Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaaaaaaaaaaaaaaaa

jaką suknie wybrać ??

Polecane posty

Otóż mam problem- ślub dopiero w kwietniu 2011, ale już teraz postanowiłam rozejrzeć się za sukniami. Ogladam i nie mam pomysłu - może któraś z dziewczyn zna się na tym ?? Otóż mam dosyć nieproporcjonalna budowe - szeroką talie, mały biust i wąskie biodra. I w zwiazku z tym moje pytanie - jaki ewentualnie krój sukni mam wybrac ? nie chce wyglądać jak wieszak :(

wie ktoś ?

podnosze

Gość angela_k30
cześć Najlepiej idź do salonu i przymierz suknie z różnych fasonów. resztą Panie w salonach są bardzo pomocne i na pewno coś ci doradzą pozdrawiam

nie ufam ekspedientkom - w każdym sklepie we WSZYSTKIM wygladam pieknie- oczywiście wg. tych pań. Szukam tylko pomysłów, za czym ew. sie rozgladac. Podoba mi się gorset, ale spłaszczy biust, a nie ma takiego stanika, żeby powiekszył o 2 rozmiary

Gość 12345654321
Empirka bedzie dobra nie masz waskiej talii wiec musisz to zakrywac wlasnie odcieciem pod biustem biust maly powiekrzysz marszczeniami materialu

Gość 12345654321
powiekszysz * :( ale byk

Gość 12345654321
Gorset?? no chyba raczej nie .... chyba ze bardzo mocno wiazany w talii tak zbeys nie moga oddychac aby wygladac jak kobieta i luzny w biodrach zeby je powiekszyc i zwiekszyc roznice miedzy talia a biodrami Gorset wcale nie splaszcza piersi trzeba tylko dobry material i kroj wybrac gorset moze nawet sprawic ze piersi wydadza sie wieksze

PO pierwsze weź z sobą zaufaną osobę koleżankę lub mamę a najlepiej obie.I niech krytycznie podchodzą do tego co widzą. Trzeba mierzyć mierzyć mierzyć aż trafisz na tą.

Mówię, że mi się podobają. Z drugiej strony, nie sztuka kupić piekną suknie, a wyglądać w niej niekorzystnie. Może podacię mi jakieś linki ?

Gość
a masz juz koncepcje jaki chcesz kolor? bo u mnie z tym był najwiekszy problem, wiedziałam jaki chce fason ale na kolor sie nie mogłam zdecydowac wziełam ecru ostatecznie, ale dzisiaj chyba wziełabym biała

Gość moj_nick_nie_dziala :(
Co powiesz na taki model? http://drobne.tv/ogloszenie/690,Odzie%C5%BC_Obuwie_Dodatki_Bi%C5%BCuteria_Sprzedam_SUKNI%C4%98_%C5%9ALUBN%C4%84_ECRU_ROZM_44_46 . Co prawda dziewczyna na tym zdjęciu ma dość spory biust, ale wydaje mi sie, że taki krój byłby najlepszy dla ciebie (nawet nieduzy biust w z takim dekoltem wygląda fajnie - poza tym przy takiej gorze mozesz sobie zalozyc jakis powiekszający stanik - np silikonowe miseczki), a po drugie bo od biustu ta sukienka się rozszerza, wiec wszystko pod spodem jest niewidoczne:D jak chcesz coś ukryć to najlepsze rozwiązanie:)

Gość 12345654321
Gość 12345654321
Miarka jak dziewczyna bez talii ma kupic suknie ktora podkresla pas?? a co jej ten pas podkresli jak ona go nie ma?/ To trzeba zakryc ... zobacz jak koktajlowa wyglada jak kloc bo zalozyla obciskajaca sukienke w talii zbey ja podkreslic a wcale tej talii nie ma i sobie krzywde zorbila talie to mozna podkreslac jak sie ja ma i jest sie szczuplym jak eklerka

w sukni w stylu empire właśnie wyglądałabym jak wieszak ... tak myślę. kotka - zastanawiałam się nad ecru- mam czarne włosy i ciemną karnacje, i boję się , że biel zbytnio by raziła, ale nie przekonam się póki nie zmierzę. Wiele dziewczyn narzeka na ecru. moj_nick_nie_dziala :( - nie moge otworzyc linku, kilkakrotnie wychodzi mi, że jest uszkodzony. 12345654321 - z twoich propozycji wybrałabym 5

Gość 12345654321
5 to tez jest empirka polaczaona z suknia w ksztalcie litery A wlasnie taka bylaby najlepsza odcinajaca sie pod biustem i od tamtego momentu rozszerzajaca nie oplywajaca talii i bioder

miarka - pierwsza jest ładna- zmienilabym tylko material na mniej blyszczacy :) dzieki :)

Trzeba podkreślać najwęższe miejsce w talii, najczęściej jest to pod biustem. Wszelkie józefinki itp powinny dla niej być idealne.

co to 'józefinki' nie smiejcie sie, ja naprawdę sie na tym nie znam.

Gość 12345654321
Oj miarka miarka najwezsze miejsce wtalii pod biustem??? jak ty juz cos napiszesz ja mam pod biustem 68 a 10 cm ponizej w talii 64 i gdzie jest najwezsze miejsce ???

ja tez mam 10 cm różnicy miedzy talia a pod biustem.

Gość 12345654321
zaraz zaraz niezdecydowana jak ty masz 10 cm roznicy miedzy pod biustem a talia to ty nie masz jakiegos brzucha i chyba nawet ladne wciecie chyba ze mialas na mysli w biuscie i w talii?? moze podaj wymiary to zobaczymy czy dobrze oceniasz sowja figure?? biust pod biustem talia pas biodra

z tym, że na serio się wstydzę :P ale co mi tam ... chwila, zmierze

Gość 12345654321
pamietaj ze kazdy mierzy inaczej talia jest najwezszym miejscem miedzy pepkiem a pod biustem ale niektorzy za talie uwazaja okolice pepka a tam wcale nie jest najweziej

biust 88 po biustem 76 talia 67 biodra 88 hehe zawsze mierzę tam gdzie jest najmniej :P w tali :)

modelka to ja nie jestem :) i wysoka jestem mam ok 171cm.

Gość 12345654321
masz swietna figure :):) mozesz miec sukienke dopasowana w talii :) zadna empirka i zakrywanie brzucha nie sa ci potrzebne :)