Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krajanka83

Wakacje z jego dziecmi - nie mam ochoty, co robic

Polecane posty

Gość Krajanka83
i mam konto, ne ktore sobie odkladam na czarna godzine , w razie gdyby...

Gość oq wtrace sie i ja
Co z tego ze widzialas pozew ? ON JEST NADAL ZONATY Niech on Ci pokaze ORZECZENIE SADU O ROZWODZIE, wtedy bedziemy dyskutowac dalej.

Gość koorwa ile ty masz lat
?????? ze takie dziecini istnieją

Gość Krajanka83
Zal mi was , zawistne baby

Gość oq wtrace sie i ja
Niech zgadne - to Ty jestes dluzej poza krajem ? On dojechal nie tak dawno temu?

Gość Hyzio
Nie jestem babą a uważam,że jesteś bardzo głupia. Czego można Ci zawiścic ? -Żonatego faceta ? -tego że facet korzysta z twojej kasy ? -tego,że żyjesz złudzeniami ? -tego,że nigdy nie będziesz z nim w związku formalnym -tego,że on robi z ciebie idiotkę ? a niby taka wykształcona jesteś ! a tępa jak but :p

Gość Krajanka83
hyzio, doczytaj do konca on nie zyje za moja kase, pozew zlozony, ja dostalam pierscionek zareczynowy, jesten w jego testamencie, jestem wlascicielka polowy , co mamy a to,ze zona nie chce sie na rozowod zgodzic to moja wina=??

Najczęstsza odpowiedź na kafe - ZAZDROŚCICIE MI! :D Tak, oczywiście, zazdroszczę Ci że utrzymujesz żonatego chłopa, rozkładasz przed nim nogi, i żyjesz złudzeniami 🖐️

Gość Krajanka83
ja dojechalam Nim i utrzymywal mnie, ajk nei moglam znlezc pracy wiec pudlo, przestran sie wymadrzac , pusta glowo

Gość Krajanka83
jestescie banda nieszcesliwych bab, przesiadujacych na kafe.... lepsze samopoczucie , jak dosracie komus innemu dopisujecie sobie cos czego tam wcale nie ma powodzenia

Gość oq wtrace sie i ja
W jakim kraju zachodnim to sie odbywa? Bo nie wiem czy wiesz ale w wielu systemach prawnych dzieci nie mozna pozbawic majatku a na obca osobe /taka jestes bez slubu/ mozna zapisac do 15% majatku.

Gość Hyzio
Ona nie chce się rozwodzic ? raczej chyba on tego nie chce . Jesteś w jego testamencie ? -co ci zapisał ,posrane gacie ? On się nawet nie rozwiódł dziewczyno,nie ma podziału majątku . Po takim czasie już dawno byłby po rozwodzie gdyby tylko chciał . Pierścionek zaręczynowysobie noś na palcu ale obrączki od tego typu faceta miec nie będziesz .

Gość oq wtrace sie i ja
"Pierścionek zaręczynowysobie noś na palcu ale obrączki od tego typu faceta miec nie będziesz " I chyba slusznie. Ostatecznie ..... nic sie nie dzieje bez przyczyny.

Gość ruanda
Facet zarabia 10 tysięcy, placi raptem 1600 zl alimentów (przy takich zarobkach to MAŁA kwota), i jeszcze piszesz, że przez alimenty ma za mało kasy? sama napisałaś " On daje to ze swojej wyplaty, ale potem jak nie ma ksay, to bierze z mojej " no sorry, to ile on wydaje, że mu nie wystarcza? jak były ekstra wydatki, to trzeba było odłożyć może najpierw, tym bardziej jeśli jest z czego, jak normalny, myślący człowiek? poza tym chyba się zagalopowałaś - nie ma WASZEJ kasy, jest JEGO kasa - i nic ci do niej. Jak ci nie pasuje, to trzeba było naprostować faceta, żeby się nauczył, że wydaje się z głową i większe koszty planuje. A co do dzieci - to plan postawienia ich przed faktem dokonanym jest absolutnie chory. Twój facet jest wyjątkowo bezmyślny, nawet się nie zastanowi, jak dzieci na to zareagują? dzieci przeżyją szok, one potrzebują OJCA, za którym tęsknią, a nie towarzystwa obcej baby. Taka jesteś niezależna, dlaczego nie postawisz sprawy jasno, jak dorosła osoba - nigdzie nie jadę, bo uważam, ze to za wcześnie?

