Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norbertstudent

Akademiki w Radomiu

Polecane posty

Gość norbertstudent

Hejka. wybieram się od października na studia na Politechnikę Radomską. Czy ktoś mógłby mi napisać jak się żyje w tamtejszych akademikach? jakiś WALET BLIŻNIK tak?

Gość radomianin
up

Gość powiedzmy to tak 11
politechnika radomska weź człowieku nie ma innej uczelni? wogóle ten cały radom! jak dobrze,że już tam nie mieszkam..

Gość tak. mieszkałam
jak się żyje? ano pije się raczej. porażka ogólnie, a studia to dziadostwo

Gość norbertstudent
No to mnie załamujecie... ja tu mam najblizej.. ale co jest nie tak w tych akademikach? bo ja myslalem jeszcze o ewentualnych miejscach w wynajmowanym pokoju?

Gość norbertstudent
up,up

Gość norbertstudent
I jakby ktos mógł napisać jak tam się wogole studiuje? czy jest bardzo trudno?? Npiaszcie prosze.

Gość MatiMati
E.... RADOM GÓRĄ!!!!!

Gość Michałwawa
Politechnika Radomska... porażka totalna... ławto sie dostać... łatwo przejśc... ławto skonczyc.... w akademikach masa wódy tylko i panienek. Panowie z mechanika i transportu wiedza o czym mówie - w lozku samotnym sie nie bywalo co nie? Jednym słowem - odradzam. Chyba ze ktos ma inne zdanie ?

Gość norbertstudent
no malo pomocni jestescie...:( same minusy jak widze na razie :(

Gość norbertstudent
Up...... proszę.... jest ktoś może z wydziału transportu??? jak tam jest?

Gość drummer
człowieku zastanow sie jeszcze raz porzadnie.... Radom i Polibuda w Radomiu to najgorszy wybor jaki mozesz zrobic! A nie lepiej do Kielc? 70 km dalej ale poziom PŚ juz lepszy nie jest ciezko sie dostać na transporcie nie jest ciezko ogolnie a i akademiki rewelacyjne... :)) Wiem co mowie sa imprezy picie i zycie studenckie ale jak chcesz sie uczyc to sie nauczysz nie ma syfu jak w radomiu no i samo miasto ladniejsze duzo wiecej atrakcji Albo wynajmij z kims mieszkanie lub pokoj w mieszkaniu studenckim wtedy to juz calkiem rewelka Ceny nie sa wielkie ( ja wynajmuje pokoj z dziewczyna i wynosi mnie to taniej niz akademik )

Gość żartujesz chyba dzisiaj
transport? tam wszyscy przechodzą na trójach, zero nauki, każdego przepchną. wstyd się potem okazać dyplomem z Radomia picie, picie, panienki i picie, ot co

kiedys moj kolega przegladal oferty pracy dla mechanikow ( absolwent politechniki radomskiej) i wiesz co znalazl?.... przy ogloszeniach o ofertach byly zaspiski ze przyjma CV wszystkich poza Politechnika Radomska wiec chyba samo mowi za siebie... studia na tej uczelni to poprostu jeden wielki wstyd i żenada!

Gość norbertstudent
No to mnie zamurowało:0 A mi kumple wciskaja ze radom jest o.. że po transporcie tyle mozliwości... ( ale o panienkach w akademikach juz nic nie wspomnieli.... hmm ciekawe dlaczego?) czyli co , darowac sobie?

Gość norbertstudent
picie i panienki... na politechnice panienki?

zapomnij o Radomiu. nie dość, że dziura, to wszędzie bandytyzm, złodziejstwo i poziom uczelni żenada

no chyba normlane ze na polibudach sa panny co w tym dziwnego?

jedna wielka impreza i pijatyka :D

panienki nie tylko z politechniki, a w samym Radomiu to ich mało?

