Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiula1526

Czy on jest dla mnie za stary??

Polecane posty

Dzielcie się swoimi opiniami.. ja musze na troche spadać ale niedługo będę:) Interesuje mnie pytanie co Wam sie w nich spodobało??

wlasnie jego podejscie do zycia dojrzale a co rodzina na to, nic przeciez tej roznicy nie widac :-) az tak bardzo, piszesz o tym tak jakby to bylo 20 lat roznicy :-)

wydaje mi sie ze jak sie kochacie to wiek moze nie miec nic do tego!

Kasiulko,jak juz pisalamwychowalam sie bezojca.A moja mama byla zaniepokojona ta roznica wieku, ale nigdy nie byla przeciwna temu zwiazkowi. A po jakims czasie przekonala sie do mojego chlopaka (mowa o tym pierwszym) i totalnie mu zaufala. a drugi zwaizek to juz inna bajka. ja mam juz swoje lata wiec nikogo to nie obchodzi ile lat ma moj partner, no ok gdyby to byla roznica 20 lat to tak, ale 9-to wlasnie idealnie!!!!

Gość Jagna....)))
nie bierz sobie starego wiem co mówię:(

mialam kiedys romans z facetem starszym ode mnie o 20 lat. bardzo krotki, ale zakochalam sie na zaboj. nie ma w tym nic strasznego dopoki uklad jest zdrowy i oparty na szcerym uczuciu, tylko trudniej wtedy o akceptacje i zrozumienie ze strony innych. najchetniej by cie zliczowali, nawyzywali od dziwek i takie tam. chociaz w jednej kwestii jestem anty takim zwiazkom. chcialabym by mojew wnuki mialy i babcie i dziadka, a wteakiej sytuacji jest to prawie niemozliwe.