Gość a co powiecie na olsztyn
i zaczyna rzucac ze jej zazdroscimy a tak naprawde dopiero co zdalas sobie sprawe z kim zyjesz co? i ze z tym rozowdem to jakas lipa, bo pozw to moze i widzialas a o dalej, przyjmij do wiadomosci ze rozwody tyle nie trwaja i w takiej sytuacji nikt nie pyta czy zona wyraza zgodę na rozwod czy nie, wic moze spytaj sie swojego pana co kreci

Gość bellyy
cieszę się ! mam nadzieję że wszystkie jak tu piszemy - mylimy się. ale badź czujna. pozatym wybiegnij myśla naprzód. ty, twoje dzieci, on jego dzieci. jak to poukładasz, bo to ze on nie bedzie widział problemu weź za pewnik. po 15-tu latach małżeństwa wiem jedno facet spieprza jak ma za dużo problemów i dość zrzędzenia. a skupiająć się konkretnie na problemie; jeśli nie masz ochoty to się nie zmuszaj. od poczatku niech to bedzie na twoich warunkach, bo przyzwyczaisz go do swojej spolegliwości i po ptokach. Zresztą dzieciaki i tak ucieszą się że mają tatę na wyłączność. Nie chcę cie znowu ściagac na ziemię ale: wakacje z dziećmi to ORKA!!! nie odpocznie, do tego tatusiek po trzydziestce z bachorkami pod pachą nic nie wyrwie, nigdzie nie pójdzie, nie potańczy, nie pośpi, wyda wszystkie pieniadze na watę cukrową i hot dogi. a tak bedzie miał koło siebie twoje towarzystwo żeby się nie nudziło, twoje ciało hmhm , twoje ręce do pomocy i w razie czego twoją kasę. Kurde ja tez bym sie upierała "bez ciebie nie pojadę"

Gość Krajanka83
postawilam na swoim i powiedzialam ,ze nie jade a On na to, ze moze w takim razie chociaz jeden dzien w wesolym miasteczku , zeby mnie poznaly, a ja na to ze tez nie nie mam w ogole ochoty

Gość uczytelnica
a ja bym chciala jechac z nim i jego dzieckiem bo kocham jego dziecko i ono kocha mnie

Gość uczytelnica
jak chcesz byc z facetem to musisz zaakceptowac tez jego dzieci. jako czesc jego samego. zawsze beda dzieci. zawsze. teraz a pozniej jeszcze wiecej beda weekendy z dziecmi wakacje z dziecmi. i to ccale wakacje. beda dzieci najwazniejsze.

Gość uczytelnica
zaakceptowac to jest minimum powinnas je lubic a nawet kochac. jak ich matke spotka cos zlego to te dzieci beda mieszkac z wami. zreszta i tak zawsze beda czescia twojego zycia

Gość uczytelnica
jak ktos nie jest w stanie zaakceptowac dzieci to nie powinien sie wiazac z dzieciatym facetem albo z dzieciata babka bo to dzieci cierpia na tym najbardziej. sa nieszczesliwe. potem dochodzi do przemocy ze strony np. konkubenta itd. a po co to wszystko nie trzeba sie wiazac z kims kto ma dzieci jak sie dzieci nie lubi

Gość prowo 0/10
ale niestety On ma dzieci i non stop klocimy sie o jego dzieci A to o wyskosc alimentow ( 1600zl na dwojke) z naszych wspolnych pieniedzy, On dobrze zzarabia , ponad 10.000zl miesiecznie a alimenty w wysokosci 1600 rzeczywiscie wyslal jak to juz byly jego ostatnie pieniadze, bo wczesniej bylismy na urlopie i dlatego wzial moje :D, :D, :D faktycznie, to jest powód do ciagłych kłótni - alimenty 1600 przy zarobkach ponad 10000 :O

Gość podnossszzzzzzzzzzzeeeeeeeeee
noooo