Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co wiecie ...

Mam prezentacje maturalną żywcem ściągniętą z neta.. pytanie

Polecane posty

Gość ta co wiecie ...

myślicie że się skapną?? tzn.posklejane są do siebie fragmenty róznych prac z internetu... czuje się oszukana gdyż zapłaciłam za tą pracę 120 zł:O a teraz patrzę i w internecie pisze dokładnie to samo:O jestem zrozpaczona:Omatura juz w środe:Onie wiem co robić:O Myślicie, ze sie zorientują??

Gość meszugene
hehe a jaki temat?

Takie rzeczy zleca się nauczycielom a nie jakimś ludziom z neta. Lepiej siadaj do nauki i postaraj się to jakoś poprawić!

ta matura Cie jednego nauczy - zeby bardziej uwazac podczas robienia interesow. czy sie zorientuja no mi sie nie wydaje bo przeciez slow na biezaco nie sprawdza

Gość ta co wiecie ...
zaczełam pisać swoją pracę... ale stwierdziłam,iż nie jest ona zbyt dobra, a na maturę przydałoby się coś porządnego..więc postanowiłam kupić:O

Gość meszugene
jaki temat..moze ci pomoge

Gość ta co wiecie ...
Analizując wybrane teksty przedstaw sposoby portretowania Żydów w literaturze

Gość meszugene
to niestety ale ci nie pomoge :classic_cool:

Gość ta co wiecie ...
no ale musze sie jej jeszcze nauczyć a to nie jest takie proste:O tymbardziej, ze tą uczyłam się tydzień:(:(

Gość ta co wiecie ...
myślicie że się skapną?? już dziesięc osób z mojej szkoły ulali..boję się:O

Przeczytaj streszczenie Mendla Gdańskiego oraz Zdążyć przed Panem Bogiem i może zrób tak ,że tylko pozmieniasz coś, wypisz sobie na kartce w punktach co masz mówić mniej więcej tak żebyś sama umiała rozwijać te swoje wypisane podpunkty :)

Gość ta co wiecie ...
no dobrze... wiem ze w necie:O ale jak powiem to z neta to co mam za 120zł!:O (wiem jestem głupia) i dodam coś od siebie to się nie skapną?? i nie wiecie jakie mogą zadawać pytania do tego tematu??

Gość ta co wiecie ...
błagam pomózcie:(

Gość sHEIL
Pare słów: - nikt sie nie skapnie, chyba ze to twoja nauczycielka ci napisala te prace. Nikt wszak nie bedzie cie slychal i wklepywal tego co mowisz w googla aby zobaczyc czy to sciagnelas. Nie masz sie co bac - JESTES WYJATKOWO TEPA SZMATA. JAK GLUPI TRZEBA BYC ABY NIE POTRAFIC SAMEMU NAPISAC PRACY NA PRZEZ SIEBIE WYBRANY TEMAT?! JESTES UPOSLEDZONA? I TAKIE OSOBY JAK TY MAJA DECYDOWAC O LOSIE NASZEGO KRAJU IDAC NA WYBORY? PIERDOLNIJ SIE PARE RAZY GARNKIEM W TWARZ MOZE TO COS POMOZE GLUPIA CIPO

Gość ta co wiecie ...
jestescie pewni zeby sie nie bac?:O

Gość masz trochę czasu jeszcze
po prostu przerób to, co masz na "własne słowa" - da się zrobić! Treść pozostanie ta sama, tylko innymi słowami :-)

Gość milk way
cześć ponawiacz ;) dlugo Cie na kafe nie było

Gość ta co wiecie ...
skąd wiesz ze to ja??:) o nie teraz wyjdę na jeszcze głupszą niż byłam przedtem:O LUDZIE RATUJCIE BŁAGAM!!

po nicku ;) na f23 taki miałaś tak sie zastanawiałam co tak zniknęłaś nagle :D uczyłas sie dużo?

nie bój się to będzie dobrze ale tym tematem w sumie jeszcze bardziej zwaliłaś sprawę..bo w końcu mogą twoje ip namierzyć...strach się bać

Gość ta co wiecie ...
nic sie nie uczylam:O a jak jutro nie zdam to sie utopie w tej gigantycznej rzece co teraz mi po ogródku pływa::O Kurwa mac jaka ja tępa jestem:O mieliscie racje na efie ze jestem glupia i tepa:O i lepiej zebym na bialaczke umarła:O:(:(

ja teżbym przerobiła to na "własne słowa" i moze dorzuciła tylko coś a coś wycięła nie ryzykowałabym z zaczynaniem nowej pracy a nawet jak byś oblała to masz szansę na poprawę ;)

Nie przejmuj się- chociaz wiem, ze to trudne. Podobnie myslalam jak na swoją szłam- bo prezentację napisalam dzien przed i to jeszcze nawet napisane nie bylo dobrze, tylko stwierdzilam ze będę zmyslala na temat. :D wyszlo bardzo dobrze:D tylko trzeba składnie opowiadać;)

Gość ta co wiecie ...
ale na studia to już niebardzo:O a poza tym nie jestem jakimś tępakiem, tylko bardzo zdolną leniwą uczennicą:( nie moge oblać rodzice mnie zabiją:O

ej no przestań...co to za gadanie że lepiej na bialaczke umrzeć....oblanie egzaminu to nie koniec świata,porażka to fakt,ale da sie z nią żyć...przecież można to naprawić rodzice sie wkurzą ale nie zabiją przecież a śmierci na białaczke nie odwrócisz...

Gość ta co wiecie ...
pamiętam:) i nawet miło wspominam.:) bo wtedy tu byłam kimś, gwiazdą..;) a o tej białaczce to wspominiałam bo chłopcy z efa tak mi zawsze zyczyli..:(

Gość dojrzaly czlowiek powinien
wiedzic, na czym polega oszustwo. Tak czy inaczej matura ci sie nie nalezy.

Gość ta co wiecie ...
każdy popełnia błędy:O 90% maturzystów w naszej szkole kupiło prezentacje...nie mowie o całej Polsce..dlaczego Bóg musi akurat mnie ukarac?:(

i byłas calkiem niezłą gwiazdą,bo zapamiętaną ;) a ci chłopcy to źli ludzie byli :(:( odbije sie to na nich,że bliźniemu śmierci życzą :O