Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaa

w ilu punktach się mieścicie?

Polecane posty

Gość dfdfssdfdfdf
za to autor tego tematu miesci sie najlepiej w okresleniu: debil i nieuk, prostak bez szkoly

Mieszcze sie chyba w 21 punktach chociaz dzisiaj zobaczylam zmarszczke ktorej jednak moje otoczenie nie widzi a co wiecej twierdzi ze przesadzam.. No i pupe moim zdaniem mam duza choc moje otoczenie twierdzi ze wydziwiam.

Gość wertywqwertttttttty
16

nie pasuje do mnie: 8.- mam farbowane wlosy, ale dlugie 9.- mam biust B 18.- mam srednia pupe, nie malą ale jedrna

Gość katarz
czemu ma sluzyc ten temat????? jesli toma byc anketa, wystarczy rozejrzec sie po ulicach....

Gość blabliblu
haa nie znajdziesz takiej :D

Gość wqweqwe
Nikt sie nie oceni realnie, ale co do biustu się za chiny nie zgodzę. Najładniejszy estetycznie to B, C i D to sa wymiona jak u krowy, oczywiście podnieca to facetów w łózku bo mozna go ugniatac i lepiej sie taką dziwkę rucha, ale z estetyką to nie ma nic wspólnego.... :p

Gość 8787387
Ja się w większosci mieszczę, mimo że mam 145 cm wzrostu.... Więc jestem wg tej ankiety modelką.... buachacha

idę o zakład, że te co mają 16 i wiecej to i tak pasztety :classic_cool: (mówie tak bo widziałem bazienke tu rzekomy ideał? pasztet pełnoziarnisty! oraz carie tutaj 13 pkt a na fotce super dziunia!)

dokladnie tak jak pisze bazienka mi sie z calej listy nie zgadza tylko punkt nr 1, chyba 5 choc nie do konca jestem tego pewna i 7