Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OUAndrie

Powiedzcie mi czy to zakochanie? on jest rudy...

Polecane posty

Gość OUAndrie

więc tak : mam z wyglądu idealnego narzeczonego, piękny, obce laski go podrywają ale on je spławia (wiem bo go kiedyś śledziłam i widziałam że nawet seksowne nastolatki na niego nie działaja tak jak ja...) jest więc także wierny, ale ma wiele wad także to że traktuje mnie jak starą żonę :/ nie hamuje sie, nie ma granic, pierdzi, beka...lekceważy... a ten nowy? znacznie brzydszy, ale jednak przy nim czuję jakiś dreszczyk...smsy od niego cieszą mnie dużo bardziej niż od narzeczonego, on jest inny, nie marudzi, ciągle mi słodzi, jest posłuszny...

Gość OUAndrie
napisałam że on jest rudy, ponieważ nie gustuje w takich...do tego ma takie brwi i rzęsy jak niemcy...takie jasne wiecie :o

nie kazdy rudy jest brzydki np. Axl Rose jest rudy ale mega przystojny

nicol kidman tez jest ruda a sliczna i ja tez jestem a faceci za mna szaleja wrecz :) wiec daj mu szanse skoro ci sie podoba

Gość OUAndrie
oj ale dziewczyna ruda to co innego... a chłopak? ten axel to jakiś stary i wygląda jak wilk morski, troszkę się rozczarowałam bo w internecie ten chłopak miał takie fotki że wyglądał jak blondyn - ciemny blondyn a nawet brunet :( żeby chociaż miał ciemną oprawę oczu...bo kobiety mogą się umalować, ale czy facet by sie na to zgodził?

Gość OUAndrie
akurat ci wszyscy rudzi których pokazałyście są mało przekonywujący :P to już mój ładniejszy...ale boję się że moim rodzicom się nie spodoba... :/ ubiera się w jakieś łachy, nie to co mój przystojny chłopak - brunet zawsze swietnie ubrany :(

Gość Lolaaaa
A Ty masz 15 lat czy jak, że Twój facet ma się podobać Twoim rodzicom?

Gość jak facet
jest ciut ladniejszy od goryla, to juz jest przystojny..... nie patrz na urode tylko na serce czlowieka, bo uroda mija......

OUAndrie. Czy rudy oznacza dla ciebie jakies upośledzenie? Jeżeli koleś naprawdę ci się podoba to na co sie oglądasz? Na swojego faceta, który trzyma cie przy sobie swoja urodą? Poza tym jak możesz zniżać się do tak niskiego poziomu żeby sledzic faceta? To chore.

A jesli pytasz czy to zakochanie to odpowiadam NIE. Znalazłaś w tym rudym facecie cechy, których nie posiada Twój narzeczony i to Cie w nim pociąga. Może spróbuj zawalczyc o swój obecny związek, bo jeszcze nie jeden facet pewnie zawróci ci w głowie tylko tym, że nie będzie przy Tobie bekał🖐️

Gość OUAndrie
byłam ciekawa , czy mnie nie oszukuje oraz czy coś do niego czuję, i czy poczuje widząc go z inną, nie powiem bolało mnie to, bo była to atrkacyjna laska, i ciągle się do niego mizdrzyła,ale była pusta, i nie w jego typie. co do urody...tu nie tylko o to chodzi, moi rodzice akceptują go ogólnie, nie chcą żebym miala kogos innego, polubili go już