Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura zniszczyła mi życie

Wymiana twarzy

Polecane posty

Gość gall anonim123567
Gdyby życie było sprawiedliwe było by cholernie nudne bo każdy by musiał by być taki sam tak samo wyglądać żyć w takiej samej rodzinie nikt by nie mógł się wyróżniać ..bezsens jednym słowem.

gall anonim - Powiesz może,że nie ulegasz presji mediów? Każdy człowiek ,który chciałby ją pominąć musiałby chyba wyjechać do krajów 3 świata, gdzie społeczeństwo nie słyszało jeszcze tak dosadnie o głupich wymysłach bardziej cywilizowanej ludności.... I co się tu każesz cofac jakies 200-300 lat wstecz i do palenia na stosach się odwołujesz...? Co to ma do rzeczy...? mam 21lat i uwierz mi -świat przez te 10 lat stanął na głowie!Wystarczy,żeby było jak 10 lat temu,a nie 300... kiedyś nie było tak jak dziś-ludzie nie partzyli na ciebie na ulicy i nie oceniali-ten taki , a ten owaki.. Nic im do tego. Uważasz,że dobre jest walczenie o wygląd za wszelką cene? właśnie takimi wypowiedziami podzielasz opinię większości ludzi- a jaką? Ano taką,że to wygląd liczy się na Ziemi najbardziej. Ludzie... opamiętajcie się , sami nie wiecie po co żyjecie.. Większośc chyba po to ,żeby się upiększać. Nie macie ambitniejszych planów? Reklamy Wam mózgi już pozjadały doszczętnie.... i wizja idealnego świata, w którym nie ma miejsca na problemy-ale prawdziwe, nie wymyślone...

Gość gall anonim123567
z pewnością w jakiejś części ulegam presji mediów. Mówisz że 10 lat temu było niby inaczej ? wtedy miałem 15 lat i też były podśmiechujki z wyglądu i też ładne dziewczęta miały powodzenie ,a pasztety nie i to się nie zmieni. Wygląd zawsze będzie miał znaczenie i nie da się tego schować i zapomnieć. Jednak sam wygląd to nic innego jak reklamówka i wabik ,ja niejednokrotnie naciąłem się na ładną buzię ,ale pustka w głowie. Dlatego teraz nie zwracam już tak mega uwagi na wygląd (choć nie może mnie on odrzucać/odpychać) tylko staram się poznać dziewczynę jaka jest. Wygląd zawsze będzie miał znaczenie bo wyraża on zdrowie w pewnym sensie. Ludzie pierwotni porywali najładniejsze laski z innego plemienia ,a nie pasztety żeby z nimi nieć silne potomstwo. Wtedy laski też się upiększały wszelkimi środkami żeby zwrócić na siebie uwagę. Obecnie te piękno jest trochę wypaczone i naciągane (silikony , szkielety na wybiegach, itp ) i mąci to ludziom w głowach ,ale ten kto trochę ruszy mózgownicą wyciągnie prawidłowe wnioski dla siebie.

może i podśmiewanie się z mniej urodziwych było,ale to nie to co teraz, gdzie wszyscy zamiast zająć się czymś innym na siłę starają się być idealni. I od nas uczą się tego młodsi. Przypuszczam,że za kilkanaście lat nie będzie juz dla nas miejsca na tej ziemi;) I trzeba albo zacząć oszczędzać na operację albo żyć nie zwracając uwagi na resztę społeczeństwa ;)

Gość nic nie poradzimy
taka jest prawda niestety brzydcy maja zle tak bylo jest i bedzie

Gość pani cux jak wygladasz

Gość gall anonim123567
nie popadajmy w skrajności ja generalnie nie jestem za upiększaniem plastycznym czegoś co jest już ładne ,ale jak autorka tematu czuje się z tym źle i ją to męczy psychiczne bo czuje się gorsza ,a technologia to umożliwia to czemu nie ? .. Nie wiem jak bardzo jest "brzydka ". Jeżeli ta operacja ma jej pomóc i ona jest w 100% tego pewna to ja życzę tylko udanego zabiegu i radości z nowej twarzy. Pozdr

Gość gall anonim123567
summerNight Co do małolatów to nie wiem , sam mam 25 lat i jestem już "starej daty". Najmłodsze koleżanki mają 20 lat czyli były na przełomie tej "ewolucji" jedne są ciekawe i wartościowe 2gim w głowie tylko solarka,moda i uroda pomimo że i 1dna i2ga są studentkami. :)

Gość pani cux jak wygladasz
jesli jest brzydka niech robi nie trac zycia

Ja też się czuję jak człowiek starej daty jak patrzę na to co wyrabia dzisiejsza ,młodzież' ;) Trzeba się do tego przyzwyczaić , bo pewnie lepiej nie będzie ; / Autorko - jak uważam,że każda kobieta jest piękna z taką różnicą,że jednym jest potrzebne mniej innym więcej pieniędzy żeby to piękno wydobyć:)

a ludzmi się nie przejmuj- większość z nich tylko patrzy na to,żeby komuś dokuczyć. Pokażesz im wszystkim na co Cię stać.Trzymam kciuki :)

Gość genezis katharsis
autorko ja jeszcze nie miałam żadnej operacji.mam 17 lat w szkole mam piekło kiedyś napewno ją zrobię:(:(:(

Gość genezis katharsis
nie wróce tam więcej nie dają mi żyć ludzie to chamy:(