Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura zniszczyła mi życie

Wymiana twarzy

Polecane posty

witam was nie zbieram na mieszkanie, na ślub . zbieram na operacje. określiłam już wstępne koszty operacji plastycznych jakie przejdę za 5 lat bo od dziś zaczynam wielką zbiórkę na nową face szkoda sobie marnować życie z brzydkim ryjem i tak tą mordą nic nie prezentuje nie nawidze jej Ci piękni nie odzywać się nie chcielibyście mieć takiej mordy nie komentować zawsze mieszaliście mnie z błotem.. otóż operacja szczęki - 10 tys operacja ust - 5 tys operacja nosa - 8 tys.

Chyba zwariowałaś dziewczyno! Ja jestem ładna i mam z tego powodu przechlapane. Kobiety mnie nienawidzą, ciagle jakies komentarze, ze powinnam przytyc, ze obciąć na krótko włosy,kiedys w pracy (jestem po studiach) baba kazala mi sprzatac, choc mialam inne stanowisko i to nie jednorazowo i caly czas wmawiala, ze i tak bede tylko sprzatac, ze mi nie popusci (sama byla stara panna i do tego brzydka) Rzucilam ta robote w cholere, bo bylam ofiara mobbingu. Teraz juz w pracy ok, ale czesto jeszcze spotykam sie z nienawiscia, zazdroscia kobiet. czasem wolalabym byc brzydka i miec wiecej przyjaciół, bo co mi po ładnej buzi???

Myśle, że trochę z cena przesadziłaś:) chociaż nie wiem jak jest w przypadku operacji szczęki. Masz racje nie ma co "sobie marnować życie z brzydkim ryjem" Powodzenia!🌼

Chciałabym mieć twoje problemy cuxie. Mi natura dojebała z każdej strony moje życie to gehenna a wiesz jak ja jestem traktowana przez facetów ? jak gówno śmieć świadczą o tym obelgi pod moim adresem baby to też wredne suki nie lepsze od facetów i dowalają mi kazdego dnia. Te operacje to dla mnie szansa na lepsze życie . dobrze ze ktoś na świecie pomyślał o tych oszpeconych

Gość rwd5
cux a faceci to co? nie zapominaj o nas nigdy! :classic_cool:

hmmmm. wazne, ze masz jakis cel, w tym zbieractwie ;) gorzej, jak operacja się nie uda i twoja facjata bedzie tragiczna

Gorzej być nie może co wy o tym możecie wiedzieć? co wy możecie wiedzieć o byciu pasztetem z krzywym ryjem ? Nic .. no właśnie nic więc możecie życzyć mi powodzenia to moja życiowa szansa innej dla mnie nie ma

Gość uwielbiam jak typy jak cux
włażą na tematy dla pasztetów i wypisują: "ja jestem TAAAAKA ładna i mam TAAAAK przechlapane, ciesz się, że jesteś pasztetem, chciałabym być tobą" :O Nie ma to jak szczyty hipokryzji, żeby się jeszcze bardziej dowartościować, jaka to sama jest śliczniutka. Spadaj stąd, cux, wstydu sobie oszczędź. Na pewno autorka tylko marzy o fałszywych pocieszeniach ślicznotki :O Autorko, trzymaj się. Współczuję. Uroda jest ważna. Jest najważniejsza. Niestety.

Masz racje Nadeszły pieprzone czasy w których liczy się tylko maska

Autorko, ZAWSZE liczyła się tylko maska. Od zarania dziejów ważne było tylko to, czy kobieta jest piękna. Teraz dodatkowo liczy się jeszcze figura. Ma być idealna i chuda. Więc przechlapane jest na maksa.

Gość aha i ach
zrób co uważasz za stosowne. Powodzenia :) Trzymam kciuki. Ja tez ze sobą coś zrobie w wakacje, juz mam trochę forsy :)

Nie chcę się dowartościowac, tylko udowodnić autorce, że wcale nie będzie taka szczęśliwa po tej operacji plastycznej. A co do facetów...pracuje w szkole i niestety banda gimnazjalistów gwiżdże za mną, głośno komentuje mój wygląd, czuje się wtedy okropnie zażenowana.Faceci na ulicy tez zaczepiają i to czasem wulgarnymi komentarzami, co wcale nie jest miłe. Właściwie ładna buzia się raczej na codzień nie przydaje...raczej teraz liczy się charyzma, siła przebicia i ogromna pewność siebie, czego mi niestety trochę brakuje.

sratatatatatatatatatatatatatat - Ty masz z kolei problem z głową :O Sorry za szczerość, ale to prawda. Masz normalny, ładny nos. Christina jakoś się nie przejmuje :O

"A co do facetów...pracuje w szkole i niestety banda gimnazjalistów gwiżdże za mną, głośno komentuje mój wygląd, czuje się wtedy okropnie zażenowana.Faceci na ulicy tez zaczepiają i to czasem wulgarnymi komentarzami, co wcale nie jest miłe. Właściwie ładna buzia się raczej na codzień nie przydaje" Oczywiście. Współczujemy Ci niepomiernie :classic_cool:

uwielbiam jak typy jak cux Autorko, ZAWSZE liczyła się tylko maska. Od zarania dziejów ważne było tylko to, czy kobieta jest piękna. Teraz dodatkowo liczy się jeszcze figura. Ma być idealna i chuda. Więc przechlapane jest na maksa. Chyba za dużo się telewizji naoglądałaś, która pierze mózgi i każe wyglądac jak wyfotoszopowana kukła.Ale w szarej rzeczywistości jest zupełnie inaczej.Tak jak napisałam wczesniej: pewność siebie i siła przebicia!

