Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastoletnia dziewczyna

Jak to?!

Polecane posty

Gość dobrze Cie okreslila
z tego co piszesz tak wynika. To jak miala uzyc innych slow?

Gość buhahahahaaaaaaaaaaa
Jagoda wstydz sie,,,

z tego co wynika z chłopakiem kochałam się hmm... policze to na palcach jednej ręki 5 razy !!! (w ciągu dwóch lat) loda? nigdy mu nie robiłam bo uważam że na takie rzeczy mam czas... :) ja się zapytałam czy istnieje możliwość ciąży, a nie osądzania mnie kim jestem...

fajna babka, moja dzisiejsza temp RANO 37,4 a teraz 37,7 boje się.. na test za wcześnie... pobolewa mnie brzuch i piersi... może na okres- ale ta temperatura?

fajna babka? :>

właściwie to tak! do tego stosunek był przerwany !!! napije się herbatki z kwiatu czarnej malwy albo może polopirynka. Mój styczniowy cykl trwał ponad 50 dni ! wiec może znów jakiś długi cykl...? I okaże się że poprostu nie będę miała jednego okresu a potem wróci szystko do normy?

Skoro masz nieregularne cykle (50 dni, załamałabym sie, moje zawsze były 28 :D) to idz do ginekologa i zrob sobie podtsawowe badania, przestań mierzyc temp bo to nic nie da, zresztą jak juz mowa o temp to zeby to miało sens to trzeba by było prowadzić zapiski przez kilka cykli, mierząc o tej samej porze, wtedy bys dokąłdnie wiedziała jaka masz temp w poszczególnych dniach cyklu.

nie mierzyłąm codziennie ale tak co 3 dzien. i zawsze w ostatni dzien cyklu mi spadała 36,6 - 36,5, no taki długi cykl sie zdarzył... Tzn tak jakbym nie miała jednego okresu bo następny dostałam w terminie. Fajna babko DZIĘKUJE !!!

mam te 18 lat, dpierwszy okres dostałam 5 lat temu... właśnie myśle zeby tabletkami unormować ;)

Gość prosiaczek62
jagoda369 jestes zalosna jak but wielka matka polka od 7 bolesci hahahaha

nie ma sensu tutaj nikogo wyzywać. Jagoda uznała mnie odrazu od najgorszych dziewczyn. ALe wiem że taka nie jestem.. WIększość dziewczyn w moim wieku wchodzi po tygodniu z chłoopakiem do łożka mi to zajeło 1,5 roku... i dalej nie jestem przekonana do współżycia :)

Boze !!!Jak ja czytam jak autorka pisze ze w ciagu ostatnich 2 lat 5x, loda nie robi bo na to jest jeszcze za wczesnie. Wez sie dziewczyno puknij w leb porzadnie to moze sobie rozumu nabijesz . Nastepna madra "fajna babka z forum" radzi jej , tlumaczy... ranyyyyy. Ty dziewczyno ysl o nauce a nie o kopulowaniu bo pomysl co zrobisz jak w ciazzze zajdziesz? Nie masz pracy , wlkasnego mieszkania , pieniedzy...Czemu dziewczyny jestescie takie bezmyslne, zachodzicie w ciaze jako nastolatki a potem narzekacie ze ludzie na was pluja i wyzywaja, ze nie macie z czego zyc. Myslcie to nie boli. Autorko , moze sie jeszcze w sloneczko zabawisz ? :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4471991

Jagoda przeszła inicjacje seksualną w wieku 40 lat, z jakimś 50 letnim "lowelasem" z klubu samotnych serc i od razu ciąża. Wcześniej się szanowała, ale serce nie sługa, kiedy lowelas (nazwijmy go Zenonem) wyjął pługa. Zorał ją tak, że aż mózg jej się zlasował. Teraz nabrawszy pewności siebie po odbytej kopulacji obraża innych wykonujących tą naturalną czynność. Dzieje się tak ponieważ dręczą ją wyrzuty sumienia w związku z tym, że nie zachowała czystości.

stultissimus , Ciebie pewnie cale osiedla ruchalo i pewnie zabawa w sloneczki ci nie dziwna. :(

Gość TAK MUSISZ
A ciebie nikt nie chciał tylko ten jeden stary menel.....a ty idiotko sobie wmawiasz że się każdy za toba obraca...buhabuhahhhhaaaaaa :) żałosna!! Może powklejasz jeszcze zdjęcia jakiś dziewczyn?? A potem będziesz się znowu bać??? wiekszej kretynki od ciebie chyba nie znam!!

Gość dziekiZa poprawienie mi humoru
Jadzka poka FOTO modelko :D

Jagoda nosi sumiaste wąsy, więc się za nią oglądają! zmartwię Cię: nie jestem kobietą, ani nie interesują mnie zabawy w słoneczko. Lepiej zainteresuj się po co Zenonowi tyle cukierków i czemu tak często kręci się koło pobliskich gimnazjów i podstawówek.

Gość dziekiZa poprawienie mi humoru
stultissimus pozwol ze ci przyblize zyciorys Magdy W aka jagoda369 :P nie zenon tylko olek - jej wsoanialy wspolmalzonek, syn bartuś, mieszka we wsi pod nowym saczem i tak! tak w koncu zalozyli jej stale łacze ;) p.s ma 28 lat i siedzi w domu 24 h na dobe, dzieciaka podrzuca matce i muli na kafeterii...

Gość aka ona 23
kurde ja stracilam dziewictwo w wieku 18 lat, hehe czy to znaczy ze bylam/ jestem kurwą???

Gość tttaaaaaaaaaaaaa
Jagoda to prawie święta- pewnie sex z mężem tylko w bieliżnie i przy zgaszonym świetle, żeby ślubnego nie zgorszyć. Taka porządna a szkoda, że glupia na potęgę .

Gość aka ona 23
a wiesz kim ty jestes? jestes żalosna malomiasteczkową babą, jedna z tych co przy płocie caly dzien wisza i z zawiscia obgaduja sąsiada bo wlasnie dorobil sie nowego samochodu, skad tys sie urwała? jakie ty masz pogłady? na jakim ty swiecie zyjesz?

Gość aka ona 23
biedny olek :( na 'loda' musi jezdzic do pobliskiego burdelu, bo jagodka mu nie zrobi ;) przeciez to wstrętne a fu :D:D heehheehheeh

Gość luuudzie,przeciez
wszyscy na tym forume wiedza,ze jagoda ma cos z beretem nie tak:)wlazi na rozne tematy i offtoopuje,rzucajac przy tym namietnie miesem na wszelkie mozliwe strony (a nuz ktos oberwie,nie?:P) Najlepszy sposob obchodzenia sie z jagoda-olewac i wspolczuc biedaczce tego,ze mozg wysmarkala:)🖐️ ps.wspolczuje jej dzieciom takiej sfrustrowanej matki:(