Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bleufille

Kolor kamizelki Pana Młodego?

Polecane posty

Jak myślicie, jaki kolor powinniśmy wybrać do gładkiego czarnego garnituru. Moja sukienka jest biała, prosta. Bukiet będzie jasny, lekki, biało, jasno różowo - kremowy. Sala będzie chyba także w kremowej tonacji, albo jaśniutkiego różu.

Gość angela_k30
Serio, kamizelki to obciach? Mój narzeczony ma zakupiony ciemny brązowy garnitur i do tego jest kamizelka chyba ecru i wygląda bardzo ładnie. Przecież kamizelkę można później zdjąć

Mój tez ma kamizelkę ecru do czekoladowego garnituru i dla mnie wygląda zajebiście;-)

Ja tam chcę mieć tradycyjnie kamizelkę, krawa, a własnie jeszcze kolor krawatu.

Gość za uwielbienie dla
obrusopodobnych obciachowych kamizelek dosjajesz tutaj zimny prysznic - TEGO SIĘ NIE NOSI, chyba że zalezy Ci na wyglądzie typu "dresiarz i jego lalunia się hajtają" ;) Dwuczęściowy elegancki garnitur z wysokoskrętnej wełenki, jedwabny elegancko krawat dobrany do koloru bukietu i biżuteri Panny Młodej - i mamy Pana Młodego z klasą, ubranego, a nie przebranego niczym śledź na święto morza...

Bla bla bla- sto razy wklejany ten sam tekst. nie nudzi cie to "nie stylistko"?

Nie wiem czy się teraz nosi, czy nie nosi kamizelki. Będąc w sklepie po garnitur stwierdziliśmy, że lepiej nie.... Kamizelki skojarzyły mi się z cygańskimi strojami. Ale nie próbuję tu nikogo obrażać, my po prostu odpuściliśmy. A więc kupiliśmy czarny, prosty garnitur, nieco błyszczący, ale nie rzuca się to w oczy. Biała koszula i....? Kremowy krawat??

Gość kremowy czemu nie
może być też biały, nawet lepiej biały przy twojej białej sukience. I gratuluję wyboru: rezygnacji z kamizelki. Fakt, że wyglądają odpustowo a pan młody prędzej przypomina kelnera niż pana młodego.

Kamizelek juz dawno sie nie nosi chyba ze jak ktos slusznie zauwazyl kelner moze sobie na to pozowlic:) Lepiej zianwestowac w dobry porzadny welniany garnitur ktory jak ktos zauwazyl obecnie zadko wystepuje w sprzedazy w duecie z kamizelka

podajcie jakis link, gdzie jest napisane, ze kamizelki u mlodego sa passe

Gość ;uiejdiudok
pracuje w vistuli, jako visual, czesto jestem na szkoleniach pokazach mody ble ble ble zdecydowanie mowie kamizelki nie sa modne juz od ok 2 lat!!

Ellinka jak zyjesz tylko w witrualnym swiecie i chcesz linka to ja sie nie dziwie ze nie wiesz co sie teraz nosi a co nie.

czy ja napisalam, ze cos sie nosi a cos nie? :o po prostu interesuje mnie opinia kogos innego niz ludzi z kafe na temat wyzszosci klasy mlodego bez kamizelki nad mlodego z kamizelka :o a ze internet to obecnie najpopularniejszy i najszybszy srodek przekazywania infomacji to moja wina? :o chyba nie uwazasz, ze polece do mediolanu czyparyza na pokaz mody slubnej :o tym samym mozna uznac opinie kafeterianek za nic nie warta :o

Ellinka To moze bardziej zianteresuj sie swiatem i poszerz swoje horyzonty nie ograniczajac sie do neta i kafe to sama bedziesz miala prawidlowe zdanie w temacie A to ze przekaz jest szybki nie znaczy ze w danym zrodle znajdziemy wszystkie interesujace nas informacje i ze te informacje sa aktualne Najpopularniejszy nie znaczy wlasciwy bodz nie znaczy wlasciwy w kazdej sprawie Nie spodziewalam sie ze komus to trzeba tlumaczyc i oduczac zlego nawyku internetomanii Swiat schodzi na psy dzisiaj juz nawet dzieci piszac referaty nie korzystaja z bibliotek i odpowiednich zrodel tylko sciagaja byle co z neta

o sama bedziesz miala prawidlowe zdanie w temacie prawidlowe zdanie to mozna miec w matematyce i fizyce a nie w modzie. kazdy szanujacy sie projektant ma strone w necie i jest aktualizowana na biezaco (bo to chyba projektanci dyktuja trendy w modzie?) a o dzieciach nie rozmawiamy :P ale jak sie nie potrafi wskazac dowodu na swoje teorie to czym sie tzreba bronic.

