Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfeftwtg3wg

czy ja jestem zdrowa psychicznie?Zaczynam sie bac o siebie

Polecane posty

Gość sfeftwtg3wg

Zostawił mnie,ublizał drwił wyzywał od najgorszej klałam krzywdził słowami na koniec kazał spierdalac,mowił ze jestem beznadziajna,ze jest bardzo szczesliwy z kims innym i ze "myslał ze zdechłam juz dawno"(słowa gdy sie odezwałąm do niego) A ja mam faceta ktory mnie kocha zabiega o mnie,po 3 miesiacach mi sie oswiadczył,mieszkam u niego oswiadczyny przyjełam.A co noc modle się o tamteo chłopaka,zeby mu sie nic nie stało,zeby był szczesliwy...I nawet zamowiłam za niego mszę w kosciele:O

Gość sfeftwtg3wg
mysle o nim martwie sie gdy nie swieci sie na gg,bo boje się że umarł..nie moge zasnac dopoki nie zobacze ze sie zaswiacił..Wstaje w nocy pod pretekstem nauki i czekam az sie zaswieci wtedy dopiero moge zasnac spokojnie bo wiem że mu nic nie jest:(ale nie odzywam sie do niego juz od roku

wczoraj już o to pytałaś ... ale jeśli chcesz znać moje zdanie ... więc tak jesteś chora psychicznie.... weź go olej i zajmij się aktualnym.....

Gość o w morde
wez kobieto, ogarnij sie

wczoraj już o to pytałaś ... ale jeśli chcesz znać moje zdanie ... więc tak jesteś chora psychicznie.... weź go olej i zajmij się aktualnym.....

Gość to choreeeeeee
dobrze że sobie zdajesz z tego sprawę:O

Gość jelonekk..
to jest uzależnienie od psychopaty - nie jest to choroba , ani zabyrzenie , raczej dowód na pewną wrodzoną wrażliwość :)

Gość we - wybierz pseud

Gość we - wybierz pseud

Gość we - wybierz pseud