Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestoczterolatek.

Toaletowa inicjacja

Polecane posty

Chciałbym rozpocząć służbę jako toaletowy niewolnik u jakiejś ładnej pani. Czekam na oferty> Pozdrawiam

owszem, są to kluczowe aspekty toaletowej służby. Jeśli jesteś chętna by mieć takiego sługę to lepiej trafić nie mogłaś.

zasadniczo w realu, choć moja działalność obejmuje również internet. W tym drugim przypadku najczęściej biorę udział w dyskusjach na stosownych forach, o których tu nie wspomnę - większość użytkowników tego serwisu poczyłaby się oburzona. Wiem, że temat jest bardzo delikatny. Choć z drugiej strony miło, że są ludzie nie rzucający od razu obelgami.

chciałabym powiedzieć tu obecnym w związku z tematem dotyczącym WC, iż mam fobię przed spuszczaniem wody :( możecie mi jakoś pomóc?

Może spróbój się załatwić gdzie indziej niż do WC...

wpadłam raz na kogos z taką fobia, cały kibel był zapchany papierem :/ dla takich jak Wy to tylko toi toie i wychodki dwudziestocztero - masz 24 lata? bo ja mam 20 :D może bysmy pasowali do siebie :) co myslisz o strap on?

Jestem jak najbardziej za - kręcą mnie wszystkie formy dominacji, poza tymi, które mogą zrobić krzywdę (np. ballbusting). Jednak zdecydowanie najbardziej gorąco mi się robi na myśł o piss...mmm. Scat trochę mniej, ale też chciałbym tego zakosztować.:) Tak, mam 24 lata, mieszkam w małym mieście na Mazurach, ale mam samochód więc nie widzę przeszkody w postaci odległości:D

jesteś może niebieskookim blondynem ? :D kurcze. rocznik 86 ? :D hah ale trafilam ;p ale pissing że obsikujesz czy jestes obsikiwany? ja zawsze marzyłam żeby wsadzić chlopakowi chociaż palec w tyłek ale on powiedział że jeszcze nie jeszcze nie...co za nudziarz :/