Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eklerka***xyz

zapraszam na swoje "ślubne" aukcje:) suknia, kamizelka, dekoracje...

Polecane posty

Gość wklejałaś tę suknię już
wiele razy, skoro nei ma zainteresowania, to może ciut odczekaj??? wciskając na siłę niewiele zyskasz a kamizelką mężulka lepiej się nie chwal, bo Cię obśmieją - szerze i z serca radzę...

Gość co to za ceny są
żartujesz z tymi serwetkami? :)

akurat kamizelka mi sie podoba... sama chce cos dla swojego w tym stylu :)

Gość KAMIZELKI MĘSKIE Z POLIESTRU
= OBCIACH NAJGORSZEGO SORTU

oj, rzeczywiście- WYLECIAŁAM z tą kamizelką;) Mój mąż tę kamizelkę miał dosłownie kilka godzin, bo sam nie lubi tej części garderoby... Dla mnie wyglądał zjawiskowo! Co do innego pytania- cena zestawu! świece, serwety, zawieszki na alkohol (lub serwetki)... to nie jest cena z kosmosu- ja za to wszystko zapłaciłam jeszcze więcej! A to, że w rezultacie przedślubnych zawirowań, nie przydały nam się te rzeczy, to zupełnie inna sprawa;) Pewnie, chciałybyście nowe rzeczy, nieużywane za darmo dostać- ja wiem;) Niestety- realia są takie, ze wszystko co ma przedrostek "ślubn-e/a/y" ma wyższą cenę niż zwykle przedmioty;) pozdrawiam i życzę szczęścia!!!

Gość no tak wyglądał zjawiskowo
jak nie z tej planety. hahahhahah

Gość no tak wyglądał zjawiskowo
"Pewnie, chciałybyście nowe rzeczy, nieużywane za darmo dostać-" nawet nowych za darmo bym nie chciała. na szczęście na swoim weselu takowych dupereli nie miałam, dużo zaoszczędziłam a moje wesele zostało okrzyknięte w śród wszystkich znajomych najlepszym weselem na jakim kiedykolwiek byli. Jak widać i bez takiego szajsu można....

Gość super ciuszki
suknia przepiekna, szkoda, ze juz jestem "po slubie " kamizelka super, bardzo ladnie sie prezentuje :) ceny rozsądne,nowa kosztuje kilka razy tyle

Gość super ciuszki
Do powyżej oszczędne wesele, to najlepsze wesele? :D wszyscy mówią ,ze wesele jest super, z kurtuazji, ale czy rzeczywiście tak było :D

Gość a te butelki też sprzedajesz
????? :D:D:D:D:D

Gość sliczna jesteś autorko
Ale z Was wredne zołzy. Skąd się takie biorą? jak skończą obgadywać sąsiadów to wchodzą na forum zrównać każdego z błotem. Jak się komuś suknia nie podoba to po co komentować? Autorka o opinie nie pytała tylko chce sprzedać swoją suknię i Wasze zdanie jest tu zupełnie nie potrzebne. Suknia jest bardzo ładna, ale to nie o suknię tu chodzi. Autorce w każdej byłoby ładnie bo jest śliczną kobietą. Zazdrościcie czy co? I nie chodzi o najlepsze materiały! To szczęścia nie zapewni.

oj, dziękuję "autorko-miłego-komentarza" za ratunek;) niestety jesteś pomarańczowa, więc nie uwierzą mi, że to nie jest mój wpis;) pozdrawiam taka ja

ładna dziewczyna :) ale do większośći -autorka nie pytała o opinię na temat sukni czy kamizelki a podała linki na allegro-ktoś się zainteresuje i umówi z eklerką co i jak a komentarze niskich lotów są świadectwem tego ,że nie umieją szanowne panny młode czytać ze zrozumieniem !

Gość powiem wam coss
eklerka wygladalas pieknie :)

chcę się pozbyć tych wszystkich rzeczy i za zebrane pieniądze zabrać męża na wczasy... choćby weekend w górskiej chacie;)

Gość do autorkiiiimmm
slicznie wygladalam jako panna mloda! ja juz po slubie ale z przyjemnoscia obejrzlam twoje zdjecia suknie ladna- nie za stopjan i ladnie podkreslal twaja urode zycze powodzenia w aukcji

do autorkimmm ---> to cudownie, że na swoim ślubie wyglądałaŚ ślicznie! o to właśnie chodzi:) pozdrawiam*

Gość mam tylko pytanie
Po co przypinać gościom jakieś przypinki czy inne rzeczy?

"co kraj, to obyczaj".... u nas jest taka tradycja- przypina się kotylionki gosciom weselnym. Pan Młody, Rodzice, Świadkowie (tudzież jeszcze Starostowie) mają zwykle przypinki z kwiatów...a pozostali goście materiałowe. Dlaczego i po co? nie mam bladego pojęcia;)

Gość ja tez nie wiem
Panna młoda ma podwiązkę do sukni a goście mają swoje ubrania i takie przypinki dziwnie wyglądają. Ale ok gdzieś tak się robi. Byłam na weselach w różnych stronach Polski i nie było żadnego przypinania.

a ja tylko raz się nie spotkałam z tymi przypinkami;) na Śląsku poza tym- mozna te przypinki wykorzystac w innym celu- np. do "przybrania" domu- jako podpięcie materiałów (o ile u Was się ubiera domy;))) bądź też na sali weselnej- przypinki na obrus- w formie dekoracyjnej...

Gość maybelline2010
Suknia bardzo ładna, szkoda że nie na mój rozmiar. Ślub mam za rok, ale nie będę się odchudzać do rozmiaru 36 ;)

up,up!!! suknia już od 100 złotych ;))) kamizelka- sprzedana (a niby taki obciach, a facet kupił;))