Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z klasa:)

Oto Ja:)

Polecane posty

Gość facet bez klasy...naszej klasy
maz alfons synka zal, idz kurwo , jako facet totalnie nie jestes w moim typie, pozujesz jak tania dziwka

Gość no baaaaaaaaaa
haha no wlasnie to chyba kobieta z nasza klasa, ktora tam wrzuca te sliczne foty kurewskie isie podnieca jak ktos ja ocenia

Gość 40stka ......
wiesz co.....? ktos tu wyzej miał rację, Ty za grosz nie masz KLASY . Jestem rowniez atrakcyjna kobietą , ale w zyciu nie pokazalabym swojego zdjecia w takim ujęciu na forum i w dodatku z takim nickiem. Kobieta z Klasą to kobieta znająca swoją wartosc bez wystawiania do oceny swoich zdjec . Poza tym o Klasie nie decyduje uroda, tylko charakter , sposob bycia , umiejetna rozmowa z kazdym . Ty zaznaczylas ze nie rozmawiasz z ....? nie pamietam jak to nazwalas :P, wiec rozdzielasz ludzi na "lepszych " i 'gorszych" . A Ty moze i urode masz ( chociaz to kwestia gustu ) ,ale jestes zmanierwoaną do bólu baba , ktora myslac ze ma chude nogi i szpilki a za plecami kominek jest w stanie zawojowac Internetem. Zal mi Ciebie .

Gość jestes naprawdę zadbana
atrakcyjna, fotogeniczna, ale czemu pokazujesz tu swoją fotkę :p chociaz mi to nie przeszkadza, bo miło się patrzy na taką ładna kobietkę, raczej się dziwie, może jak chcesz pokazać siebie załóż lepiej bloga?

Gość ......xarapicasso........
Kochana czy ta pani wie, że bez jej zgody upubliczniasz jej zdjęcie:)?

Gość traklalalalalaa4545
czy to kobieta z naszej klasy hahahaha

Gość laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ubierasz sie jak wiesniara i masz brzydko w domu....i ten stanik....te majty.... i tanie buty :/

Gość Pani Deep zakochana
hmmm...ta Pani sama się ubiera..nie ma stylistów:) Powiem tak: jak na kobietę spoza mediów..bardzo ładnie, sympatycznie:) Usmiech , fajnie, że nie robi tych dzibków..jak te barbie...ładna poza...a ubiór...ona ma szorty:) A ja widzę, że masz tam czapkę kapitańską..:) twoja? Czy Twój mąż jest kapitanem:)? Bo ja też mam Męża Kapitana:) ma swój statek;) Ja jako pani Kapitan mam swój własny statek, którym rządzę:D Jak to jest u Was;)?

Gość ja siedze
czasami na garze znajde ta osobe i ciebie tez a wtedy za podszyw zobaczysz co cie czeka dla nie wiedzacych co to gar garnek...strona na zdjecia

Gość
:o

Gość jestem od ciebie o wiele
ładniejsza i się nie chwalę, jesteś zwykłą szmirą z bazaru.

Gość o kur.....wa
nastepna kurwa lansujaca sie na kafe.......szok

Gość ZARADNA_MALA
widze zona marynarza sie nudzi!!!

Gość kobieto z klasa
bez klasy.....................gdzie sie zawieruszylas? a moze zrozumialas wreszcie prawde o sobie?????? jestes nikim i nikim pozostaniesz......przykre prawda????????

Gość głupi i ograniczony
To musi być jakaś prowokacja.

Gość CO ZA idiotki
bo to prowokacja pierdolone ..... :) tylko takie bez mózgi dają się prowokować a teraz do garów suczki!!

Albo prowo, albo jesteś mega tępa 🖐️ Kobieta z klasą nie potrzebuj dawać zdjęć z rozlożonymi nogami żeby się w swojej klasie utwierdzać :) Do tgo zdjęcie do maks. fotoszop, zamazane kontury, ale widać wulgarną przesadę z solarium, doczepione włosy i do tego chamsko widać że kolor włosów wcale do tego typu urody nie pasuje, bo tworzy wygląd Hogaty :)

Gość facet4362577524
Ty jakiś pusty burak jesteś, a nie kobieta z klasą :D. Kurwa, kijem bym Cię nie tknął, jeszcze jakaś klasę sobie wymyśliła :D. Powiedz mi, co ty przez to rozumiesz? :D

tak bardzo ładna z ciebie dziewczyna, plują jadem co.. a na komentarze typu "Ona" niezwracaj uwagi, wszystkim ladnym dziewczynom dopierdala...wczesniej i ona miala zdjęcie..ale jej dopierdalali poplakała sie biedaczka i zamienila na inne, no ale wygladała jakl gówno (ala rodzina adamsów) pozdrawiam

sliczne zdjecie, tylko szkoda ze nozki takie skrzyzowane... na przyszly raz wklej cos bardziej inspirujacego... bede czekac ;)

Gość bylemwidzialem
Bal tolerancyjnych hipokrytek :P fuj

Gość belline...
Ładny uśmiech i nogi. Tylko zmień fryzure, bo wygląda jak hełm :/ Nie każdemu dobrze w grzywce...

Gość ona to najwieksza brzydula

Gość Olka racjaa
Paskudy z kafe zawsze dopierdalaja tym ladniejszym dziewczynom.

kobieta z klasa:) => Cóż, trafiłaś mnie. Po raz pierwszy nie będę złośliwy i napiszę komplement wielki, a adekwatny do Twojego poziomu: Ładne nogi.

Gość tokajkorek
nie jestem kobietą tylko facetem, więc urody jej nie zazdroszczę. nie lubię prymitywizmu...tolerancja jak najbardziej, ale nie dla ludzkiej głupoty