Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaa

w ilu punktach się mieścicie?

Polecane posty

wyznaczniki atrakcyjności kobiet to wg mnie : 1. symetryczna twarz i proporcjonalne rysy 2. dosc duże oczy , nie podkrążone nie zapadnięte 3. mały nos lub sredni 4. pełne lub srednie usta 5. owalna twarz może być trosze okraglejsza ,ale nie za bardzo ,ale nie zbyt szczupla 6. białe rózwne żeby 7. idealna cera bez pryszczy zmarszczek dziur po pryszczach , o zdrowym , naturalnym kolorycie 8, ogólnie ładny wyraz twarzy 8. długie włosy lub do ramion zdrowe o naturalnym kolorze pasujące do karnacji 9. jedrny biust w rozmiarze C ,D najlepiej 10. proporcionalna sylwetka 11. BMI ( 18- 23) 12. wzrost( 158- 175) 13. ramiona dość wąskie 14. widoczne wcięcie w talii 15. róznica między talia i biodrami blisko 30 16. dlugie nogi (proporcionalnie do całego ciała) 17. zgrabne nogi 18. pupa wypukła ,ale dośc mała 19 . rzadnych widocznych wad w budowie itd 20 . ładne stopy i dłonie 21. ogolne zadbanie , ubiór ,makijaż itd

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaasad
3

Gość MIjanka
w 15

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaasad
no to pieknie:(

Gość krycha marycha
17

Gość nanana na
21

Gość garfieldowa
13:-)

symetryczna twarz i prop rysy duze oczy mam, ale naturalnie podkrazone pelne usta owalna twarz niestety;/ idealna cera-tylko dziury po kolczykach ale niewidoczne wlosy do ramion rozmiar C BMI mieszcze sie ramiona mam waskie widoczne wciecie pupa wypukla ale jeszcze nie mala ladne stopy ale brzydkie dlonie ogolne zadbanie, si si

Gość podlicze sie
wyznaczniki atrakcyjności kobiet to wg mnie : 1. symetryczna twarz i proporcjonalne rysy 2. dosc duże oczy , nie podkrążone nie zapadnięte 3. mały nos lub sredni 4. pełne lub srednie usta 5. owalna twarz może być trosze okraglejsza ,ale nie za bardzo ,ale nie zbyt szczupla 8. długie włosy lub do ramion zdrowe o naturalnym kolorze pasujące do karnacji 11. BMI ( 18- 23) 12. wzrost( 158- 175) 17. zgrabne nogi 19 . rzadnych widocznych wad w budowie itd 20 . ładne stopy i dłonie To w sumie daje 11, o ile dobrze policzylam ;)

Gość a ja 22
:) autorka jest pustakiem

a niby czemu pustakiem? nie mówię ,że tylko wygląd jest ważny ,ale takie są wg mnie wyznaczniki ;)

Gość ja sie mieszczę w
we wszystkich oprocz 9 bo biust mam jędrny ,ale B., 16 i 20 bo dłonie mam ladne ,ale stopy takie sobie

up

Gość sdfghjkl
minimum 14

Gość hm............................
Bez dwóch... Nie lubię swoich stóp, i czasami przed okresem wyskoczy mi jakiś pryszcz:) A o co chodzi z tymi punktami??

Gość mama synkaaaaaa
białe równe żeby :-D :-D

Gość kobieta lat 24
wyznaczniki atrakcyjności kobiet to wg mnie : 1. symetryczna twarz i proporcjonalne rysy - Tak 2. dosc duże oczy , nie podkrążone nie zapadnięte - Tak 3. mały nos lub sredni- Tak 4. pełne lub srednie usta - Tak 5. owalna twarz może być trosze okraglejsza ,ale nie za bardzo ,ale nie zbyt szczupla - Tak 6. białe rózwne żeby - no niestety bialutkie nie są 7. idealna cera bez pryszczy zmarszczek dziur po pryszczach , o zdrowym , naturalnym kolorycie - Teraz już Tak 8, ogólnie ładny wyraz twarzy - Tak 8. długie włosy lub do ramion zdrowe o naturalnym kolorze pasujące do karnacji - Długie Tak, ale farbowane jednak na naturalny kolor 9. jedrny biust w rozmiarze C ,D najlepiej -Mam D 10. proporcionalna sylwetka - Proporcjonalna Jest jednak nie idealna 11. BMI ( 18- 23) - Tak 12. wzrost( 158- 175) - Tak 13. ramiona dość wąskie Tak 14. widoczne wcięcie w talii Tak 15. róznica między talia i biodrami blisko 30 Tak 16. dlugie nogi (proporcionalnie do całego ciała) Tak 17. zgrabne nogi - Nie 18. pupa wypukła ,ale dośc mała - Raczej większa 19 . rzadnych widocznych wad w budowie itd - mam blizny :( 20 . ładne stopy i dłonie - Bardziej dłonie o stopy mniej dbam aczkolwiek nie są straszne:P 21. ogolne zadbanie , ubiór ,makijaż itd - Według mnie dbam o siebie prawidłowo

Gość a co mi tam!
ja sie mieszcze we wszystkich:D niestety charakter do dupy i jestem sama

Gość głosy w głowie
16

Gość aaaaaasssdddaaaa
w 20... prócz białych zębów bo palę papierosy ale wiecie co ? to wszystko się nie liczy trzeba mieć to "coś" i mieć charakter mam męża on jest wyznacznikiem tego kim jestem

Gość aaaaaasssdddaaaa
nie uroda ona przemija a są rzeczy które zostaną najważniejsze jest aby być dobrym czlowiekiem ważne jest aby szanować ludzi szanować ich odrębność i starać się żyć tak aby nigdy nikogo nie krzywdzic