Gość Galahda
Jestem z Radomia. Kocham Radom. A na studia wyjechałam i pomimo że mi się tęskni to nie zamierzam wracać. Miasto syf. Zero możliwości rozwoju, nawet praktyk wakacyjnych nie można tam znaleść. A polibuda to wielka kpina!! Oni mają taki wydziały jak sztuki czy nauczycielski wiec gdzie to uczelnia techniczna. Mam znajomą na kierunku na polibudzie rad na którym ja studiuje ale w innym mieście - mają 10 razy mniej materiału , zaliczenia za obecność a na chemii zajmują się konstrukcją buta i rodzajami szwów (normalnie mają laboratoria na maszynach do szycia i jakieś tkaniny łaczą) skandal. Nie wiem jaki kierunek bedziesz studiować ale MITO odradzam, stary sprzęt to i tak rarytas na tym wydziałe, w większości nawet starego nie ma. Akademiki nie wiem jak klimat ale z wyglądu mogą być, są to zwykłe komunistyczne bloki, co do bandytyzmu to obok komenda wojewódzka ;). Jeżeli wybierzesz ekonomie lub mito to masz blisko na wydzialy w przeciwnym razie czyli mechaniczny transport i nauczycielski pol miasta musisz przejechac na uczelnie. A i jest jeden akademik obok wydzialu mechnicznego (w sumie najlepiej go oceniam) ale jest on przeznaczony dla strszych roczników więc nie liczyłabym na dostanie się do niego przed trzecim rokiem studiów. ps to co ktoś napisał o dopiskach na ogłoszeniach "przyjmę, byłe nie po Politechnice radomskiej " to prawda, sama nie raz widziałam.

Gość norbertstudent
No wreszczcie jakies konkrety. Wybieram sie na wydzial transportu i mam zamiar skladac podanie o akademik Bliźnik czy jakos tak. stad moje pytanie, czy ktos tam moze mieszkal, lub mieszka? jakie warunki etc... No a Radom wybralem ze wzgledu na bliskość.. ale jak tak czytam... napiszcie cos o tym bliźniaku i jakies inf tez milo przyjme ;)

Gość AniaRadomianka
up!

Gość MonikaBliżnikowa
Cześć wam. to prawda z tymi panienkami. Niestety chłopcy w akademiku dają ostro - WALET GÓRĄ!! ale ten Bliźniak nie lepszy.:) Pozdrawiam panów z V roku ;D Seks w akademikach to norma - koleżanka tez dobra laska do łóżka! Mój czarnulku byłeś boski, brak nam Tu Ciebie!

Gość Mieszkałam w Radomiu
Daruj sobie mówie ci serio.

Gość AlaBrzesko
Seks z kolezankami to norma??? no sorryyy... jakies nieporozumienie z ta politechnika. serio tak tam jest?? akademiki pelne rozpusty....

Gość Spalam z takim...
jednym.. ale nie pamiętam z którego akademika był. zreszta chyba juz skończył - -albo kończy tam studia Ogier z niego był nieziemski, choć facet niezbyt urodziwy... jej... jak całował... ale jego pokoju bylo ich dwóch i ten drugi czasem musiał nas zrozumieć ;P jej.. jakbym go dorwała teraz, to nie czekałabym ani minuty - bossski był...

Gość mejbi bejbiiiiii
Koleżanka z braku zajęcia, bo i nauki tam niewiele, chodziła po pokojach, gdzie mieszkało po dwóch kolesiów i dawała na dwa baty. Po miesiącu miała juz niezłą renomę. Zresztą szybko skonczyła edukację, bo zaciążyła i było po zabawie.

Gość Spalam z takim...
Ale mówta co chceta - te mlodziaki jak przychodza na PR to jeszcze dzieciaki , jak sie wyrobia.. to ohohohohoh...;D teraz króluje tam 5 rocznik - chlopaki jak tralalal.. choć niestety wielu sie juz rozjechało... szkoda...

Gość Spalam z takim...
heheh - może konkursik mały - na któym wydziale najlepsze ogiery? hę??? / PR górą górą górą !!!/