Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos z was wie

Gdzie mam DZWONIĆ aby sprawdzić czy dana droga jest przejezdna ?!

Polecane posty

Gość moze ktos z was wie

podajcie nazwe instytutu, jednostki do ktorej moge zadzwonic. bardzo pilne ! jestem ze sląska a musze być juro punktualnie w pracy, a sytuacja tutaj cały czas sie pogarsza :(

Gość moze ktos z was wie
muszę się dostać z Tych do Gliwic. Słyszałam w radiu, że w Przyszowicach ewakuowano ludzi i częśc okolicy jest zalana w tym droga, dzisiaj była jeszcze przejezdna ale wiadomo teraz znów pada i będzie całą noc. A nie wiesz może jak to jest z autostradą A4? jest przejezdna?

Gość moze ktos z was wie
Pociągi są opóźnione a autobus może nie przyjechać. Jeśli ktoś tu jest ze śląska i okolic Tych, Rudy śląskiej, Gliwic itp i może mi powiedzieć jaka sytuacja jest na A4 byłabym niezmiernie wdzięczna.

Gość moze ktos z was wie
papierowe_nozyczki dziękuje za pomoc :) podzwonie jeszcze do radia rankiem albo na straż pożarną

Gość moze ktos z was wie
przynajmniej ktoś uprzejmy chciał poświęcić odrobinę czasu dla kogoś innego :) martwi mnie ta sytuacja, są problemy z dojazdem, a w okolicy wody przybiera :(

Gość moze ktos z was wie
tego też sie boje. Martwie sie o dalszych sąsiadów, którzy mieszkają blisko rzeki, która dzisiaj wylała :( No nic ja muszę isc spać, jedynie moge sie modlić, żeby nikomu nic sie nie stało i strat było jak najmniej. Pozdrawiam Cie i życze spokojnej nocy :)

Gość może na stronie GDDKiA?