Ellinka A jak do Mediolanu jechac nie mozesz to proponuje przejsc sie do porzadnego powtarzam porzadnego sklepu z meska odzieza typu firmowy salon "BYTOM" itp. ...... tylko nie jakies tandetne popularne Sunset Swit itp. Chociaz nie wiem czy posluchasz mojej rady bo ja to tylko jakas tam kafeteriuszka ktora nie ma o niczym zieloneog pojecia i nie podala ci adekwatnego linka

Ellinka kobieto ja uwazas ze internet jest wlasciwym zrodlem informacji to szczerze ci wspolczuje widze ze nie mamy o czym rozmawiac bo masz klapki na oczach i nic poza internetem Cie nie interesuje Takze przyjemnego poznawania swiata przez internet Milego dnia

Ellinka P.S. I co do projekantow hmmm wiesz masa projektantow ma w kolejcji kreacje z folii albo workow na smieci .. zalozylabys to uwazasz ze to modne ?? Mode kreuje nie tylko projektant ale i tez praktyka zwyczaj i zasady jak np. coraz bardziej elastyczny i wspolczesny savoir vivre

nie przypominam sobie, zebym pisala, ze to co modne ejst sluszne i wlasciwie i stosuje sie tylko do modnych trendow, wiec nie wymyslaj sobie. czytams obie na roznych stronach, ze kamizelka to czesc stroju wieczorowego/uroczystego, a nie stroj dla kelnera- wiec 3czesciowy garnitur to stroj tradycyjny. i kto tu chodzi za moda -sama piszesz co sie nosi a co nie- to nic innego jak moda

Ellinka Czytaj sobie dalej powodzenia Juz sie wypowiedzialam jestes ograniczona do internetu i szczerze zal mi Ciebie Dla mnie koniec tematu nie rozmawiam z osobami ktore oprocz internetu nie maja zadnej innej wiedzy Rusz ten swoj tylek i powtarzam przejdz sie do porzadnego sklepu z meska odieza

a mnie jest zal ciebie :D i tak ejstem ograniczona, naprawde :D jak sie nie ma argumentow to tzreba wjezdzac na osobe :D

Jak jestes tak oganiczonym dzieckiem nternetu to bardzo prosze "Wysłany: Nie 18 Kwi 2010, 21:14 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- "A nam pani w sklepie powiedziała, że juz kamizelek się nie nosi. Zatem takowej nie kupiliśmy. Ale była też druga smutna strona medalu, Pan Młody pozostał całe wesele w marynarce ( co na pewno by było za wygodne). " ze stronki http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=100994 ale przeciez dla ciebie to pusta informacja musi byc na jakims portalu modowym napisane ze sie nie nosi bo masz za ciekzi tylek zeby przejsc sie do porzadnego sklepu O garniturach to pewnie wiesz tyle co kupowlas mezowi na slub dyskusja naprawde jest zbedna jestes jak dziecko uaptrzylas sobie ze internet to jest jedyne zrodlo informajci i nic do ciebie nie dociera

Bawisz mnie naprawde odyslam cie do wiarygodnego zrodla informacji ale Tobie dupki nie chce sie ruszyc musisz miec wszystko na tacy w necie jak nie ma w necie tzn ze nie istnieje buhehe zegnam i nie odpowiadam juz na Twoje glupie zaczepki

i to ma byc dowod? :D a mezowi nic nie kupowalam bo nie mam meza :P za to moj potencjalny przyszly maz ma bardzo wiele wspolnego z projektowaniem i szyciem garniakow i jeszcze nigdy nie slyszalam, zeby tradycyjny 3czesciowy garniak byl uwazany za przestepstwo modowe :D

Wiesz co szycie i projektowanie "garniakow" nie mowi nam o tym co sie nosi a co nie Masa firemek jeszcze to robi bo w wielku sklepach sa kamizelki i pociska sie je klientom ale jak pojdziesz do porzadnego skelpu to zobaczysz roznice ale co tam skoro szyja i jest w sklepach to twoim zdaniem jest wszystko ok i to sie nosi tak jak wiele lat pociskali np ludziom ohydne dresiki ortalionowe Jak w ogole garnitur garniakiem mozna nazwac I mam w gdzies udowadnianie ci czegos jak masz za ciezka dupe zeby isc do porzadnego sklepu. Guzik mnie obchodzi w co ubierzesz "meza" czy bedzie eleganki czy ubierzesz mu kamizeke i zorbisz z niego pajaca Twoja sprawa Ja akurat mam taki zawod i prowadze takie zycie ze musze znac sie na protokole na zasadach savoir vivre'u i na tym co sie nosi i nie zamierzam robic z meza posmiewiska i pajaca Ty rob sobie co chcesz ubierz mu brazowy garnitur w paski zieloona kamizelke w gorszki i czerwony krawat w kratke plus koszule z krotkim rekawem mam to w glebokim powazaniu Niczego nie bede ci udowadniala nie moja sprawa jak chcesz to i z gollym tylkiem niech twoj maz chodzi albo w worku na ziemniaki

Mrauu jesteś wyjątkowo agresywna jak na osobę która prowadzi życie "na poziomie". Nie ekscytuj się tak:) Każdy nosi co mu się podoba.