrafiłabym zr4zygnowac z takiego zycia

no to juz zdecydowałaś co dla ciebie najwazniejsze. A potem mówią,że kasa nie jest najwazniejsza :O Kij z tym, że maż ładuje się w bambuko. Najwazniejsze, że masz ekstra furę :O Plują na ciebie a mówisz ze deszcz pada :O

ale boli Cie to ? ile jestescie małżenstwem?? jesli jest Ci to obojętne, to też sobie znajdź kochanka :) będzie Ci lżej

Gość 222222
jak cię zdradza to rozwód z jego winy tylko miej dowody - i możesz spokojnie zgarnąć połowę majątku i alimenty od szmaciarza :p

Gość co robicccc
no tak nie do konca moge mąz mój to stary cwaniak, doszedł naprawde do czegoś swoja praca i teraz jest czujny jak modliszka, dom przed slubem, jesgo i moj samochod na jego rodziców, działke z domkiem dostał w darowiźnie od ciotki, takze w przypadku rozwodu nie dostane nic, a z tego wszystkiego nie dała bym rady zrezygnowac i wrocic do bloku, oczywiscie nic mi nie żałuje mam karte do jego konta itd kupuje co chce ale w razie w nie zostało by mi nic

Gość to zostaw jak jest
i znajdz sobie kochanka :P

Gość co robicccc
nie jest to łatwe kochac sie z facetem ktory kilkA GODZIN WCZESNIEJ ROBIL TO Z INNA

Gość co robicccc
no wlasnie dlatego ze mam to nie chce aby maz mnie zdradzal i potrzebuje rad co z tym zrobic

Gość co robic ?
Srać i drobić- walizki za drzwi i żegnaj ćwoku !

Gość co robicccc
juz wczesniej pisałam nie da sie tak, nie moge go wywalic z jego domu to raczej on by mogł mnie, bo dom jest tylko jego, a ja nie przezyłabym tego jak mialalbym z tego co mam zrezygnowac

a to wal się kobieto, wpieraj że masz do siebie szacunek. Gówno a nie szacunek, wolisz żeby mąż dupczył kochankę a potem ciebie bylebyś żyła w luksusie. Nazywaj sobie to jak chcesz, ale na pewno nie szacunkiem do siebie

Gość co robicccc
no musze cos z tym zrobic ciekawe czy ty widelcu byłbyś w stanie zrezygnoowac z tego ze przez ostatnie 6 lat mieszkasz w wielkim domu z basenem, masz swoj nowy samochod, chodzi po najlepszych knajpach, wyjezdzasz na najdrozsze wakacje ubeirasz sie w najlepszych sklepach i co mialabym wrocic do ammy do bloku ja bym sie tam juz nie znalazla , ja juz jestem z wyzszych sfer i poza tym nie musze pracowac

Gość co robicccc
dziecka nie zrobi za cwaniak jest i mam nadzieje ze nic nie przyniesie lepiej doradzcie co zrobic mam

Gość jestemsobie dzisiajtaka
ale z ciebie szmacisko autorko :O to co robisz to też jest forma prostytucji, dajesz sie przerżnąć po jakiejś zdzirze, byleby tylko kase mieć :O a przy okazji jesli rozwód byłby z jego winy, to miałabyś od niego alimenty, poza tym nie tak łatwo kogoś wywalić z domu jak jest tam zameldowany

Gość eliza-fajna babka
tez jestem za tym abys sobie kogos znalazła,tylko żonatego ,żeby za duzo od ciebie nie wymagał:)mąż Cie zdradza,teraz to co 2 małzenstwo sie zdradza,tak wiec nie jestescie wyjatkiem:)tez to pzreszłam,niby sie zakochał,ale jak chciałam sie z nim rozwisc ,to blagał na kolanach o wybaczenie:0wybaczyłam,ale zrobiłam dokładnie to samo:)jest teraz naprawde dobrze:)pzryznał sie ze to nie była miłosc tylko zauroczenie...spróbował,zobaczył i wrócił na łono rodziny:) dodam ,że tez bardzo ciezko było mi z nigo zrezygnowac,tez mamy piekny dom,samochód,wyjezdzamy co rok za granice latem i zima,od zcasu do zcasu weekendy:)tak wiec nieraz tzreba dostac porzadnego kopa zeby sie opamietac:0pozdrawiam:)

Gość eliza-fajna babka
do jestemsobie dzisiajtaka:) co ty wiesz o życiu...pewnie jestes samotna panną wyzywajaca sie na innych:))

Gość co robicccc
jak juz wam napisałam to stary cwaniak , zameldowana nie jestem w domu w ktorym mieszkam zreszta on tez bo stwierdził "poc o nam to, szkoda czasu na bzdury"

Gość eliza-fajna babka
a macie dzieci?

eliza-fajna babka no tu cie troche rozczaruje, bo jestem mężatką, a ty mi tu nie mów co mam mysleć, bo jesteś takaą samą interesowną szmacianką jak autorka i jeszcze z takim zadowoleniem piszesz o zdradzie, że tym samym odpłaciłaś :O co za dno :(:( jeżeli miarą wiedzy o życiu jest przyprawienie rogów mężowi, to faktycznie, głąb ze mnie straszny :D:D:D

Gość co robicccc
poza tym luksusem o ktorym pisała nie byłabym w stanie sie rozstac z mezem bo go bardzo kocham i nie wyobrazam sobie zycia z kims innym , boje sie troche wszczynac awantury bo on jest bardzo kochany , czuły ale jest rowniez bardzo duzmnym czlowiekiem i zawzietym i jesli bym naprzyklad nastraszyła go ze wyprowadzam sie i poszła gdzies dla zciemy poza dom na kilka dni, to pomimo tego ze mogłby gryśc ściane to na pewno by do mnie nie zadzwonil i nie poprosil abym wrociła

Gość Jolutkamalutka
to pilnie sie najpierw zamelduj !

Gość eliza-fajna babka
życze Ci takowej mądrosci w dalszym życiu i pozdrawiam droga jestemsobie dzisiajtaka:):)

eliza-fajna babka życze Ci takowej mądrosci w dalszym życiu i pozdrawiam droga jestemsobie dzisiajtaka daruj sobie, śmieszna jesteś pisząc takie bzdury, nie każdy leci na kasę jak ty :D

Gość eliza-fajna babka
w jakim ty swiecie zyjesz????chyba tylko wirtualnym:):):)hahah

Gość eliza-fajna babka
oczywiscie było to do przedmówczyni!!!!!!!!!

eliza-fajna babka i tej myśli się trzymaj szmacianko :D:D:D

Gość co robicccc
do bazienka, jak moglam nie da skoro ja go nie kupowałam, tylko dostałam w prezencie juz z kluczykami i dowodem rejestracyjnym , a pilknie sie nie zamelduje bo co nibyu powiem posluchaj chce sie zameldowac to znajac jesgo zwietrzy podstep i nie mam na toszans, nie zdajecie sobie sprawy jaki to przewidujacy czlowiek

Gość Jolutkamalutka
Eliza - dlaczego doradzasz autorce romans z żonatym ? po co ma rozbijać tez inne małżeństwo ?