Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarinol5

utrzymujące sie bóle

Polecane posty

Gość klarinol5

utrzymujące sie bóle w podbrzuszu zaraz po @.. i są nadal a dzis mam 11dc.. hmm.. nie wiem czym mogą byc spowodowane,temp 36,8 36,9

Gość klarinol5
co to moze byc? dodam ze chodze ost bardzo spiąca.. ;(

Gość mnie też boliiiii
gorączki nie masz, zresztą przy bólach brzucha raczej się nie ma. może zjadłaś coś? albo masz zaparcie?

Gość klarinol5
zaparcia raczej nie, z tym u mnie wsz regularnie :) naszczescie.. boli mnie całkiem na dole lub pobokach

Gość mnie też boliiiii
powiem ci, że też mam podobnie. od paru tygodni z przerwami oczywiście boli mnie podbrzusze, czasem po bokach (to jajniki). np. dzisiaj też mnie boli podbrzusze. jestem w środku cyklu regulowanego antytabsami. zaparć nie mam, nic z tych rzeczy.

Gość klarinol5
no mnie tez tak kuje własnie z przerwami .. w samym podbrzuszu. Ja jestem w identycznej sutyacji..bo tez biore na uregulowanie cyklu i na podtrzymanie ewentualnej ciąży- duphaston.. to moj 3 cykl z nim, a Ty co bierzesz?

Gość mnie też boliiiii
to już nie wiem co to za bóle. chyba czas wybrać się do gina, ale może ktoś będzie wiedział co to może być? dodam, że też bywam senna, podirytowana, dużo sikam, pobolewa mnie biust. ostatnio nawet brzuch mi się powiększył, chociaż jem mniej niż zwykle. nawet nie można tu mówić o zablokowaniu krwawienia jak to czasem bywa wraz z powiększonym podbrzuszem, bo krwawię regularnie, aczkolwiek tylko przez 3 dni odkąd biorę tabsy, ale to mi tylko na rękę. może ktoś jeszcze ma podobnie i ma postawioną diagnozę?

Gość mnie też boliiiii
ja biorę novynette.

Gość hiiihi1
dokladnie tak samo sie czuje...! malo tego moja ost @ tez byla dziwna.. 1 dzien polamki.. potem nic 3 dni i potem znowu plamienia.. do gina chodze regularnie.. robi mi badania czemu nie zachodzę w ciaze ale jestem zdrowa..dlatego mam duphka.

Gość hiiihi1
to ja klarinol1.. tylko siostra nie zmienila nicku :)

Gość klarinol5
dokladnie tak samo sie czuje...! malo tego moja ost @ tez byla dziwna.. 1 dzien polamki.. potem nic 3 dni i potem znowu plamienia.. do gina chodze regularnie.. robi mi badania czemu nie zachodzę w ciaze ale jestem zdrowa..dlatego mam duphka.

Gość klarinol5
haalo

Gość mnie też boliiiii
ja dla odmiany nie planuję na razie dzieci. myślę czy te bóle nie są związane z tymi tabletkami. ja miałam cytologię pół roku temu i od tamtej pory gina nie widziałam. ale chyba trzeba to nadrobić. bo to już trwa za długo. co prawda z przerwami, ale jednak. najbardziej mnie martwi powiększone i twarde podbrzusze. koleżanka miała podobny przypadek, ale ona miała zahamowanie krwawienia, krew miesięczna jej nie wypływała z tąd to nabrzmienie brzucha. a moje krwawienie jest ok, normalne jak zawsze, tylko trwa mniej dni niż standardowo miałam, bo tylko 3. ale krew się leje. sorki za obrazowość.

Gość mnie też boliiiii
i ostatnio piersi mnie pobolewają i swędzą, a nigdy tak nie miałam. myślę odstawić te cholerne tabletki i zobaczyć co dalej będzie bez nich, oby było lepiej.

Gość klarinol5
nie wiem czy dobrze zrozumialam ale one ci juz pomogly bo Ci @ ureulowały tak? to mozesz odstawic.. a mi dopiero w miare o czasie przyszedł ostatni okres bo w 31 dniu..ale itak byl dziwny.. mam schiza ze jestem w ciąży..

Gość mnie też boliiiii
no tak właściwie mogę już odstawić, z tym, że przywykłam do nich, no i nie trzeba nic innego stosować w celu zabezpieczenia. ale po tym co się dzieje ze mną to zamierzam dobrać do końca opakowania i dać sobie spokój. a nie martw się o ciążę, skoro miałaś okres to napewno w ciąży nie jesteś. zresztą bóle podbrzusza to nie jest typowy objaw ciąży, musiałabyś ich mieć o wiele więcej. a jednak głównym jest brak krwawienia, więc luz;)

Gość klarinol5
tylko ze ja bym chciala byc w ciązy.. nie to nie jest jedyna dolegliwość.. jest ich wiecej.. ciągły głod,zawroty głowy,sennosc i mdłosci.. wiem wkasnie, wiec o co chodzi nie wiem...

Gość mnie też boliiiii
to może zrób test? może zaszłaś w ciążę w poprzednim cyklu i teraz @ to był fałszywy alarm. jeśli to było słabe krwawienie lub plamienie to w sumie całkiem możliwe, że ciąża.podobno na początku ciąży często występują plamienia w dniu spodziewanej @. lepiej zró test jutro rano i napisz potem co ci wyszło:)

Gość ffffff
no byl taki ni jaki...mam zamiar zrobic ale jutro nie mam mozliwosci z rana bo tesu nie mam.. chyba ze zrobic w ciągu dnia..? ok napisze jak zrobie:)