Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krajanka83

Wakacje z jego dziecmi - nie mam ochoty, co robic

Polecane posty

Gość autorko a mozesz mi napisac
to czemu to tyle trwa ten rozwod skoro oni zyją osobno i nie ma szans na uratowanie malzenstwa?

Gość Krajanka83
zona zmienila zdanie i nie zgadaza sie na rozwod, bo jak twierdbardzi zo Go kocha co do domu , auta, firmy, wszystko jest na papierze wspolne, wiec nie wmawiajcie mi ,ze jestem debilka

Gość oq wtrace sie i ja
I co z tego ze sie nie widuje. Ma oficjalny papier na zobowiazania rodzinne a nie ma papieru na wolnosc. Bigamia w swiecie bialych ludzi jest karalna. Wszystko co wybuduje na obczyznie jest wlasnascia jego i jego rodziny jesli nie masz na pismie , ze w tym jest Twoj udzial. Szczegolnie na obczyznie takie papierowe formalnosci na to kto co posiada sa wazne. Ty wskocz do lodowatej wody bo bredzisz. Kobieto !!!! OBUDZ SIE !!!!!

Gość Krajanka83
czemu to tyle trwa? poniewaz ona wciaz zmienia zdanie, chce go naciagnac na jak najwieksze koszty, jest pazerna na kase a wie ,ze ma gdzie ugryzc , bo oboje dobrze zarabiamy

Gość dnvndjbnfb jdbj
800 zl alimentow na dziecko to nieduzo. srednia w polsce to 1100 na dziecko.

Gość Krajanka83
przeciez pisze, ze wszystko jest moja wspolwlasnoscia na papierze

O Boze to te wasze posiadlosci tez mogą isc do podziału jak ona polozy na to łapy :-(

Gość Krajanka83
nie rozumiem , czemu na mnie najezdzasz

Gość Powinno byc
Facet wyjechał do pracy a byc może żona nawet nie wie o jego kochance. Ten udaje,że kocha Krajanke i czerpie w ten sposób dodatkowe zyski . Rodzina krajanko - to żona,mąż i dzieci :) rozwodu brak = rodzina nadal istnieje

Gość Krajanka83
dlatego jestem wspolwlascicielka wszystkiego

a dlaczego ich malzenstwo sie rozpadło bo to wazne

Mają rozdzielność majątkową? Bo skoro wy macie wspólne, on jest żonaty, to pół jego w sądzie będzie oddane żonie!

Gość Krajanka83
gowno wiecie ,za przeproszeniem jestem pewna uczuc mojego faceta tak jak on mnie zapytalam sie o glupia bzdure typu wyjazd na wkacje niewazne

al jak dojdzie do podziału majatku miedzy nimi to on bedzie musiał jej oddac połowę ze swojej połowy, i co wtdy zrobisz? to jest 1/4 waszego majątku

Gość Powinno byc
Jeśli dojdzie do tego rozwodu to jest pewne na bank,że rozwód orzeczony będzie z jego winy !!!!!!! a co za tym idzie ? alimenty na jego byłą już żonę :D:D:D

Gość Krajanka83
tak maja rozdzielnosc na czym zyskala tylko i wylacznie ona kupe kasy wpakowal w poprzedni zwiazek a ona go puscila z torbami

Oboje dobrze zarabiacie, ale jemu po zapłaceniu 1600 zł nie zostaje na życie = faktycznie zajebiste zarobki. Facet Cię robi w ciula, i to równo :D I taką umową u notariusza to może sobie co najwyżej dupę podetrzeć, powinien mieć zasądzone alimenty i o ich wysokości decyduje sąd, nie notariusz... Jesteś po prostu dupą na boku, a żona pewnie o Tobie nawet nie wie i myśli że mężuś na chleb zarabia na obczyźnie, a on puka gówniarę i na niej żeruje :D

