Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga---aga---aa

aquapark i niemowlę

Polecane posty

Gość aga---aga---aa

Chciałam zapytac mamy czy któras z was była w parku wodnym z niemowlakiem..? ja mam trójke i chcemy isc z mezem do parku wodnego w KRAKOWIE ale najmłodsze ma 3 miesiśące i nie wiem czy sa tam warunki na to...tzn czy sa miejsca zeby sobie z takim malenstwem usiąść..?

Gość nanananna
ja byłam w Bukowinie Tatezańskiej i tam były warunki a małemu się bardzo podobało

ja bylam na goracych zrodlach w Oravicach i bylo super, potem w aquaparku w Dąbrowie Górn i tez ok, potem w Tarn Gorach i byly warunki i tak chodzimy caly czas wiec Krakow tez mzoe byc ok :)

Gość aga---aga---aa
ale jak miałyście małe dzieciaki?Moje mają 4 lata, 2 lata i 3 miesiące

moj mial pierwszy raz 3mce, potem co ok 2mce jezdzilismy na basen :) az do dzis :)

może ja byłam przeczulona, ale zabrałam moją małą dopiero, jak miała 8 miesięcy. byliśmy w tatralandii i warunki dla małego dziecka sa tam bardzo fajne, jest gdzie przewinąć malucha, zawsze można wyjść i pobawić się na zewnątrz basenu itd. tylko nie polecam miesiąców stricte wakacyjnych, kiedy ludzi jest naprawde dużo i tłok nieco rozprasza i psuje zabawę. ale my byliśmy w maju (bardzo ciepłym) i chwalimy sobie ten aquapark. słyszałam jednak, że mamy jeżdżą z mniejszymi maluchami i też nie mają większych problemów.

Gość wffwfwf
Ja byłam w akwaparku w Sopocie. Były przewijaki, łóżeczko do wstawienia dziecka, i wszystko inne czego trzeba.

eee...rzeczywiście przeczulona jesteś;p byłam tez w tatralandii zanim Tadzio skończył pół roczku i bawiliśmy się świetnie!!! :D

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej