Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaddddd5555

Rozprzestrzeniający się ból zęba ;(

Polecane posty

Gość klaudiaddddd5555

Tydzień temu byłam u stomatologa. Okazało się że musi wiercić bo jest duża próchnica. No i rozwierciła mi pół zęba, a później nałożyła takie coś białe, co mam do teraz. No i pierwsze kilka dni nic mi nie było nic nie bolało. Dopiero teraz od dwóch dni tak bardzo boli mnie ząb że nie mogę wytrzymać ;( co więcej ból zęba rozprzestrzenił się na inne zęby nawet te nie leczone. Nigdy nie miałam problemów z zębami (no oprócz tej próchnicy) i nic nie bolało, teraz poszłam do dentysty i bolą mnie wszystkie ;( Chyba usługom stomatologa powiem NIE! Pomocy co mam zrobić ;(

to normalne a uczucie rozprzestrzeniania sie bolu na wszystkie zeby jest normalna ,idz do stomatologa bo tz. biale to trytka taka potem zalozy ci plombe nie zwlekaj bo czas z ta tz trutka( a jest to cos takiego po wierceniu w smaku przypominajace gozdziki rozgryzione) niewiem czy wiesz jaka to przyprawa ( glownie do kompotow lub mies)

pomylilam slowo trutka miala byc ( to biale) ale skoro cie nadal boli byc moze wywiazal sie stan zapalny jakis (nie dokladne oczyszczenie zeba po wierceniu )idz i popros o znieczulenie skoro cie bili a potem podczas badania zadecyduje stomatolog co dalej. zycze milej wizyty:) choc wiem ze jest to dramatyczne przezycie