Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastoletnia dziewczyna

Jak to?!

Polecane posty

Gość luuudzie,przeciez
satultissimus-rozwala mnie Twoje poczucie humoru:D

Gość aka ona 23
jagoda żelazna dziewica postrach ladacznic. Nasza kafe Iron Virgin, na bank oleg spod obcasa nie wychodzi :P cos nie pasi to wałkiem w łeb! :D

Gość nanannana
jagoda byś kurwa z bartusiem na spacer poszła a nie te bzdury pisała

to przykre... bo doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że moje poczucie humoru tu prezentowane jest płytkie, chamskie i wulgarne... jesli Ci się podoba to współczuję Twoim bliskim, bo Tobie to już nawet współczuć nie należy.

Gość aka ona 23
stultissimus jestesmy tym co kafe z nas zrobilo :D ale chyba nie napiszesz ze nie sprawia ci to pewnej perwersyjnej przyjemnosci ha ha :P

Gość luuudzie,przeciez
aka-szczytem ambicji jagody jest zostanie na starosc slynnym,polskim,wsiowym "poduszkowcem":),otoczonym swoim prywatnym,rownie zawistnym jak ona,KGB i "umilajacym" zycie sasiadom (albo nie-sasiadom,ktorzy niechcacy sie nawina pod jej wyjatkowo czuly radar). ...a tak w ogole to zapomnieliscie dodac,ze ten zajebiaszczy maczo Oleg,ktory w chwili zapomnienia niechcacy zaplodnil jagode, powiatowym Casanowa byl...:P

Gość luuudzie,przeciez
stultissimus-nie musisz wspolczuc ani mi,ani moim bliskim.To mial byc komplement,bo niestety nie wszyscy potrafia dosadzic bez uzywania przeklenstw,a zlosliwosc podobno swiadczy o inteligencji.Szkoda,ze tego nie zalapales:O

Oleg, co było już ustalone, zapoznał się z jagodą na cyklicznej potańcówce organizowanej przez lokalne stowarzyszenie samotny 40+. Jagoda z racji noszonych z dumą sumiastych wąsów, nie wygląda na mniej niż 50 i troszkę na faceta z brzuchem piwnym. Oleg wyrwał tego kaszalota, gdyż otumaniony silnym i precyzyjnym ciosem tłuczkiem do mięsa postradał część zmysłów i zdolność oceniania zagrożenia. Początkowo sprawa ciąży była przez parę kochanków bagatelizowana, gdyż Jagoda zawsze miała nabrzmiały piwny brzuch, charakterystyczny dla wąsatych starszych panów ceniących sobie złocisty spieniony napój. Kiedy jednak dziecko się urodziło, trzeba było je pokochać jak swoje. Z wielkiej radości płynącej z macierzyństwa płynie ta agresja. Trzeba to zrozumieć, gdyż wiele osób o niskiej samoocenie poprzez agresję wyraża radość.

Gość wlasnym oczom nie wierze
dziewczyno, plemniki to nie Rambo

do luuuudzie przeciez: nie komplementuj debila, za debilną złośliwość. złośliwość świadczy tylko o złośliwości. Kto szuka u złośliwego inteligencji kręci bat na własną doopę. Mnie życie boleśnie tego nauczyło, więc zapamiętaj sobie moją radę: "złosliwych yep! jak bure suki"

Gość aka ona 23
🖐️ :)

ludzie? JA MYSLAŁAM ŻE JEDNEK SEKS JEST NORMALNA CZYNNOŚCIĄ FILJOLOGICZNA!!! nie móie o wchodzeniu codziennie z innym do łożka, ale po długim czasie bycia z mężczyzną to znak miłości !!! mylę sie?

Gość a wiec
Jagoda znów chce żeby o niej było głośno? :D

Jaka teraz szerzy sie kurwiarnia to az strach patrzec. Jak mozecie przyklaskiwac 18-letniej dziewczynie zeby sex uprawiala . TAKIE COS TRZEBA TEPIC. Radzcie jej jeszcze zeby w sloneczko grala. Szkoda slow po prostu . A ty fajna babko z forum , chyba nie wiesz co piszesz, zycze ci zeby kiedys twoja corka tez pisala jak z "chlopakiem" sie pierdoli. nie wchodze tu wiecej bo mi sie niedobrze robi jak to czytam .

Czy Ty umiesz czytać? Dziewczyna ma 18 lat, ma swoj rozum wie co robi. Życzenia zostaw dla sieb ie :) i masz rację, nie wchodz wiecej na kafe, robisz z siebie pośmiewisko.

