Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja-czy-nie-ja-on-czy-nie-on

Zaczęlam wspólżyć przed PIERWSZĄ miesiączką. Czy w związku z tym mogę mieć...

Polecane posty

jakies klopoty? mam 16 lat, współzyję od roku, czy przez to nei maiłąm jeszcze miesiaczki? wzrost:168 waga:42 kg wiek:16,5(3 gim.) prosze o pomoc. x.x bo chyba powinnam juz dostać . . .

no to jak ? boje sie, ze moge byc w ciąży bez miesiaczki pierwszej! x/

Gość aleegzamindodupykurwamac
tak :) lol

Gość a jak to ładnie brzmi
tylko jednej się udało, zostać niepokalanie przeczętom więc spadaj na ryło i do lekarza, a nie za kutasa....

Gość niestety mozesz zajsc w ciąze
nawet jesli nie miałas jeszcze miesiączki zrób test ciązowy zabezpieczasz sie?

oczywiscie, zabezpieczam się. ale nigdy nei mailam miesiączki i się martwię, w ciąży raczej nei jestem, tak mi się wydaje. . ..

nie, za chuda nie jestem. kurde, stresuje sie. . . moze wysle chlopaka po test ciażowy xP

Gość wszystko mozliwe
owulacja może wystąpić tuż przed pierwszą miesiączką, więc ciąża jest mozliwa jesli nie było miesiączki. najlepiej udaj sie do ginekologa.

do ginekologa? nie za wczesnie? mam dopiero 16 lat. . . . co starej pwoiem? nei iwem czy nie mam bachora w brzuchu?

Gość fuioopppppp
miesiączki jeszcze nie miałaś,a współżyłaś w wieku 15 lat,byłaś dzieckiem-nadal jesteś.ten świat spada na psy.ff

lepiej idz do ginekologa i opisz swoj problem. mozesz miec zaburzony poziom hormonow. mozesz tez miec pewne problemy z dostaniem sie do specjalisty ze wzgledu na swoj wiek (taki kraj niestety) powiedz wiec mamie o tym, ze nie masz jeszcze okresu i potrzbujesz jej zgody na wizyte u lekarza. jesli z jakichs powodow nie chcesz jej mowic o tym, ze wspolzyjesz, nie mow. skup sie na tym, ze nigdy nie mialas miesiaczki. powodzenia!

a jak wyjdzie, że jestem w ciąży? to oc wtedy?!! :( chyba sie zabije!! ;(

Gość fuioopppppp
ale idiotka,jescze chce zabić własne dziecko popełniając samobójstwo.Trzeba było korzystac z dzieciństwa a nie bawić się w doroslą kobietę,teraz byś nie płakała

ku*tasa sie nie wstydzilas a do ginekologa wstydzisz sie pojsc.. nawet wtedy,gdy mozesz byc w ciazy..[bachora-jak to nazwalas] sorry,ale masz myslenie 5letniego dziecka...

nie smiejce sie to powazny problem : (

i maly apel do ludzi piszacych w tym watku: w Polsce poziom edukacji seksualnej jest na dosc niskim poziomie, do tego seks mimo tego, ze wszedobylski (media), nadal pozostaje tabu podczas rozmow chociazby w domu. skad wiec mlodziez ma czerpac wiedze? najczesciej rowiesnicy lub internet. dziewczyna sie zwraca z problemem, potepianie nie ma wiekszego sensu. kazdy ma swoje zasady moralne, a niewiedza jest raczej nastepstwem powyzszych.

penis mojego faceta a ginekolog to kto? obcy jakiś ... x/

mam jednego chlopaka współzyje raz na jakiś czas ostatnio bylo pod koniec lutego (ferie) wiec nie jetsem puszczalska i nie daje dupy na prawoi i lewo. moi rodzice mają wlasna firmę, co za wstyd będzie.. :( a ja taka glupia! ;( zabić się i zakopać ciało.

Gość powiem .......
wspołzyje od roku....czyli zdawalo jej sie ,ze jest kobietą.....czyli musiala miec cyc i kłaki w kroku.skoro tak to NIEMOZLIWE ,ze nie ma okresu lub go nie dostala.!!chyba ,ze nie mam macicy..... piersi ,owlosienie itp to znak ,ze hormony pracuja .wkreca nas jak nic! fakt ,ze slowa o tym nie napisala wiec moze wyglada jak 5 latka. :O:O:O:O:O

Gość ***%%##
Dziewczyno,każda kobieta jak zaczyna współżyć powinna iść do ginekologa,ponieważ podczas współżycia można złapać jaką infekcje,stan zapalny itp.to jest normalny lekarz i niema czego sie wstydzić a jak się wstydzisz wybież kobiete chociaż ja wole mężczyzn są delikatniejsi i milsi.mamie powiedz że martwisz się że niemiałaś jeszcze okresu i chcesz sprawdzić czy wszystko wporządku.