Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę ryczę i myślę...

Czy warto być z takim facetem......???

Polecane posty

Gość ja powiem tak .....
wiesz ja nie powiem Ci czy masz zakończyć ten związek czy nie to musi być Twoja przemyślana decyzja zawsze możesz z nim poważnie porozmawiać....że nie możesz na niego liczyć ...jak leżałaś w szpitalu też Cię olał a już ta sytuacja i jego zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki jest egoistą i tyle pewnie będzie się kajał przepraszał ale co to da jak straciłaś do niego zaufanie a przede wszystkim świadomość że zostałaś sama w trak trudnej sytuacji bez wsparcia z jego strony

Gość kreizi_baska
Wiesz co...? Jak dla mnie, należy mu się konkretny opier**l z tego względu, że raczej powinien się o Ciebie martwić.. Nie wiem, nie znam kolesia ale uważam że ostro przegiął i w tej sytuacji powinnas postawic na swoim, powiedzieć co myślisz i zobaczysz co odpowie... (tym bardziej ze tez mieszkam w małopolsce i wiem jaka jest sytuacja;/)

Gość jestes histeryczka
skoro bylo tak zle to co robiliscie w domu ? skoro nie bylo tak zle to ma dzwnic co pol godziny i pytac ile litrow wody wylalas z piwnicy ?

Gość kreizi_baska
Przestań się po kobiecie jeździć bo tu nie ona jest winna... A miała stać w nocy na dworze??!! Tu nie toczy się rozmowa nt tego co robiła tylko odnośnie zachwania jej faceta. Gdyby koleś olał mnie nawet wtedy, kiedy miałam operacje to ostro bym się zastanowiła... Tym bardziej proszę cię nie podejmuj decyzji pod wpływem takich myśli jakie przedstawiłaś wcześniej typu: mam 30 lat i nic dobrego mnie nie spotka... Nawet jesli z nim zerwiesz to masz jeszcze szanse na ułożenie sobie życia... Kobieta musi byc silna.. Bo jak nie my to kto...?;)

Gość jestes histeryczka
ja nie odnosze sie do tego czy jemu na niej zalezy ale do tego ze jest histerczyka.bardziej wspolczuje w tym zwiazku jedmu niz jej.

Gość kreizi_baska
Tu chodzi o to, ze jak ona ma sie potem czuc przy nim bezpieczna skoro ten nie martwi odezwie sie do niej kiedy ta walczy z wodą.. Naprawde mieszkam w malopolsce i uwierz ze sytuacja jest nieciekawa... weic mogl sie chociaz zainteresowac nia.