Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiosna_Sie_spoznia

Czy stracilam przyjaciela? POMOZCIE!!!!

Polecane posty

Gość Wiosna_Sie_spoznia

Flirtujemy w pracy ale nie na powaznie, ostatnio dzwoni edo niego na komorke byl wyraznie smieszany i oschly (rozmawial ze mna jak z facetem) Potem mi powiedzial ze w nastepnych dniach nie bedzie mial zasiegu. Co to znaczy?? miedzy nami nigdy do niczego nie doszlo oprocz bardzo spoufalych rozmow (ale to przeciez miedzy kolegami normalne)

Gość who i am??
Pewnie znalazł sobie dziewczyne i nie może już z Tobą tak flirtowac..

Gość Wiosna_Sie_spoznia
Tylko ze my oboje zaobraczkowani..

Gość w pracy to w pracy
Po cholerę dzwonisz kiedy jest w domu?Piszesz,ze to nic powaznego,a taki numer wykręcasz,chyba stuknięta jesteś.

Gość zona sie dowiedziala
i go zjechala, a co myslisz? albo cos sobie zaplanowal z zona i przy niej traktuje cie jak kogos obcego zupelnie zdziwiona? :D

Gość Wiosna_Sie_spoznia
bo mi powiedzial ze zawsze moge do niego zadzwonic. On potem dzwonil tego dnia jescze raz okolo 20.tej ale nie odebralam bo nie slyszalam. Oddzwonilam godzine pozniej ale on nie obebral (myslalam ze cos sie stalo powaznego). Pytam go drugiego dnia w pracy co sie stalo ze tak pozno dzwonil, a on na to ze mnie chcial tylko troche pocieszyc bo po poludniu sluchalam sie bardzo zmartwiona..

Gość Wiosna_Sie_spoznia
ale o czym sie dowiedziala. My oprocz troche flirtu nic nie zrobilismy; koles zachowywal sie do tej pory totalnie neutralnie. Co sobie z zona zaplanowal? (mozesz to wyjasnic) Ja tez mojemu mezowi opowiadam o koledze jak io wielu innych..i nie mamy z tym zadnego problemu

Gość idiotka .....
do tego ze wscieklizna macicy :D

Gość w pracy to w pracy
wiosna.... "bo mi powiedzial ze zawsze moge do niego zadzwonic" Zawsze tak się mówi,nie sądził,ze jednak zadzwonisz;).Facet manipuluje tobą,chce cie przelecieć,oczywiscie w tajemnicy przed żoną.

Gość Wiosna_Sie_spoznia
Moze mu powiem ze nie bede dzwonic do niego na komorke, bo mam czasem wrazenie ze go wprawiam tym w zaklopotanie.. Co myslicie? Jak to odbierze?

Gość odbierze to tak
ze musi troche przed toba poudawac bardziej zaangazowanego zebys sie przed nim rozlozyla

Gość w pracy to w pracy
Masz męża,to po co popołudniami dzwonisz do obcego faceta,w jakim celu,bo zupełnie tego nie rozumiem. .Co z tego,ze opowiadasz swojemu mężowi,on na pewno nie opowiada o tobie żonie,niech kazdy decyduje za siebie.

Gość troche poflirtowali
i juz wielki kurwa przyjaciel :D :D

Gość Wiosna_Sie_spoznia
nie mysle. On jest porzadnym czlowiekiem z zasadami. Ma 3 dzieci (38 lat). Daje mi tez rady zyciowe. Jest prostolinijny. Ja nigdy nie pchalabym sie w jego zwiazek, nawet jesli koles jest w moim typie. Swietnie sie rozumiemy i nie wiem jak sie mam zachowywac zeby to zostalo tak jak teraz jest. NIe mniej, nie wiecej tylko tak jak jest. Jak mam sie zachowywac? pomozcie prosze (mam mu powiedziec ze nie bede na handy dzwonic?

Gość w pracy to w pracy
Po prostu nie dzwoń i juz,powodujesz niezreczną dla niego sytuację,trochę wyczucia. Zastanów sie co pomyślałby twoj mąż gdyby jakis facet wydzwaniał popołudniami lub wieczorami.Nie ma przyjaźni damsko męskiej,o tym wie kazdy dorosły człowiek.

