Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17 majowa pani

wyspy kanaryjskie wakacje...prosze o porade

Polecane posty

Gość 17 majowa pani
ktos ma jeszcze jakies propozycje na wakacje w marcu :D

Gość Janekk
Byłem na Teneryfie dwa razy z żoną z Holiday Travel Center. Pierwszy raz w 2008 r., a drugi w 2011 r. Było znakomicie. Bawiłem się na dyskotekach. Najlepiej wspominam te, które odbywały się na świeżym powietrzu. Drinki bardzo smaczne, tanie, z dużą ilością alkoholu. Każdy amator znajdzie coś dla siebie. Ostatniego dnia zwiedzałem szlaki górskie. Rewelacja! Tylko Teneryfa nigdzie indziej!

No ja też się tam wybieram poraz pierwszy. Lecimy za 2 miesiące w 4kę ze znajomymi ktorzy tam już byli. Wyspy Kanaryjskie ogólnie są całe pięknie. To kurort dla urlopowiczów został specjalnie storzony to tych celów.

Gość nokhsaewka
Byliśmy w tamtym roku na Lanzarote w grudniu tem 24 stopnie ale bardzo wiało. Wczasy z Itaki hotel Barcelo . Wyspa nie duża czysta i zadbana, wypozyczylismy auto na 3 dni a w jeden dzień zwiedziliśmy. Plaże mi sie nie podobały choć kamieniste są w Chorwacji to przynajmiej kamień jest biały a na kanarach brzydki no ale to wyspa wulkaniczna.

Gość gość
Jakby ktoś jeszcze szukał miejsca na wakacje w marcu to tutaj można porównać temperatury na wszystkich siedmiu Wyspach Kanaryjskich: http://rajskie-kanaryjskie.pl/?page_id=74 W tym okresie to najlepsza południowa Teneryfa.