Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eklerka***xyz

zapraszam na swoje "ślubne" aukcje:) suknia, kamizelka, dekoracje...

Polecane posty

Gość facet kupił kamizelkę
no to tylko jego przyszłej żonie "pozazdrościć" faceta w stylu plastik-fantastik, czyli burak ;)

Gość kap kap płyną łzy
ekleka śliczna jesteś :)

jejku naprawdę szkoda takiej sukni sprzedawać za śmieszne pieniądze.Ja poczekałabym trochę i za jakiś czas znów wystawiła.

wystawiona jest od stówy... czekam na dobre propozycje;) a poza tym chcę się jej juz pozbyć- wisi w szafie, a tak? może uszczęśliwi inną kobietę??? pozdrawiam! nie ma co czekać na cud, ze ktoś kupi używana suknię choćby nawet za połowę jej wartości!!! na all jest pełno sukien- niektórych ceny zwalają z nóg. używanej nigdy nie sprzedasz za wysoką cenę!!! ja sama wolałam iść do salonu, gdzie za nową zapłaciłam prawie tyle samo, ile jedna Pani z ogłoszenia chciała za używaną... dlatego wolę nie szaleć z ceną;) byleby sprzedać tę suknię!!! a suknia jest w świetnym stanie- od razu do założenia!!! może jest gdzieś na świecie osoba o podobnych wymiarach co ja? ;) wtedy nie miałaby żadnego problemu z dopasowaniem tej sukni! ...

suknia ładna , skromna kamizelka super ( mój mąż też taka miał) serwetki hm...... ale po co przypinki??? to chyba zbedny wydatek

Gość ekl
up

Gość poli27
odświeżę ci temat :)

Gość brak weny
eklerka- nie zrażaj się. Ja swoją sprzedałam po 1,5 roku. Czas był najwyższy, bo pewnie zżółkłaby od tego wiszenia. Powodzenia!

Gość jhjhjhuuuu
ej nie czaje "wystawiona od stówy" to czemu została ustalona cena minimalna? Ktoś wylicytował za 102,5 to powinnaś ją za tyle sprzedać skoro się ogłaszasz...