Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfu

slub niedlugo - jestem szczesliwa

Polecane posty

Gość tfu

Chcialam sie tylko z Wami podzielic, ze slub niedlugo a ja jestem bardzo szczesliwa i juz sie ciesze - tak gleboko w sercu:)

Gość aann//
Tylko pogratulowac:) Ja tez czuje sie szczesliwa ze juz niedługo zostane zoną:)

Gość tfu
Czesem w wirze codziennego zycia mozna zapomniec, ze niektorzy nie maja tyle szczescia i bliskiej osoby przy sobie.

Gość nasze byly robione na zamowien
gratuluje :)

Gość tfu
i powiem Wam jeszcze, ze gdyby nagle sie okazalo, ze np. restauracja albo zespol zerwali umowy, sukienka podarla sie w dzien slubu itp. to jakos nie przejelabym sie tym za bardzo...czekam tylko na najwazniejsze, buziaki i wszytskiego dobrego

Gość aiaiiaia
zazdroszcze :(

Gość aann//
Drogie nieszczesliwe i zazdrosne zeby was pocieszyc powiem wam ze jak zawsze myslałam ze bede sama. Miałam za soba 2 nieudane związki i zlamane zbolałe serducho. Poznałam mojego narzeczonego przez przypadek. wtedy kiedy wcale nikogo nie szukałam. Wydawało mi sie niemozliwe ze ja bede miała kiedykolwiek meza a stało sie inaczej. Normalnie mam wrazenie ze mój przyszły mąz jest darem od boga. Uwierzcie dziewczyny ze szczescie sie do was usmiechnie. jestem na to zywym dowodem ze tak naprawde nie wiemy co nas w zyciu spotka i jedna chwila moze wszystko zmienic. Myslcie pozytywnie, wiem ze to trudne. Zycze wam zebyscie odnalazły swoje szczescie

aann// - podpisuję się obiema rękami.U nas było tak samo;-) A za kilka dni będzie moim mężem:-)

Gość tfu
gratuluje:) ja mialam troche inaczej, bo byla przede mna perspektywa zamazpojscia, ktorego nie bylam do konca pewna. Ale postawilam wszytsko na jedna karte - odeszlam po wielu latach, wyplakalam swoje, nie wiedzialam co przede mna...teraz juz wiem:)