Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynaa0

jestem za wysoka

Polecane posty

Gość Cytrynaa0

Mam 16 lat i 175 cm wzrostu... Ważę około 54 kg. Często czuję że jestem za wysoka i chciałabym być niższa z różnych powodów. Wydaje mi się że mniejsze dziewczyny są atrakcyjniejsze :/

Gość wiesz różne rzeczy można
w życiu zmienić ,ale nie wzrost niestety. więc musisz się pogodzić ze swoim wzrostem ,albo nawet znaleźć jego atuty. nie myslalaś np żeby zostać modelką?

Nie jesteś za wysoka. To wszyscy inni są za niscy :classic_cool:

aha i pociesze Cię ,że ja w wieku 16 lat już przestałam rosnąć więc może i Ty przestałaś ;) a jeśli tak to owszem jesteś wysoka ,ale nie ,,za wysoka" jeśli jesteś atrakcyjna wzrost może dodawać Ci wdzięku

ja mam 172 i tez się czuję duża. Ale teraz już mi przeszło. Nawet dobrze jest być wysokim niż wąchać komuś d**py

bo wiesz ja jestem niska mam 163. ale nie potępiam wysokich dziewczyn. Poza tym też uczyniłam swój wzrost atutem więc Ty zrób to samo

Gość Cytrynaa0
Mam nadzieję że ja też kiedyś będę zdowolona ze swojego wzrostu... I trochę mnie pocieszyliście :) ale najbardziej to mi szkoda że nie mogę nosić wysokich obcasów :/

ale możesz ( tylko może nie 12 cm ,ale jak z 5 cm to spoko) . np mnie to wogóle nie przeszkadza ,że jestem niska nawet zaczeło mi się to podobac dzieki moim facetom i chodzę zwykle w adidasach , balerinkach itd tylko na imprezę ,albo uczelnię czasem zakladam obcasy

Gość Cytrynaa0
jam jest czupurek A mogłabym wiedzieć jakiego jesteś wzrostu?

oj tak mi się powiedzialo ,że ,, nie potępiam " hehe ,ale wiecie o co chodzi. poprostu nie uważam żeby były gorsze od niskich tylko ,że każda z nas jest inna

ja mam 17 lat i chyba ze 173-nie wiem dokladnie. W kazdym badz razie tez mialam kompleks,a w dodatku dochodzi kompleks mniejszych piersi przy takim wzroscie. Ale juz się z tego wyleczylam,fajnie mi w swoim ciele :) chociaż nie powiem czasami chciałabym byc nizsza zeby zalozyc fajne szpilki,bo cos czuje,ze jakbym zaczela w takowych butach chodzic czulabym się jak idiotka:P Ale trudno,życie nie mozna miec wszystkiego;) Zawsze możemy zalozyc fajne baletki :P

Gość Cytrynaa0
hehe no tak może ja też w przyszłości znajdę jakąś prace w której wzrost jest atutem ;D

Gość hehe dobre dobre
ja za to uwazam ze kurduple sa nieatrakcyje. Moja szwagierka ma 160 cm max, i chodziaz figure ma w miare proporcjonalna, i tak wglada jak klocek... :)

Gość Cytrynaa0
Czasami mi się też wydaje że za mało jest wysokich chłopaków i chyba nie łatwo jest znaleźć wyższego ode mnie...

I coś wam powiem . grunt to pozbyc sie kompleksów. zwykle zakompleksieni ludzie przegrywają w zyciu. A ci pewni swojej wartości potrafia zrobić atut ze swojego wyglądu. Np modelka potrafi ,a jakaś inna wysoka i też ladna kobieta nie jest zamknieta w sobie chodzi przygrabiona i tłumaczy sobie ,że nie ma powodzenia przez swój wzrost. .. i zrówno niska jak i wysoka może być atrakcyjna tak samo jak brunetka i blondynka itd. tylko to jest co innego bo np powiecie ,że co jest lepsze kot czy pies? każdy woli co innego

Gość n,n,mn,mn,n,n
ja am 177, i zaluje ze bylam zakompleksiona.. mimo tego mialam zawsze super przystojnych chlopakow, co dla mnie bylo dziwne:D i kazdy podziwial moja figure..czyli musi cos w tym byc..

kiedys byłam zakomplesiona jako nastolatka powiedzmy do 16 roku życia i nie miałam powodzenia. Dopiero potem zaczęłam je mieć i to bardzo duże kiedy nabrałam pewności siebie i zaczęłam podkreślać swoje zalety wyglądu. ,, ja za to uwazam ze kurduple sa nieatrakcyje. Moja szwagierka ma 160 cm max, i chodziaz figure ma w miare proporcjonalna, i tak wglada jak klocek... " wiesz ten krytykuje kto ma najwięcej kompleksów tak naprawde...

tzn nie źle powiedziałam nie krytykuje tylko obraża innych bezpodstawnie

Gość faceci generalnie wolą
niskie lub srednie więc ja nie chciłabym byc wysoka. sorry za szczerosc

Ja mam 181 jest mi z tym ok W szpilkach mam 187 i też jest ok A co do facetów to mało jest takich w których ja mogę się wtulić :)

Gość hhhhhubeeeerrrrrrrt
do faceci generalnie wolą ja jestem facetem , 178 cm i wole wysokie niz jak ktos wyzej opisal klocki..

Gość Cytrynaa0
hhhhhubeeeerrrrrrrt fajnie że znalazł sie tutaj chociaż jeden facet i w dodatku wyższy ;))

Mam 177, przestałam rosnąć w wieku 15 lat, to było straszne,nie wiedziałam co zrobić z rękami i nogami, były za długie, czułam się niezgrabnie. To na szczęscie trwało kilka miesięcy, potem już było ok:)Mój mąż ma 1-2cm mniej wzrostu niż ja, ale jakoś daję z tym sobie radę.

Gość wysoki24lata
Mam 190 cm, kobieta około 170-180 cm jest dla mnie idealna :). Nie marudź masz ekstra wzrost