Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastoletnia dziewczyna

Jak to?!

Polecane posty

no nie wiem czy wczesnie czy nie,wiesz testy sa czule i moze wykazac,ja na twoim miejscu bym sobie zrobila tym bardziej,ze chyba masz dlugi cykl [tak gdzies mi sie obilo o oczy]

bo na badanie u ginekologa to raczej za wczesnie.. raczej nie stwierdzi tak "na sucho" rozpulchnionej macicy:/

za wcześnie. Tak jak móie,RANO(6,30) temp w pochwie wynosiłą poniżej 36,4*C a po przyjściu ze szkoły 37,1

a jeszcze co do tej temp- podwyzszona utrzymywala sie w nocy a nie jak u ciebie nieco ponad 36... ale skoro mowisz,ze byla gumka i nic nie przecieklo.. no to raczej nic..

mam nadzieje to ja czekam spokojnie na miesiączke. temperatura rano nieco powyżej 36,2 :) !!!

no to jak rano jest nieco ponad 36 to mysle,ze nie masz sie co martwic

wiem,bo jak pokazalam mojej gin i wykres mesiaca,w ktorym zaszlam,gdzie od dnia zaplodnienia temp skoczyla ponad 36,7 -37od razu stwierdzila,ze jestem w ciazy... a ty 36,2 to jest raczej ok:)

taak , nie ma sie martwic tylko dlaczego okres jeszcze sie nie pojawil? Wczesniej pisalas ze teraz nie masz kasy zeby HCG zrobic ... to powiedz mi skad wezmiesz kase zeby dziecko wychowac?

zdarzrzaja sie dlugie cykle... u mnie przed ciaza to nawet do 40 dni:) szczescie jakos sie uregulowalo:)

no tak... jezeli seks- to tu liczy sie odpowiedzialnosc.. a ty kochana mam nadzieje,ze madra jestes i gdyby cos to madrze postapisz:)

Okres się pojawił. Wypad z koleżankami na piwo trochę luzu, a okres odrazu przyszedł ! Co gdybym była w ciąży? wychowałabym TO DZIECKO! -ale nie jestem, zabezpieczam się, i mam zamiar zaraz po skończeniu miesiączki iść do ginekologa i spróbować tabletki antykoncepcyjne :) !

Gość w glowie mi sie nie miesci
jagoda Ty jestes normalnie uposledzona... Twoje dzieci w wieku 13 lat beda mieli dzieci.. bo nawet z nimi nie bedziesz umiala porzadnie porozmawiac... "w tym wieku trzeba sie uczyc a nie o seksie myslec" .... zobaczymy co powiesz jak twoj dzieciak bedzie wspolzyl w wieku 18 lat.. a nawet i wczesniej... uderzysz go?? po za tym juz z 10 razy pisalas ze stad idziesz.... na moje oko to jestes gowniara ktora niczego niewie

Jagoda chce się chyba popisać jaka to ona nie jest ! :) Seks to normalna rzecz która zbliża ludzi. A teraz dzieci dorastają dużo szybciej i trzeba z nimi na takie tematy rozmawiać.

Z Toba nastoletnia chyba nie rozmawiali bo nie wiesz ze stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcji. Teraz masz usmiech od ucha do ucha ale jak wczesniej sralas w gacie ze strachu? Piszesz ze dziecko bys wychowala... wczesniej zadalam ci pytanie co zrobisz jak okaze sie ze jestes w ciazy to nic mi nie odp a teraz ze bys wychowala :O smieszne i zalosne rownoczesnie . Moze jestes rozwinieta fizycznie ale psychicznie zupelnie niedojrzala i nie gotowa na ewnetualna ciaze. Bo nie wiem czy sobie zdajesz sprawe nastoletnia (puszczalska) ze nie ma srodka w 100% zabezieczajacego przed ciaza. Ale po co ja ci to pisze przeciez ty wiesz lepiej...

Gdybyś umiała czytać to napisałam że zabezpieczyłam się gumką!!! DODATKOWO był to stosunek przerwany ale Ty chyba raczej nie masz takiej umiejętności jak czytanie tekstu ze zrozumieniem ;] I owszem nie było mi do śmiechu przez ten czas, ale jestem tak wychowana że życie człowieka to cud i wielki dar, i gdyby się coś wydarzyło to wiem że mam rodziców na których mogę polegać. Wiem bo o nich z tym rozmawiałam. ;] Jednak tak jak napisała dziewczyna kilka postów wyżej gdy Ty nie będziesz o tym rozmwiać z dziećmi to możesz zostać przedwcześnie matką. Nie życzę Ci tego, chyba że Twoje dziecko samo będzie chciało, i wraz ze swoją partnerką/partnerem się na to zdecydują :)

Jagoda, czytam Twoje wypowiedzi i napiszę jedno - masz prawo do swojego zdania, swojej opinii itp. itd., od tego słuzy forum, żeby się wygadać, wyrazić swoje zdanie...ale TY oprócz tego, że wyrażasz swoje poglądy, to do tego jeszcze obrażasz ludzi, którzy mają inne zdanie niż Ty. A tego nie powinnaś robić, właściwie to nie masz prawa obrażać kogokolwiek!

Gość wiesz co Jagoda?
Czytam twoje wypowiedzi i stwierdzam iz masz nasrane w bani jak cyganka w tobolku.... Twoje wypowiedzi sa zalosne i kazda dziewczyna jest albo dziwka albo puszczalska ostatecznie kurewka.... Skoro jestes taka yntelygentna uswiadom mlode dziewczyny kiedy powinny zaczac wspolzycie z partnerem zeby nie byc kurwa? stwierdzam tez ze ty rowniez zaliczasz sie do puszczalskich skoro wygrzmocilas sie ze swoim żigolakiem.... Widac rowniez ze twoj men nie daje zebys mu loda robila bo boi sie ze tak psychiczna wywloka jak ty odgryzie mu ptaka jak juz tego nie zrobilas... Reasumując strzel sobie w leb zrobisz przysluge swojemu dziecku, fagasowi i calej ludzkosci.... A jeszcze jedno i napisze duzymi literami zebys sie wsiowy tluku za bardzo nie wysilala nad zrozumieniem tekstu bo widac ze z tym ciezko, a wiec NIE WYSILAJ SIE Z PISANIEM RIPOSTY BO MAM W.Y.J.E.B.A.N.E NA TWOJE TEKSTY, JESTES ZWYKLA KRETYNKA NIE MAJACA WLASNEGO ZYCIA I BYC MOZE MAZ I DZIECKO TO WYTWOR TWOJEJ CHOREJ WYOBRAZNI...

przestancie najezdzac na jagode...kazdy ma troche racji... widzicie tylko czubki wlasnego nosa,a co do nastoletniej- jak bzykasz sie w gumce to stosunek przerywany jest tu niepotrzebny.... pozdrawiam

Wszyscy się tu tylko wyzywają ! każdy owszem ma prawo powiedzieć swoje zdanie, ale bez obrażania innych !