Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie uczuciowe helpp

Myslicie ze poczuje do mnie cos wiecej???

Polecane posty

Gość zycie uczuciowe helpp

to typ zamknietego faceta. byl skrzywdzony kiedys bardzo i czasem zdarza mu sie powiedziec, ze pewnie i tak go zostawie, i tym podobne. nie potrafi okazywac uczuc i ostatnio zapytalam sie czemu sie ze mna spotyka (znamy sie dwa lata, spotykamy sie jako para od 4 miesiecy) i powiedzial ze zalezy mu na mnie, i ze mnie lubi i nie wiem. powiem szczerze dziewczyny ze liczylam na to, ze powie ze sie zakochuje we mnie. :( boje sie ze przez poprzedni zwiazek w ogole juz nie bedzie potrafil sie zakochac, ze strachu albo z tego ze tamta tak kochal :( powiedzice, jak sprawdzic czy mu zalezy bardziej czy jednak nie ma szans na wiecej?

ogranicz z nim kontakty i zobacz czy bedzie mu zalezec

Ależ zależy mu, skoro zdecydował się na związek z tobą. A co do jego zakochania się, to nawet on tym w pełni nie steruje. Faceci są bardziej roztropni od kobiet i NIE RZUCAJA SŁÓW NA WIATR. Dlatego czekaj cierpliwie, pielęgnuj związek, czyli: bądź radosna, doceniaj go, uśmiechaj się, pokazuj, że ci zależy (a;e delikatnie) itd. A jak powie, że się zakochuje, to będziesz wiedziała, że naprawdę tak czuje. A z drugiej strony, widać, że cos cię gniecie i że w głębi duszy czujesz, że to nie wyjdzie. Zatem przygotuj się już teraz na rozstanie - będziesz mniej cierpiała.