Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana_niekochana

mam 14 lat - problem z ''chłopakiem''

Polecane posty

Gość zakochana_niekochana

co z nim mam zrobić ? ;(( Na zimowiskach poznałam suuuper chłopaka ! ;D Było super cały czas pisaliśmy , gadaliśmy - mieliśmy wiele wspólnych tematów. Do czasu kiedy jakieś 2 tygodnie po zimowiskach on zaczął mi nie odpisywać . Okazało że zaczął pisać z moją koleżanką Olą ;( Ona tego nie chce bo ma innego , a on jej pisze że woli ją ode mnie itd. A ja go kocham! A jeszcze dzień przed tym on pisał że jest o mnie zazdrosny itd . Teraz ja mu napisałm '' Dzięki za to co napisałeś Oli ! '' a on mi nie odpisał ;( A Oli tak. Ostatnio odważyłam się i napisałam : Hej! nadal obrażony ? on napisał tylko że nie wie o co mi chodzi . to napisałam mu to wszystko co pisał o mnie oli itd . napisał : aha. nie wiem czemu tak zrobiłem. nie mogę pisać znajomi przyszli. Co mam zrobić ? Powinnam odpuścić , ale ja nie ,mogę! Co mam mu napisać ? Proszę o radyy ;((

Gość bonescollector
nie upokarzaj się przed nim.. tego kwiatu pół światu.. jeszcze wielu lepszych poznasz. Taki kombinator nie jest wart zachodu

Gość Bullina
To jeszcze dziecko które bawi się dziewczynami. Dorośnij i wtedy znajdź sobie faceta innego a o tym to najlepeij zapomnij bo nie jest wart uwagi

a ten związek to tak przez smsy? :P To wykasuj jego numer z telefonu :D

Gość maleneczka
aleś głupiutka

to sa bardzo poważne sprawy, nie śmiejcie sie z dziewczyny. moja rada: jesli nie oświadczy Ci sie w ciągu pol roku, daj sobie z nim spokoj :-D

Gość ojciec Ammor
Wracaj corko do ksiazek, jeszcze nie raz zauroczys sie kims :D A na milosc przyjdzie pora :D