Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ogień by mocniej żyć oho

Gracie w Simsy 3?

Polecane posty

Kto z was gra? Ja niedługo dostanę tę grę i mam zamiar pykać przez całe wakacje, dotychczas grałam w niemal wszystkie części Simsów 2. Czy wg Was Simsy 3 są o niebo lepsze? Dużo jest strojów dla simów, dużo mebli? Ciacha wam się tam gra?

gra jak gra, mnie brakuje wielu opcji z dwojki (kolejnych czesci) jedyny plus to taki ze mozna projektowac ciuchy, meble itd

a jakich funkcji brakuje?

Gość aaaaaaafily
jak można projektować ciuchy albo meble. mam 3 ale nie wiem jak i gdzie to zrobic

mozesz sobie robic dowolne kolory, wzory na ubraniach i meblach i tego naprawde jest masa. ale no wlasnie kształtow jest malo. no ale to trzeba sobie dokupic dodatki. mi brakuje centrum handlowego, tam niby jest.. ale naciskasz na budowle w centrum np "kupuj ksiązki" to tylko widzisz jak sims tam wchodzi i wychodzi z ksiazkami. nie widzisz wnętrza sklepu/baru/silowni.. niczego. sims wchodzi i wychodzi.. to jest beznadziejne. bez dodatkow the sims 3 jest znacznie gorsze. jedyna roznica to taka, ze mozna przewijac ekran poza parcele... tak poprostu. i odwiedzac sąsiadów. doszlo tez pare nowych bajerków. typu kupowanie jedzenia, uprawianie ogródka, lowienie ryb itp. a i to troche smutne ze chcesz cale wakacje w gre pykac :D nie lepiej gdzies wyjsc na swierze powietrze i sie dobrze bawic ze znajomymi?