Gość Wiosna_Sie_spoznia
ale wstyd..chcialam miec kolege a zrobilam z siebie idiotke. Ale wstyd..jak ja mam sie w tej pracy teraz zachowywac zeby nie myslam ze chce za wiele? POMOCY LUDZIE!!!!!!

Gość Wiosna_Sie_spoznia
jedyne co mnie dziwi to to ze tyle sobie opowiadamy i tak dobrze sie rozumiemy a on zamiast powiedziec nie dzwon bo zona bedzie zazdrosna albo cos takiego to mowi ze nie bedzie mial zasiegu albo takie tam sciemy. Jakby nie mozna bylo powiedziec wprost..

Gość chyba nie sądzi,ze jestes
az tak głupia,ze się nie domyslisz:-o

Gość Wiosna_Sie_spoznia
" On potem dzwonil tego dnia jescze raz okolo 20.tej ale nie odebralam bo nie slyszalam. Oddzwonilam godzine pozniej ale on nie obebral" --> to on osmielil sie dzwonic o 20tej do kolezanki z pracy (zeby ja pocieszyc) - a teraz niby ja jestem ta zla?????? (Ja nigdy pozniej niz po 5tej do niego nie dzwonilam!

za długo zwlekałaś... chłop miał nadzieje na lodzika w przerwach między pracą a tu cisza... spieprzyłaś na własne życzenie :O

Gość Wiosna_Sie_spoznia
a jakies powazne odpowiedzi?

Gość Wiosna_Sie_spoznia
napiszcie kochani!

Gość poszukaj koleżanki
Dlaczego uczepiłas się faceta,chcesz kochanka to są od tego chaty,nie praca.

Gość Jaki temat takie
odpowiedzi. Umyj cycki.

Gość cos się tak uczepiła ludzi
coś się tak uczepiła ludzi,przecież dostałaś wyraźną odpowiedź, facet się tobą bawi,jesteś jego odskocznią od codzienności,nie koniecznie koleżanką,może liczył na coś więcej, daj sobie z nim spokój a przedewszystkim nie rób mu problemów w domu bo nie chodzi o niego tylko o to jak czuje się jego zona, co za zawyczaje dzwonic do siebie po pracy,haha u nas to się nie zdarza, ja pracuję z facetami, ogólnie ok,wysłuchuję jakie jest ich życie,a jesli do siebie dzwonimy to w sprawach słuzbowych,nikt nikomu nie burzy spokoju rodzinnego, ty tak robisz i jeszcze masz pretensje? tu chodzi pewnie o coś innego tyle że nie chcesz powiedzieć prawdy,

Gość Wiosna_Sie_spoznia
Ok. Dzieki za odpowiedz ale ja z nim tylko na sluzbowe tematy / problemy zawsze rozmawiam. Przeciez on tez nie dzwonil do mnie o 20:00 zeby pogadac o zachodzie slonca.. Dla mnie jest tylko wazne zebyscie mi poradzili jak sie mam wobec niego zachowywac jak sie spotkam z nim w pracy. Bo totalnie olewac bedzie wygladalo ze sie obrazilam ze niby nie ma zasiegu wiec nie chce telefonowac, co myslicie?

Gość ivvvvvvvvvv
Wiosna prezentuje postawę typowej kurevki - skoro nie ma na faceta ochoty, to po co go kusi i mu robi nadzieje? Tak, tak - przypominam, że flirt jest zachowanie SEKSUALNYM. A skoro jakąś tam jednak ma ochotę na tego kolegę, to też jest kurevką, skoro mając męża odstawia takie numery.

Gość Wiosna_Sie_spoznia
flirt jest forma towarzyska a nie zachowaniem seksulanym. Kusze go bo to mi sprawia przyjemnosc, Tobie by nie sprawialo? Nie mam zamiaru zdradzac a nikogo do tego naklaniac

Gość ivvvvvvvvvv
Flirt jest zachowaniem seksualnym: http://pl.wikipedia.org/wiki/Flirt Właśnie dlatego napisałem, że jesteś typową kurevką. Robisz coś tylko dla własnej przyjemności, a innych masz w dvpie. Najlepiej nakręcić faceta i mu narobić nadziei, a potem zostawić go ze spuchniętymi jajami. Jesteś typową szmatą i egoistyczną suką.