Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaaaaaaaaaaaaaaaa

jaką suknie wybrać ??

Polecane posty

I dobrze żeby był z tyłu gorset wtedy się dowiąże tam gdzie trzeba. Ja dziś jestem podminowana więc wybaczcie:-P

kiedyś na wesele kupiłam sobie sukienkę z gorsetem - i nie wiem, moze zle dobrałam - ale jak zobaczyłam zdjęcia byłam po prostu płaska - z każdej strony. Podobaja mi sie sukienki, bluzki wiązane na szyji, ale mam dosyc szerokie ramiona, wiec tez odpadaja. Brzucha mi ukrywać nie trzeba - bo nie mam kompleksów. Taka widac moja uroda :)

Gość 12345654321
mozesz wybrac cos innego dopasowana w talii i od bioder rozszerzajaca sie w A ale mnie osobiscie sie nie podobaja jak jakas porcelanowa figurka

każda z nas patrzy na siebie krytycznie, i każda ma jakiś kompleks :) wybrałam pare sukienek , ale gdzies mi sie zdjecia na kompie zgubily, wiec nie moge wam pokazac. Chce być po prostu piękna w ten dzień :)

Bo gorset musi być odpowiednio wyprofilowany. Wtedy nie spłaszczy biustu. Koleżanka dzięki gorsetowi i wkładkom wyglądała na dwa rozmiary w cyckach większą;-)

pytałam co to ta jozefinka ?? Nie podobaja mi sie te a'la ryba. Wiec ta odpada na 100%. Dziekuje wam dziewczyny za pomysly... :)

Gość 12345654321
ta ostatnia to absolutnie nie jest rybka :)

nie, nie chodzi mi o ostatnia. Tak tylko przyszlo mi do glowy, bo patrze teraz na allegro, jak dziewczyna wystawila rybke.

aha, dzieki, to już wiem :)