Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina malina

lotto

Polecane posty

Gość kalina malina

czy myslicie że w lotto rzeczywiscie mozna wygrac???? wygrał ktos kiedys???

wygrałem 20 zł, jakimś cudem, chyba się komputer w lotto. pomylił .....

ja wygrałam 200zł, miałam czwórkę w dużym lotku, chybił trafił, teść wygrał 2000 kiedyś w multilotku

Gość biedronkowy papier toaletowy
ja wygrałem kiedys 5

ja nie nazywam lotto graniem, a kupowaniem czeku bez wpisanej kwoty, a kwotą tą jest najczęściej , tzn zawsze 0 zł

Gość kalina malina
moj kolega uswiadomil mi ze wyniki lotto sa ukartowane tzn kolektory zamykaja o 22 a losowanie 22:50 czyli ze przez te 50 min trwaja operacje szacunkowe i kombinacje z ciężkościa piłek.co myslicie? ja texz wygrałam czwórkę w tamtym roku i mialam 270zł ale to 4 a nie kilka milionów.przeciez musi pare zł ktoś wygrac zeby nie zaczetao myslec ze to bujda

Gość kalina malina
moj kolega uswiadomil mi ze wyniki lotto sa ukartowane tzn kolektory zamykaja o 22 a losowanie 22:50 czyli ze przez te 50 min trwaja operacje szacunkowe i kombinacje z ciężkościa piłek.co myslicie? ja texz wygrałam czwórkę w tamtym roku i mialam 270zł ale to 4 a nie kilka milionów.przeciez musi pare zł ktoś wygrac zeby nie zaczetao myslec ze to bujda

Gość kalina malina

Gość a propo
kiedys slyszalam ze te wielkie wygrane to są lapowki w ten sposob wreczane, ale czy to prawda? najwiecej to wygralam 350 zl

dobrze słyszałaś, ale to chodzi o zdrapki. Celebryta jest delikatnie namawiany by kupił zdrapkę i jakims cudem, jest wygrana......

Gość nie wiem co o tym myśleć...
Miałam kiedyś 5, do ręki było to 2900.

Gość moja kolezanka wygrała
200 000 tys ale w expres lotek

Gość kalina malina
Faktem jest ze u mnie w miescie też ktos kiedys wygrał 500 000 zł.za szostkę. moze rzeczywiscie loteria jest nieustawiana?? mam nadzieję.super byłoby wygrac

moja babcia kiedyś trafiła piątkę i wygrała 5000zł

Gość tomtomtom
Powiem Wam tak. To , że ktoś wygra kilkaset czy kilka milionów to czysty przypadek. Analizowałem wypadanie liczb i jest to kompletny przypadek , że ktoś trafi. Żadne systemy nie pomogą , bo kule są bardzo często zmieniane , tak więc wszystko bierze w łeb. Zająłem się prowadzeniem analizy multilotka i powiem tak. Trafić 10/10 to czysty przypadek. Liczby wypadają zbyt nieregularnie. Jeśli już próbować to na małą ilość liczb. Wtedy szanse rosną , ale wygrana spada.

Gość AniaMM
ja wygralam jakies pol roku temu w mini lotka 1467 zl :) pozniej tyle samo wloszylam w kolejne bilety :) i nie wygralam juz nic :)

Gość daninka
CO ZA ŚCIEMA TO LOTTO.NIE MA WYGRANYCH MILIONÓW,TYLKO EWENTUALNIE CZWÓRKI LUB PIĄTKI.ONI PROGRAMUJĄ MASZYNY,DLATEGO LOSOWANIE ODBYWA SIĘ 15 MINUT PO ZAMKNIĘCIU KOLEKTUR.TO SAMO BYŁO W BUŁGARII.DWA RAZY PADŁY TE SAME LICZBY,BO KTOŚ ZAPOMNIAŁ PRZEPROGRAMOWAĆ MASZYNY.A GDZIE JEST KOMISJA GIER I ZAKŁADÓW? DZISIAJ SĄ TAKIE CZASY W KRAJU,ŻE NIKT NIE DA WAM ZA NIC MILIONA.TAKA MAFIA W RZĄDZIE, W ZUS-IE.NIKT Z PODATKOBIORCÓW NIE LICZY SIĘ Z OPINIĄ PUBLICZNĄ,A WY JESZCZE LUDZIE WIERZYCIE W CUDA.ILE MOŻNA DOSTAĆ PO DUPIE BY ZMĄDRZEĆ?

Gość gość
http://wyniki.c0.pl - zapraszam wszystkich, którzy chcą zwiększyć emocje przy sprawdzaniu wyników gier lotto

Gość gość
Zapraszam też na playlotto.eu. Bardzo fajna stronka.

Gość gość
Często zaglądam na playlotto.eu, fajna sprawa.

Gość fajniejestwygrywac
Ja raz w lotto trafiłam 3 :D Jak zobaczyłam to na wyniki-lotto net to aż podskoczyłam z radości :D Pierwszy raz w życiu udało mi się coś wygrać :D