Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Cześć dziewczynki mam pytanko wybieram sie na USG do P.Baś-Budeckiej ale nie jestem z Łodzi i nie bardzo wiem w którym dokładnie miejscu ona przyjmuje wiem tylko że na Zielonej 25 czy to jest gdzies obok rynku bałuckiego i Medaxu?pozdrawiam

zielona odchodzi od piotrkowskiej jest przedłużeniem narutowicza . nie ma nic wspólnego z rynkiem bałuckim a prędzej barlickim :) niestety nie jestem w stanie ci powiedziec dokładnie na jakiej wysokosci jest numer 25 ale przeciez mozesz sobie sprawdzic na mapie internetowej

racja chodziło mi o rynek barlicki:-)no nic pewnie z trudem ale jakoś znajdę

Gość ja jestem w 12 a mam
kaktusowa a ul. Kamińskiego 31 w Łodzi? Jak najlepiej dojechać? Mam w czwartek wizyte u prof. Dudarewicza....

Nr 25 jest na skrzyżowaniu ul zielonej i gdańskiej.w okolicy rynku barlickiego.tam jest centrum ginekologii i położnictwa.

Kamińskiego jest niedaleko placu Dąbrowskiego.zależy skąd jedziesz.ja zawsze od pomorskiej jechałam.

mała_agentka rzecz w tym, że ja będe jechała z dośc daleka, przez Sieradz ;) I kompletnie nie mam pojecia jak tam trafić :D Chyba wyjade z domu o 5, żeby się nie spóźnić :P

Najlepiej wejdz sobie na serwis z mapa i wyznacz trasę przejazdu.jedziesz samochodem,pociągiem,autobusem?

samochodem, na pewno skorzystam z jakiejś mapy ;) Pytam z ciekawości, może dostanę jakąś zlotą rade :P A swoją drogą, znasz doktora dudarewicza?

a czy któraś z Was drogie dziewczynki była u Dr.Baś-Budeckiej na Zielonej??i czy długo się czeka na wizytę??

Dr dudarewicza znam.świetny diagnosta,wspaniały,ciepły,pogodny człowiek ;-) z czystym sercem polecam!co do rady to powiem tylko ze ma parking na auta w bramie takze nie szukaj miejsc parkingowych poza bramą :) U dr bas byłam na 1 ciążowej wizycie ale nie przypadła mi do gustu.taka bez uczuciowa mi sie wydała ale moze to tylko takie wrażenie.na wizytę 2 tyg czekałam.

a no wlasnie mówił coś o bramie ;) Polecił mi go moj lekarz - powiedzial że nie widzi sensu robić badan prenatalnych gdziekolwiek indziej (w sumie za te same pieniadze) tylko u dr Dudarewicza ;) Jak zadzwoniłam do niego - 10 minut odpowiadał mi na jedno moje pytanie (zespol downa w rodzinie meza). Bylam bardzo milo zaskoczona, zobaczymy jak będzie po wizycie ;) Oby miło i zdrowo! :D