Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z klasa:)

Oto Ja:)

Polecane posty

Gość eva11
jestes ladna, a co do klasy sie nie da sie wypowiedziec po zdjeciu ale wielki + ze o siebie dbasz i sie sobie podobasz sobie bo wystaiasz swoje zdjecie

Kobieta z klasa nie zachowyuje sie jak Ty szczerze to wygladasz na tym foto jak kobieta z ulicy:) tzn z trasy szybkiego ruchu;)

fajne zdjęcie z naciskiem na słowo zdjęcie. A Ty na tej focie wygladasz ok,nic więcej.

białe buty pasują do białego żakietu i szortów

tak ale żakiecuk musiałby być zapięty i wianuszek z białych kwiatuszków na głowie OBOWIĄZKOWO !;)

jakby nie była nachylona to by go nie było widać :P

I koniecznie dłuższe szorty lub nawet sukieneczka z falbankami. :) Ale tło jest ciekawe na tym zdjęciu.

Swoją drogą to odważna kobieta. :) Wystawiać się na krytykę na forum, nie każdy to zniesie spokojnie. O ile to zdjęcie autorki. :)

zdjęcie jest ciekawe wszystko dokładne zaplanowane gra kolorów,tło zdjecie 9/10 modelka ?/?

chciakla poczytac sobie komplementy to sobie poczytala:)

po to się wkleja zdjęcia przeczytała by ich więcej gdyby nie ten nieszczęsny widoczny stanik,on psuje wszystko sam zarys piersi ,byłby ok :classic_cool:

Ja chciałam jeszcze dodać że mój poprzedni wpis jest oczywiście w odniesieniu do urody gwiazdy naszego forum, słońca oświetlającego nam swą urodą te deszczowe i denne dni, najpiękniejszej, najwspanialszej, jedynej, cudownej, najurodniejszej i najśliczniejszej miłościwie nam panującej OLKI z cyferkami, wybacz mi, o PAni, że nie dodałam wcześniej że po olśnieniu blaskiem Twej urody każda kobieta wygląda jak brzydki Hogatowy pasztet 👄 To mówiłem ja, Jarząbek :D

:D Olka nie ma już fot,wiec nie mogę jej podziwiać

Sami, nie bluźnij! Tylko ładna? Już dodawaj więcej metafor o jej urodzie, porównań do ideałów, bo jak dowie się że uważasz że jest TYLKO ładna to Ciebie też będzie na każdym temacie śledzić i wyzywać! Strzeżcie się dziewczyny :D

Gość kobieta z klasa:)
No dobra niech wam bedzie, to jest fotka mojej siostry- blizniaczki, ale daliscie sie nabrac oszołomy!!! :D:Pswojej nie polaze bo mam w dupie wasza opinie!!

Gość nadeszła wiekopomna chwila ;)
"a na komentarze typu "Ona" niezwracaj uwagi, wszystkim ladnym dziewczynom dopie**ala...wczesniej i ona miala zdjęcie..ale jej dopie**alali poplakała sie biedaczka i zamienila na inne, no ale wygladała jakl gówno (ala rodzina adamsów)" "niezwracaj" :D:D:D olciu, w twoich ustach stwierdzenie,że ktoś wygląda jak gówno brzmi dość komicznie, jeśli wiesz, co mam na mysli ;) a Ona.. jest bardzo ładną kobietą dziuniu :classic_cool:

kobieta z klasa:)--no tak ty wygladasz inaczej niż twoja siostra bliźniaczka :O

Gość nadeszła wiekopomna chwila ;)
sami bliźniaki mogą być dwujajowe i wtedy nie są podobne do siebie :)

Gość my wy oni
czytało sie fajnie :) zdjecia nie widziałam, ale czasami człowiekowi niedowartosciowanemu trzeba przytaknac :), moze dzieki temu bedzie miał lepszy dzien jutro :)

Gość Do tej idiotki o nicku Ona
Autorko ladna kobieta, nie wazne czy to ty czy siostra! Ty cipo ONA, musisz leczyc swoja psychike! Kurwa ty mowisz i oceniasz innych ktorzy wstawiaja swoje zdjecia?? A sama masz w linku kurwe! Jestes totalnie popierdolona idiotka!