Lepiej robic posmiewisko niz byc taka pseudokurewka jak ty. Radzisz jej bo pewnie w jej wieku bylas taka sama jak i ona. Gratuluje. :O

Tak, radzę zeby poszła do gina jak byś nie zauważyła. Napisałam jej ze uważam ze do sexu nie dorosła juz w pierwszym poście. Czytając twoje wypowiedzi zastanawiam sie czy z Tobą wszytsko ok i odnosze wrazenie że nie. ublizasz ludziom, wyzywasz, nie umiesz się wysłowić ani czytać ze zrozumieniem. Rozmowa z tobą do zniżanie się do twojego poziomu, wybacz ale nie mam ochoty. Bez odbiotu jagódko.

18 lat to sie nazywa DOJRZAŁOŚĆ !!!

OWszem, popieram fajną babkę. i to nie jest tak że wskoczyłam do łożka z facetem bez zabezpieczenia. bo przed pierwszym stosunek byłam u ginekoloa. Zabezpieczyłam się gumką i stosunkiem przerwanym. Chłopak powiedział że z gumką wszystko w porządku. GDyby cos sie stało sam ma możliwość załatwienia mi tabletki 72godziny po. Nie chcemy być rodziacami...

Gość do jagody
wez ty sie zamknnij wszystkim tylko naublizać potrafisz, nic wiecej.

Gość rutynia
Ja miałam pierwszy kontakt płciowy z chłopakiem w wieku 17 lat (znaliśmy się od 3 lat) z zabezpieczeniem, w pełni świadoma konsekwencji. Ciąża trwała długo bo dziecko urodziło się po 10 latach. Mąż przygarnął jak swoje, nawet badania DNA nie przyszły mu do głowy. Trzeba uważać jedząc jagody bezpośrednio z krzaczka bo lisy lubią moczem znaczyć niektóre.

"nastoletnia dziewczyna 18 lat to sie nazywa DOJRZAŁOŚĆ !!!" To juz zostawie bez komentarza. nastoletnia dziewczyna OWszem, popieram fajną babkę. i to nie jest tak że wskoczyłam do łożka z facetem bez zabezpieczenia. bo przed pierwszym stosunek byłam u ginekoloa. Zabezpieczyłam się gumką i stosunkiem przerwanym. Chłopak powiedział że z gumką wszystko w porządku. GDyby cos sie stało sam ma możliwość załatwienia mi tabletki 72godziny po. Nie chcemy być rodziacami... " Jak czytam cos takiego to mnie tafia... Zabezpieczylas sie stosunkiem przerywanym? No gartuluje wiedzy o antykoncepcji :D Jezuuu jakie wy malolaty jetsescie glupie to az szkoda gadac. Nie wiadomo czy sie siac czy plakac.

Gość Do wrednego babska
Jagoda taka jesteś idealna a poziom Twojej wypowiedzi to najwyżej szesnastka. Byś sobie odpuściła wyzwiska i złośliwości zajmij się swoim życiem. W ogóle nie Tobie oceniać co jest za wcześniej a co za poźno. Lepiej zajmij się wychowaniem Twojego dziecka zebyś kiedyś nie sprała mu tyłka na kwaśne jabłko.

To jest publiczne forum i moge pisac co mi sie podoba. Nikogo nie oceniam czy za wczesnie czy za pozno zaczyna inicjacje tylko komentuje i pisze co o tym wszystkim mysle. Wolno mi. A o mojego syna nie musisz sie martwic.

jagoda przecież wychowywana była w klasztorze, zaraz po ukończeniu podstawówki umieściła ja tam nawiedzona matka- psychopatka, po ukończeniu nauk katolickich jagoda zdecydowała się na opuszczenie murów zakonu matek cierpiętniczek, było to roku 2007 jagoda miała wówczas ukończone 25 lat. Jagoda zawsze marzyła o podróżach, pędzona instynktem mrówki wędrowniczki jagoda wybrala sie do ..Irlandii tam pracując dorywczo w fabryce dywanów poznała swojego ślubnego - olesława i tak rozpoczęła jej się erotyczna przygoda życia! wyposzczona jadzka nie mogla doczekac sie hucznych zaślubin które miały miejsce w kozodojcach pod nowym saczem. Zjechała sie starszyzna z okolicznych wiosek, huczny zabawom nie bylo końca! Co sie dzialo owej nocy poślubnej nie napisze, 25 lat skumulowanej energi erotycznej wybuchlo niczym wulkan etna i tak wlasnie został spłodzony bartuś owoc miłości świętojobliwej jagody i rolnika olesława!

nastoletnia dziewczyna - dostałaś ten okres? czy nie?bom ciekawa :)

Botha , to co napisalas nie jest smieszne tylko zalosne. Postaraj sie bardziej. :O

:D uderz w stół jak mówi przysłowie he he