Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kalina malina

lotto

Polecane posty

Go艣膰 kalina malina

czy myslicie 偶e w lotto rzeczywiscie mozna wygrac???? wygra艂 ktos kiedys???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
wygra艂em 20 z艂, jakim艣 cudem, chyba si臋 komputer w lotto. pomyli艂 .....

Udost臋pnij ten post

ja wygra艂am 200z艂, mia艂am czw贸rk臋 w du偶ym lotku, chybi艂 trafi艂, te艣膰 wygra艂 2000 kiedy艣 w multilotku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biedronkowy papier toaletowy
ja wygra艂em kiedys 5

Udost臋pnij ten post

ja nie nazywam lotto graniem, a kupowaniem czeku bez wpisanej kwoty, a kwot膮 t膮 jest najcz臋艣ciej , tzn zawsze 0 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalina malina
moj kolega uswiadomil mi ze wyniki lotto sa ukartowane tzn kolektory zamykaja o 22 a losowanie 22:50 czyli ze przez te 50 min trwaja operacje szacunkowe i kombinacje z ci臋偶ko艣cia pi艂ek.co myslicie? ja texz wygra艂am czw贸rk臋 w tamtym roku i mialam 270z艂 ale to 4 a nie kilka milion贸w.przeciez musi pare z艂 kto艣 wygrac zeby nie zaczetao myslec ze to bujda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalina malina
moj kolega uswiadomil mi ze wyniki lotto sa ukartowane tzn kolektory zamykaja o 22 a losowanie 22:50 czyli ze przez te 50 min trwaja operacje szacunkowe i kombinacje z ci臋偶ko艣cia pi艂ek.co myslicie? ja texz wygra艂am czw贸rk臋 w tamtym roku i mialam 270z艂 ale to 4 a nie kilka milion贸w.przeciez musi pare z艂 kto艣 wygrac zeby nie zaczetao myslec ze to bujda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalina malina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a propo
kiedys slyszalam ze te wielkie wygrane to s膮 lapowki w ten sposob wreczane, ale czy to prawda? najwiecej to wygralam 350 zl

Udost臋pnij ten post

dobrze s艂ysza艂a艣, ale to chodzi o zdrapki. Celebryta jest delikatnie namawiany by kupi艂 zdrapk臋 i jakims cudem, jest wygrana......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem co o tym my艣le膰...
Mia艂am kiedy艣 5, do r臋ki by艂o to 2900.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja kolezanka wygra艂a
200 000 tys ale w expres lotek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalina malina
Faktem jest ze u mnie w miescie te偶 ktos kiedys wygra艂 500 000 z艂.za szostk臋. moze rzeczywiscie loteria jest nieustawiana?? mam nadziej臋.super by艂oby wygrac

Udost臋pnij ten post

moja babcia kiedy艣 trafi艂a pi膮tk臋 i wygra艂a 5000z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomtomtom
Powiem Wam tak. To , 偶e kto艣 wygra kilkaset czy kilka milion贸w to czysty przypadek. Analizowa艂em wypadanie liczb i jest to kompletny przypadek , 偶e kto艣 trafi. 呕adne systemy nie pomog膮 , bo kule s膮 bardzo cz臋sto zmieniane , tak wi臋c wszystko bierze w 艂eb. Zaj膮艂em si臋 prowadzeniem analizy multilotka i powiem tak. Trafi膰 10/10 to czysty przypadek. Liczby wypadaj膮 zbyt nieregularnie. Je艣li ju偶 pr贸bowa膰 to na ma艂膮 ilo艣膰 liczb. Wtedy szanse rosn膮 , ale wygrana spada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AniaMM
ja wygralam jakies pol roku temu w mini lotka 1467 zl :) pozniej tyle samo wloszylam w kolejne bilety :) i nie wygralam juz nic :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daninka
CO ZA 艢CIEMA TO LOTTO.NIE MA WYGRANYCH MILION脫W,TYLKO EWENTUALNIE CZW脫RKI LUB PI膭TKI.ONI PROGRAMUJ膭 MASZYNY,DLATEGO LOSOWANIE ODBYWA SI臉 15 MINUT PO ZAMKNI臉CIU KOLEKTUR.TO SAMO BY艁O W BU艁GARII.DWA RAZY PAD艁Y TE SAME LICZBY,BO KTO艢 ZAPOMNIA艁 PRZEPROGRAMOWA膯 MASZYNY.A GDZIE JEST KOMISJA GIER I ZAK艁AD脫W? DZISIAJ S膭 TAKIE CZASY W KRAJU,呕E NIKT NIE DA WAM ZA NIC MILIONA.TAKA MAFIA W RZ膭DZIE, W ZUS-IE.NIKT Z PODATKOBIORC脫W NIE LICZY SI臉 Z OPINI膭 PUBLICZN膭,A WY JESZCZE LUDZIE WIERZYCIE W CUDA.ILE MO呕NA DOSTA膯 PO DUPIE BY ZM膭DRZE膯?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
http://wyniki.c0.pl - zapraszam wszystkich, kt贸rzy chc膮 zwi臋kszy膰 emocje przy sprawdzaniu wynik贸w gier lotto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapraszam te偶 na playlotto.eu. Bardzo fajna stronka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cz臋sto zagl膮dam na playlotto.eu, fajna sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajniejestwygrywac
Ja raz w lotto trafi艂am 3 :D Jak zobaczy艂am to na wyniki-lotto net to a偶 podskoczy艂am z rado艣ci :D Pierwszy raz w 偶yciu uda艂o mi si臋 co艣 wygra膰 :D

Udost臋pnij ten post