Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiagłupiagłupia!

CO JA NAJLEPSZEGO ZROBIŁAM?!

Polecane posty

Gość głupiagłupiagłupia!

Proszę, przeczytajcie! (postaram się streścić i nie zanudzać). Cierpię na zaurzenia odżywiania i przed chwila miałam kompuls. Ale taki mega. Ale nie o to dokładnie chodzi. Problem w tym, że napchałam sie jak dzika swinia, nigdy jeszcze nie wpychałam w siebie jedzenia tak "na chama". do tego ta tonę żarcia popiłam wodą. Brzuch mnie zaczął boleć. Niewyobrazalnie. każdy najmniejszy ruch sprawiał mi ból. Siedzenie/stanie/leżenie w bezruchu także. I trochę mi był niedobrze. Postanowiłam zwymiotować-i prosze, nie opieprzajcie mnie, ze sama sobie szkodzę, bo wiam o tym, ale bulimii nie mam-po prostu chciałam, żeby ten potworny ból się juz skończył. Udało mi się zwymiotować, i kilka minut później, jak się troszkę uspokoiłam i ogarnęłam, spojrzałam w lustro. Na twarzy mam takie małe, czerwono-brązowe plamki, najwięcej pod brwiami, na kościach policzkowych... Dla pewności umyłam twarz jeszcze raz, wytarłam ręcznikiem. Plamki nie zniknęły, a przedtem na 100% ich nie było! Co ja najlepszego zrobiłam? I czy te cholerne plamki moga byc wynikiem wymiotów? Wiem, że brzmi idiotycznie, ale one po prostu nagle się pokazały i jestem przerażona

Mozliwe, ze od wysiłki w trakcie wymiotów popękały Ci naczynka na twarzy- stąd te plamki. Powinny sie wchłonąc za kilka dni, chyba, ze nie zaprzestaniesz prowokowania wymiotów. Krwinki mogą popękac równiez na białku oka.