Zresztą buzię akurat mam ładną (gorzej z resztą). I jakoś dziwnie mi się przydaje. Nie jestem taką hipokrytką, żeby twierdzić, że wolałabym mieć paskudne ryło. Dziękuję losowi za tę twarz, bo bez niej byłaby tragedia.

Gość aha i ach
cux, rzadko sie tak wypowiadam ale teraz pora: SPIERDALAJ!!

Gość cux, wszystko pięknie
tylko łatwiej nabrać pewności niż zmienić wygląd.

"Chyba za dużo się telewizji naoglądałaś, która pierze mózgi i każe wyglądac jak wyfotoszopowana kukła.Ale w szarej rzeczywistości jest zupełnie inaczej.Tak jak napisałam wczesniej: pewność siebie i siła przebicia!" Powiedziała dziewczyna piękna :D Pogrążasz się każdym słowem :)

Gość rwd5
cux musisz poznać odpowiedniego faceta i nabierzesz zupełnej pewności :classic_cool:

i tu masz autorko żywy przykład jak chcą mnie zniszczyć zawistne kobiety, które nawet mnie nie znają. Tym przykładem jest pomarańcza: uwielbiam jak typy jak cux. Więc juz lepiej miec przeciętną lub nawet brzydką twarz, wtedy wszyscy cie lubia, bo od nikogo nie jesteś lepsza.

Mam przepiękną dziewczynę w grupie, miss taką i sraką, cud blondynkę i jakoś nie narzeka na urodę, nie gwiżdżą za nią chamsko itp. Pytanie: Jak się ubierasz? Sama nie jestem totalnie tragiczna, spotykają mnie różne zaczepki, też ma uczniów, ale takie rzeczy... Może ty urodę z czymś innym mylisz?

Powiem wam szczerze z kobiety sredniej mozna zrobic pieknosc ale tego na nikogo nie stac Mezczyzna ma gorzej - bo jesli jest lysy lub wypadaja mu wlosy - wtedy ma kompleksy Jesli ma brzuch - lub jest troche pulchny wtedy ma kompleksy. Raczej mezczyzni nie poddaja sie operacjom plastycznym. Mezczyzni kupuja sobie wysokiej klasy samochody :))) Ja mam troche tluszczu - ale nad nim pracuje Pracuje nad sylwetka ktora bedzie doskonala W urode inwestuje b duzo - bo to inwestycja na cale zycie :)

I nie spotyka ją zawiść, lubię ją, jej również ładną koleżankę także. Wszyscy są dla nich myli. Zdecydowanie zawiść spotyka każdego, pięknego i brzydkiego. Ale nie lubi się ludzi głupich czy zapatrzonych w siebie. Wygląd nie ma tu nic do rzeczy. Inaczej w pracy, czy w miłości, tam aparycja to sprawa pierwszorzędna. Niestety mało kto Ci powie: nie dam Ci pracy bo jesteś ładna, ale w wielu miejscach nienaganna aparycja ma ogromne znaczenie... Dlatego bez zawiści i chęci zniszczenia Ciebie powiem: nie masz racji, a wyglądu za swojej niepowodzenia nie obwiniaj. Bycie za ładnym to nie grzech, bycie brzydkim także, ale wstyd. Niestety.

Cux te dzieciaki i faceci którzy zaczepiają raczej Cię dowartościowują wiesz że jest ok i masz pewność siebie? wolałabyś żeby ktoś poczęstował Cię - ja pierdole jaki ryj - maszkara szpetna - to twarz czy dupa - zdeformowany pysk Mogłabym Ci napisać książke o upokarzających sytuacjach jakich zasmakowałam na własnej skórze wszędzie to na ulicy, w sklepie , w czasach szkolnych to odkąd chłopcy zaczeli interesować się dziewczynkami miałam przepierdolone

Nie nie, źle mnie zrozumiałaś. Ubieram się bardzo skromnie, tylko uczę w szkole, gdzie jest mnóstwo młodzieży z patologicznych rodzin, która inaczej nie potrafi na siebie zwrócic uwagi.

natura zniszczyła mi życie nie do końca mam pewność siebie, ponieważ pochodzę z rodziny (delikatnie pisząc) toksyczej, w której musiałam wiele wycierpieć...długo możnaby pisać. Ale nie o mnie to temat. Kochana rozumiem Cię, że jest Ci ciężko, bo wiem, jak okrutni potrafią być ludzie w swoich słowach, ale może nie trzeba aż tak bolsnego i kosztownego zabiegu? Może wystarczyłby porządny makijaż i dobry fryzjer hmm?

Gość kiok
cux, wybacz, ale takie przechwalki jaka to jestem piekna na kafeterii gowno znacza, bo wlasnie dzisiaj dziewczyna z topiku "piekna samotna" wrzucila swoje zdjecia i okazala sie co najwyzej przecietna i to jeszcze z tandetna tapeta🖐️