Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka chrzestnaaaaaa

rowerek dla roczniaka

Polecane posty

dziewczyny siostra zazyczyla sobie abym mojemu chrzesniakowi kupila na roczek rowerek, nie mam pojecia jaki wybrac moze mi cos poradzicie, strasznie nie podobaja mi sie te koty miski i inne bo maja takie poblakle kolory

Zwroc uwage, zeby mial pasy bezpieczenstwa lub inne zabezpieczenie. I kierownica musi byc blokowana, bo dzieci w tym wieku nie umia kierowac, ale czasami lubia pomaltretowac kierownice.

ja bym polecala rowerek jezdzik czyli taki bez pedalow z wygladem rowerka :) s aidealne dla malutkich dzieci :) ja mojemu kupilam normalny ale do dzis nei bardzo siega do pedalow bo s ana pzrednim kole, za to super sie odpychal nogami :)

a moglybyscie mi wkleic przykladowe linki? mam 19 lat i za bardzo nie znam sie na tym, nigdy nie krecil mnie swiat zabawek dla niemowalaków, a sis sie wprost nie zapytam bo wyjedzie mi z jakim za 300zl a ja tyle nie mam, max 200zł ale to juz na serio max

Wiedzialam, ze ktos wrzuci ten rowerek z baldachimem :D Ja bym sie wstydzila wozic dziecko w czyms takim. Przeciez to jest okropnie kiczowate i po prostu brzydkie.

ten 3 link to wlasnie takie mi sie nie widza oklepane sa strasznie ale maja ta podstawke pod nozki bo mikolaj przeciez jeszcze nie umie pedalowac ledwo co nauczyl sie chodzic wiec dobre by bylo z ta podstawka pod nozki

o ten super;-) patrze dalej dzieki ci aga

matka chrzestnaaaaaa - ten rowerek, ktory pokazalas jest optycznie ok. Tylko ta obrecz zabezpieczajaca... Znam kogos, kto ma taki rowerek. Dziecko musi byc zawsze od gory wsadzane- samo nie wsiadzie.

a ja z kupnem rowerka wsztrzymałabym się do 2 urodzin. Mój synek dostał na roczek i dopiero jak mial 2 to sie dla niego nadawal. Ja raczej proponowalabym konika na biegunach lub jezdzidelko, w ktorym dziecko odpycha sie nozkami (moj jezdzi na takim do tej pory i bardzo go lubi).

wiesz kusi mnie ten rowerek z ostatniego linka ktory wkleilas i wlasnie mikus bedzie mogl sam wsiadac bo ma tylko pasy bez barierki, boshe ale cuduja teraz ci rodzice, wiem ze jak dam rower to maly bedzie mial a kase pusci sis na siebie

mala mi konia ma pchacza tez w ogole on ma same dobre zabawki z fisher price czy chicco

Moja corka dostala pierwszy rowerek jeszcze przed pierwszymi urodzinami. Jezdzila na nim do drugich urodzin, tzn. wozilam ja. Jest to bardzo praktyczne na wszelkie wypady na plac zabaw- dziecko ma frajde i nie trzeba brac wozka. Jezdziki tez miala, ale uzywala je na podworku. Do jezdzika-autka dokupilam kij do pchania i tez ja wozilam na tym autku po okolicy. Ja mysle, ze jesli matka powiedziala, ze dziecko ma dostac rowerek, to lepiej sie dostosowac, zeby potem nie bylo fochow. matka chrzestnaaaaaa - ja mysle, ze kupilambym ten rowerek z ostatniego linka.

aga chyba kupie ten rowerek dziki za pomoc