Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszla mama

pomozcie wlosy!!

Polecane posty

Gość niedoszla mama

witam mysle ze pisze na odpowednim dziale.Pare tyg temu stracilam ciaze, ok tydz temu pojawil sie ogromny problem- wlosy zaczely mi wypadac, nie sa to pojedyncze wloski to so b duze ilosci!!nie wiem co robic stosuje dobe odzywki ale nic nie pomagaja. Nawet ostatnio moj mezczyna sie zdziwil ze rano ma wszedzie moje moje wlosy. czy to normalne? jeszcze miesiac i bede lysa. az sie boje co bedzie jak kolejny raz bede w ciazy

to dośc dziwne. Ja w ciąży miałam piekne włosy - lśniące, bardzo się wzmocniły, rosły tak szybko, jak nigdy. Dopiero karmienie sprawiło, ze zaczęły się osłabiac i wypadac

Gość niedoszla mama
tylko w trakcie ciazy byly super problem zaczal sie ok 4 tyg po stracie ciazy.

Bardzo mi przykro z powodu dziecka:( Jak długo byłaś w ciąży? pytam bo w ciąży właśnie przybywa nam włosów i po porodzie wszystko wraca do normy. Dla tego wypadają nam intensywniej. W Twoim przypadku mógł też przyczynić się stres. Myślę że powinno się poprawić, ale lepiej pójść do lekarza po poradę

ach, rzeczywiście :) Przepraszam, nie policzyłam sobie dokładnie tych tygodni może to stres albo zmiana hormonalna tak na Ciebie wpłynęła

Gość niedoszla mama
14 tyg. w ciazy byly super ja bylam mlodsza krecily sie potem farby mi je troche zniszczyly i sie wyprostowaly. a w ciazy znowu zaczely sie pieknie krecic byly blyszczace, nigdy ich nie mialam gestych ale to co sie teraz dzieje to mnie przeraza. juz nawet kupilam szczotke z szerokimi zebami ale bez zmian, jak przejade reka po kitce to mam pelna reke wlosow!!!

Gość nasze byly robione na zamowien
zrob badania krwi i to migusiem, glownie sprawdz przeciwciala i czerwone krwinki.

Gość niedoszla mama
a mozesz mi powiedzec w jakim celu te badania??? ah cos jeszcze mi sie przypomnialo.rowno jak mi te wlosy zaczely wypadac pojawil sie sta podgoraczkowy:(

Gość witaj ja miałam
ten sam problem co ty. Włosy wypdały strasznie. Fryzjerka poleciła mi tą maseczkę do włosów jest do kupienia w aptaekach. Mówiła że czesto zalecają ją osobom nawet po chemioterapii i że świetnie działa. Stosowałam kilka tygodni i naprawde włosy sie wzmocniły juz tak dużo ich nie wypada i zauważam że nowe odrastają.

Gość niedoszla mama
dzieki bardzo za linka. ktos wyzej pisal o badanach krwi. chcialabym sie dowiedziec jakie to ma powiazania.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadd
ja od porodu też miałam ten problem a od 2 miesięcy łykam skrzypovitę i myję włosy tylko i wyłącznie szamponem radical ze skrzypem polnym i widzę znaczną różnicę :)

a ja bardzo Ci polecam maseczke na wlosy,ktora w linku podala ci WITAJ JA MIALAM,dla mnie bardzo ten specyfik pomogl,wlosy przestaly wypadac i zaczely rosnac zdrowe mocniejsze.

Gość niedoszla mama
dzieki na pewno kupie:)