Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S e d e s e e Oryginal

Jak tak patrze na N-K i przegladam profile moich rowiesnikow...

Polecane posty

Gość S e d e s e e Oryginal

... to zdecydowana wiekszosc (w szczegolnosci kobiet) ma juz meza, zone, i przynajmniej jedno dziecko. :o

Gość onssd
jak maja powyzej 25lat to to calkeim normalne:P

Gość bo wpadły bidulki
i teraz mają rozstępy i hemoroidy

Gość sdfrwerf
Ja mam 25 lat i nie mam zony ani dziecka i sie ciesze z tego :) na ustatkowanie jest jeszcze za wczesnie.Za pare lat te wszystkie NKlasowe malzenstwa ktore przebijaja sie w wstawianiu fotek z dzieckiem beda sie rozwodzic :)Mnie np rozbraja jak widze w ciagu tygodnia 109343849 zdjec dziecka znajomych z kazdego profilu i z kazdej strony :D

ja tez ostatnio sie tak zastanawialam nad tym :) duzo znajomych po slubie albo zareczonych... a ja.... nie :o i z jednej strony sobie to cenie, bycie niezaleznym, wolnosc :) a z drugiej jakos mi teskno do stabilnosci :)

Gość Gladiusss
littlesensitive, na tej focie to Ty? Gdzie się rodzą takie piękne kobiety?

Gość sdfrwerf
littlesensitive bedziesz miec 25 lat ? jesli to Ty na zdjeciu to widac ze dobrze sie trzymasz :) wygladasz na gora 19 no chyba ze retusz taki dobry ;)

hahaha czesto slysze, ze wygladam na 20 albo i mniej :P zawsze mam problemy z kupnem alkoholu, a kiedys nawet noza w sklepie :D hehe :)

Gość Gladiusss
Znam dużo pięknych dziewczyn na Śląsku, a na Mazowszu jakoś licho. Może nie tu szukam, gdzie trzeba. W każdym bądź razie little pozdro dla Ciebie. I nie przejmuj się, że jesteś sama. Ktoś odpowiedni Cię znajdzie. Miłość jest jak dziwka, która czai się za rogiem. Nigdy nie wiesz kiedy do Ciebie podejdzie.

'to zdecydowana wiekszosc (w szczegolnosci kobiet) ma juz meza, zone (...)' zalegalizowali zwiazki biseksualne? :)

Gość Gladiusss
A dziękować za pozdrowienia. A to porównanie miłości do dziwki, to takie moje powiedzonko na poprawienie humoru :)

Gość jullia123
ja mam 21 lat i jak wchodzę na nk to większość moich znajomych ma narzeczonych , albo ogólnie druga polówkę, a ja ciągle sama. Nawet jak było spotkanie klasowe z gimnazjum to porzyjeżdżali ze "swoimi" wiem że troche głupie bo jestem jeszcze młoda, ale przykro mi jak widze ich zdjęcie i to jacy są szcęśliwi ze swoją para

jullia123 ja radze zajac sie jakims hobby, znalezc sobie cos fajnego do robienia i spedzac mniej czasu na czyms, co sprawia Ci przykrosc :) poza tym 21 to faktycznie malutko ;) nie ma sie co spieszyc :) ciesz sie wolanoscia! :)

Gość julia a jestes dziewica
?

Gość Gladiusss
Ja mam 28 lat i też jestem w tej chwili sam, a mimo to cieszę się z tej wolności. Jak pomyślę, że za żonę miałbym sukę, która przyprawia mi rogi, to mnie aż krew zalewa. Dobrze, że to się skończyło na rozstaniu, a nie na rozwodzie. Ech, życie, życie...

Gość a co z pozostałymi 3/6?

u mnie to samo:/ a ja sama i nawet widoku na narzeczonego nie ma, bo kazdy jakos nie ten,albo ma druga dziewczyne, albo zone z dzieckiem w innym miescie, albo co najgorsze w glowie tez nie zawiele:/ ehhh zostane sama...

Gość będziesz starą panną

Gość ekhm....
a ja powiem co widze wszystkie tluki z podstawowki maja ulozone zycie pozakladane rodizny mieszkania albo za granica mieszkaja bawia sie i zyja jezdza po swiecie a ja glupia na prawo poszlam i mecze sie zeby kelepac biede za grosze po studiach tez chcialabym juz wyjsc za maz za mojego narzeczonego zalozyc rodzine ale za co i gdzie bedziemy mieszkac zreszta kiedy .. siedze nad ksiazkami non stop po 14 godizn dziennie z malymi przerwami nie mam glowy do organizacji slubu czy do jakiejs dorywczej pracy i gowno z tego bede miec a takie kity nam mlodym wsiskano uczcie sie zeby zarabiac dobre pieniakzi i godnie zyc

hehe mam podobnie.... niecałe 23lata a zdecydowana większość znajmoych zaręczona, pożeniona, dzieciata, niektóre koleżanki po 2-3 dzieci....., trochę mi smutno, jak czasem patrze na te szczęśliwe parki, no ale szczęścia im życzę:) moje tez gdzieś tam czeka:)

Gość michał michał
29 lat, 98% ma już dzieci i śluby.

Gość anooo
I poco się porównujecie? Przecież każdy jest inny...