Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to normalne?/?

Temperatura czy ktos moze pomoc????

Polecane posty

Gość Czy to normalne?/?

Hej mam pytanie moze Wy mi pomozecie:) Dzisiaj mialam dostac @ jak na razie jej nie ma troche pobolewa mnie podbrzusze jestem senna a piersi bardzo bola, swedza i ewidentnie sa wieksze. Test ktory robilam rano pokazal I kreseczke. Dodam jeszcze ze mierze temp. i na poczatku cyklu mamn zawsze 36,3-36,4 od 15 dni mam wyzsza temp tyle ze wczoraj rano mialam 36,9 a dzisiaj 36,7, zawsze przed @ temp spadala mi do 36,3-36,4 a w tym cyklu tylko o 2 kreski. myslicie ze jest szansa ze jednak jestem w ciazy mimo tego ze test pokazal jedna kreche i temp. soadla o dwa stopnie? Serdeczne dzieki za pomoc:)

Gość ja urodziłam sie jako
oj,nie pomogę Ci.... musiałabym umówić Cię z moją babką z kursu przedmałżeńskiego :) ja biorę anty-w naturalne metody nie wierzę... nie ważne czy żeby zapobiegać, czy zajść w ciążę...

Gość Czy to normalne?/?
dzieki za odp. Jest moze ktos kto moglby cos doradzic? Bety na razie nie mam mozliwosci zrobic:(

Gość Czy to normalne?/?
up

Gość Czy to normalne?/?
Moze ktos wie czy w moim przypadku jest szansa ze jednak jestem w ciazy?? Dziekuje za kazda odp ktora mogla by mi jakos pomoc:)

Gość Czy to normalne?/?
podnosze

Gość 222222
zrób test jeszcze raz za 2 dni, powinien już pokazać no chyba że dostaniesz do tego czasu okres...

Gość Czy to normalne?/?
Jejciu ale bym sie cieszyla i M rowniez jakby sie jednak udalo...