Gość oq wtrace sie i ja
Dobra rada ze szczerego serca plynaca- nie mieszaj dupy do interesow. Niestety zecie jest na tyle brutalne ze w takich przypadkach to kobieta zostaje ta poszkodowana strona, a polskie spoleczenstwo dodatkowo obrzuci Cie blotem bo weszlas w uklad z zonatym. Ja Ci zle nie zycze ale widze u Ciebie to co widzialam juz kilka razy u wielu innych. Ty mieszasz fantazje z rzeczywistoscia. Ty bys chciala abyscie byli razem szczesliwi i aby to byl Twoj zwiazek. Ale tak nie jest. W zyciu licza sie fakty a nie fantazje. A fakt jest taki , ze jestes z zonatym facetem. Zdajesz sobie sprawe na jakiej jestes pozycji?

twoj problem to nie wakacje z jego dziecmi, tylko on sam i to co ci robi, zobaczysz jak sie zacznie z kasą ktorą on bdzie musiał oddac byłej zonie

Gość Powinno byc
Trzeba myślec głową nie cipą :D...sama zobaczysz jak na tym wyjdziesz :D:D:D

Gość Krajanka83
ale jak na tym mam wyjsc? wiesz ,mi ,ze wychodze na tym zwiazku lepiej niz Ci sie wydaje jestem zabezpieczona na wszystkie sposoby On dobrze zzarabia , ponad 10.000zl miesiecznie a alimenty w wysokosci 1600 rzeczywiscie wyslal jak to juz byly jego ostatnie pieniadze, bo wczesniej bylismy na urlopie i dlatego wzial moje

Gość Krajanka83
ile w Was nienawisci i jadu tylko dlategop,ze jakas baba nie chce dac rozwodu mojemu facetowi, ale to ja jestem ta zla? ja nikomu rodziny nie rozbilajalam jak go poznalam , pozew mial juz zlozony

Prowokacja, jak nic :D Nudzi Ci się dziecko?

Gość Krajanka83
to nie prowokacja a zycie

nie napisalas dlaczego ich malzenstwo sie rozleciało i jakos ciezko uwierzyc w to ze ten rozwod tak długo trwa skoro on juz praktycznie nową rodzine zalozył, wiec szans na pojednani nie ma, a po drugie to skoro on z tobą mieszka, macie jakies wspolnosci to oczywiste ze bedzie on winnny, chyba ze ona wczesniej przed nim sie z kims innym zwiazała

Gość oq wtrace sie i ja
Uwazaj dziewczyno. Stapasz po bardzo cienkiej linie a pod Toba jest kilka metrow w dol. Badz bardzo ostrozna jesli naprawde masz zamiar dalej ciagnac ten uklad.

ale co to znaczy ze ona nie chce dac rozwodu, przeciez oni juz nie zyją razem, nie ma szans na to malzenstwo, Ty wiesz jakie są przeslanki do rozwodu? bo chyba nie bardzo :O skoro on zyje z toba w innym kraju i chce sie z nią rozwiesc to ona moze sobie sie nie zgadzac, cos krecisz albo bardziej prawdopodobne to ten twoj cos kreci twierdzac ze zona nie chce dac rozwodu, bo to nie zona daje rozwod a sąd jakbys nie widziała.

Gość bellyy
po przeczytaniu wszystkich postów ... droga krajanko! twoja historia to historia mojej kuzynki. Oszulanej i mamionej przez 11 lat. dom, wspólne życie, znajomi, wakacje, wszystko na najwyższym poziomie. Wierzyła, kochała bo facet był słodziutki. ale pewien dawny absztyfikant mojej kuzynki , prawnik , powiedział jej po 11 latach że to trochę długo ten rozwód trwa i nawet jak żona i dzieci się nie zgadza to jest to poprostu prawnie niemożliwe. poprosił o numer sprawy rozwodowej. nie będe opowiadała szczegułów ale ... sprawy nie było. nigdy. teraz moja piękna, wykształcona siostra została sama w wieku 38 lat. powiedziala mi "byłam poprostu dupą do walenia" a facet gdzie wrócił(właściwie nigdy nie wyszedł) ? do tej "wrednej, głupiej, złośliwej i nic nie rozumiejącej ' żony. ".. żona mnie nie rozumie, wcale ze sobą nie spimy, to ty jestes kobieta mojego życia, a ona mnie niszczy..."

Gość Krajanka83
tylko ze ja pozew widzialam i ona na sprawie rozwodowej powiedziala , ze kocha meza , nie chce rozwodu i chce sproibowac dla dobra dzieci